ALKEYE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALKEYE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.735.118

Publication

22/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303843*

Neergelegd

17-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550735118

Benaming (voluit): ALKEYE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8450 Bredene, Fritz Vinckelaan 37

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op zeventien april

tweeduizend veertien, nog niet geregistreerd, dat:

1) Mevrouw VAN HECKE Annick Annie Mariette Annie Mariette, geboren te Oostende op 25 juni 1968, niet meer gehuwd, wonende te 8450 Bredene, Fritz Vinckelaan 37.

2) Mevrouw MOERKERKE Nancy Martine Martine, geboren te Oostende op 6 juli 1981, ongehuwd,

wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 1.

Onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten

ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als

naam dragen "ALKEYE". De vennootschap draagt als handelsbenaming  NEW TITANIC .

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8450 Bredene, Fritz Vinckelaan 37, met gevolg dat het

vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent  afdeling

Oostende. De exploitatiezetel is gevestigd te 8400 Oostende, Vindictivelaan 20.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig

gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bijkantoren en agentschappen vestigen in

België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN.

1. De uitbating van een restaurant, tea-room, taverne, café (verbruikssalon) al dan niet met verkoop en bediening van kleine snacks, snelbuffetten zoals snackbars, croissanteries, crêperies, pizzeria s, enz... ;

2. Het ter beschikking stellen van caféspelen (omvattende kansspelen, bingo, biljart, enz...);

3. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

4. De uitbating van een feestzaal en traiteurdienst. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, seminaries, congressen enz.. ; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

5. Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden.

6. Ter verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap zich mogen inlaten met alle commerciële activiteiten zowel in het groot als in het klein, van roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met horeca uitbating, de catering, de inrichting van feestelijkheden, tentoonstellingen en demonstraties en het verstrekken van ermee samenhangende prestaties. Zo ondermeer ook het optreden als tussenpersoon in de verkoop van antiek, kunstwerken, schilderijen enz....

7. Het ter beschikking stellen van expositieruimte voor kunstenaars e.d.

8. De kleinhandel in voedingswaren, tabakswaren, dranken en fantasie-artikelen.

9. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

11. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

12. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. VOOR EIGEN REKENING.

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur op 17 april 2014.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat zij nog dienen afbetaald te worden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), als volgt:

- door Mevrouw Annick Van Hecke, voornoemd, a rato van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); - door Mevrouw Nancy Moerkerke, voornoemd, a rato van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De notaris bevestigt dat iedere onderschrijver de gelden die de algeheelheid van zijn onderschrijving vertegenwoordigen, gedeponeerd heeft op een bijzondere rekening nummer BE37 0688 9968 4828, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Belfius Bank & Verzekeringen.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de vierde zaterdag van de maand mei om tien uur (10.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Ten allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 19 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 22 - Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris-revisor, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 23 - Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 24 - Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vóór elke andere uitkering aan de vennoten uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingevolge artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen is de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte slechts mogelijk indien voldaan wordt aan de volgende cumulatieve voorwaarden: - er wordt geen vereffenaar benoemd;

- er geen passiva werd opgenomen in de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

- alle vennoten op de Algemene Vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zin en besluiten met eenparigheid van stemmen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen op 17 april 2014 en een einde nemen op 31 december 2015;

- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en zestien.

De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Luik B - Vervolg

BENOEMING. En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaren de oprichters, die de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerders Mevrouw Annick Annie Mariette VAN HECKE en Mevrouw Nancy Martine MOERKERKE, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur vanaf heden 17 april 2014. Hun opdracht is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

De expeditie van de oprichtingsakte de dato 17 april 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALKEYE

Adresse
VINDICTIVELAAN 20 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande