ALL-ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL-ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.012.251

Publication

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.08.2013, NGL 23.08.2013 13460-0325-006
06/02/2012
ÿþMotl Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







" iao3vev









8430 1 22.5fi

"All-Energy"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8840 Staden (voorheen Westrozebeke), Meiboomstraat 45

OPRICHTING - BENOEMING VAN MET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op zestien januari tweeduizend en twaalf en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te Roeselare op twintig januari tweeduizend en twaalf, boek 531, blad 73, vak 6, ontvangen : vijfentwintig euro. Bij delegatie de Eerstaanwezend Verificateur : (get.) J. Deprez.", blijkt dat de hierna vermelde oprichter :

De Heer DEMONIE Koen Wim, tuinbouwer, geboren te Roeselare op tien juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8840 Stalen (voorheen Westrozebeke), Meiboomstraat 45.

Een handelsvennootschap heeft opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid als volgt :

NAAM. De benaming luidt "All-Energy".

ZETEL. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8840 Staden (voorheen Westrozebeke), Meiboomstraat 45.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook als commissionair of als makelaar, te verrichten :

a. De conceptie, de studie, de planning, de promotie, de aanleg, de bouw, de afbraak, de uitbating, de commercialisering van aile welkdanige energiecentrales en energieparken op basis van alle huidige en toekomstig bestaande energiebronnen, waaronder windturbines, zonnepanelenparken, waterkracht, warmtekoppeling, thermische energie, bio-energieparken, zonder dat deze opsomming beperkend is; de aan-en verkoop, zowel in kleinhandel als in groothandel, alsook het onderhoud en de reparatie van alle toestellen, installaties en produkten die daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

b. Het afsluiten van overeenkomsten daartoe met ondernemingen die werkzaam zijn in de energiesector, in de breedste zin van het woord, zowel bouwers, aanleggers, afnemers, tussenpersonen, commissionairs, overheden, als eigenaars en zakelijk gerechtigden op onroerende goederen.

c. Medegaand, de promotie en de uitbating van de onroerende goederen waarop of waarbinnen energieparken worden gerealiseerd, door de aanleg en de uitbating van alle welkdanige terreinen en onroerende goederen, waaronder industrieterreinen, van landbouwgronden en van energiecentra, en de samenwerking met zowel industriële als agrarische en andere partners, zowel individuele als gegroepeerde; de verwerving van onroerende goederen en/of zakelijke rechten die noodzakelijk zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks voor de uitbouw van de technische, financiële, administratieve en logistieke poot van de vennootschap.

d. En op dezelfde wijze en in dezelfde optiek, het nemen van zakelijke rechten en concessies op onroerende goederen.

e. Op agrarisch vlak deel te nemen aan studieprogramma's van de gronden, de uitbatingsmethoden, de teeltmethoden, de teelten zelf, de selecties, bemestingsmethoden, dit alles met het oog op de bevordering van de landbouwactiviteiten die worden gevoerd op de terreinen die worden verworven, of waarop zakelijke rechten of concessies worden genomen, en op de belanghebbende gronden en terreinen die in de omgeving ervan gelegen zijn.

f. Het uitbaten van alle welkdanige landbouwbedrijven en tuinbouwbedrijven; de aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten land- en tuinbouwprodukten; het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee en alle dieren, zowel in aanneming als in onderaanneming; de ophating, handel, import en export, verwerking, recuperatie en recyclage van afvalstoffen in het algemeen, en van dierlijke mest in het bijzonder; de uitbating van een mestverwerkingsinstallatie voor eigen gebruik als voor derden; de nijverheid, zijnde de bereiding, de fabricatie, de aankoop, de verkoop, de commissiehandel en de vertegenwoordiging van veevoeders en van alles wat daarmede rechtstreeks en onrechtstreeks in verband

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

staat, omvattende tevens de aankoop, de verkoop, de commissiehandel, de vertegenwoordiging en de handel in al zijn vormen van grondstoffen voor veevoeding, van stro, van zaaigranen en granen in het algemeen, van varkens en veeteelt; het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, groot- en kleinhandel in landbouwprodukten, benodigdheden en machines voor land- en tuinbouw, alle soorten laswerken, dit in de meest ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden; het uitbaten en commercialiseren van hoevetoerisme met alle bijhorende diensten en dit in de meest ruime zin van het woord.

g. Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere binnenlandse of buitenlandse ondernemingen, deze portefeuille beheren alsmede de betrokken bedrijven bijstaan in het voeren van hun activiteit op financieel, operationeel en administratief vlak, dit zowel in sectoren waarin de vennootschap zelf actief is of die haar activiteit rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen, als daarbuiten. Algemeen kan de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke verrichtingen, hetzij van onroerende of van roerende aard, uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met de één of andere tak van haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen, waaronder, doch niet beperkt tot, het ontwikkelen, uitwerken, opzetten, verwerven en uitbaten van investeringen in de sectoren van milieu, transport en energie voor zichzelf, en/of in naam en/of voor rekening van anderen, en het verlenen van financiële, operationele, administratieve en technische bijstand bij dergelijke operaties door derden, dit alles rechtstreeks of onrechtstreeks al dan niet in samenwerkingsverband, alsmede alles wat daarmee verband houdt.

h. Het oprichten van ondernemingen die noodzakelijk worden geacht ter verwezenlijking en/of ter bevordering van haar maatschappelijk doel.

i. Het afsluiten van overeenkomsten, akkoorden en protocollen met welke overheden ook ter verwezenlijking van de voormelde doeleinden.

j. Het samenwerken met financiële partners en fondsen, zowel publiekrechtelijke en privaatrechtelijke, teneinde het maatschappelijk doel te verwezenlijken.

k. Het vervoer van alle vorenstaande goederen en produkten.

I. Het optreden van tussenpersoon in de handel.

m. Het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

n. Het aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende, het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

o. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

p. Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin van het woord, alle immobiliere verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen.

q. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan binnenlandse of buitenlandse vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

r. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Zij zal slechts de vorenstaande activiteiten die onderworpen zijn aan het voorleggen van een vestigingsgetuigschrift of andere wettelijke en/of reglementaire voorwaarden, kunnen uitoefenen voor zover zij voldoet aan de wettelijke en/of reglementaire voorwaarden die daartoe gesteld zijn.

Het verrichten van alle daden betreffende deze goederen en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, fnancië¬ e, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, zowel binnenlandse als buitenlandse, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal is bepaald bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro, waarvan de geheelheid volgestort bij de oprichting door de oprichter.

Het kapitaal is volledig geplaatst en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Deze honderd aandelen worden alle in speciën onderschreven door de oprichter.

AANVANG EN DUUR. De vennootschap begint te werken vanaf zestien januari tweeduizend en twaalf en bestaat voor onbeperkte duur.

BESTUUR. a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders, benoemd voor onbepaalde duur door de algemene vergadering.

b.- Enige zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die

nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot

zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd

de mogelijkheid van aanstelling van bijzondere mandatarissen.

c.- Meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerders in college hebben de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking

te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren lot

de bevoegdheid van de gezamenlijk optredende zaakvoerders.

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres

en verweerster, onverminderd de mogelijkheid van aanstelling als bijzondere mandataris van één of meer

zaakvoerders en/of van derden.

d. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zolang de

algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is hun opdracht

onbezoldigd.

BOEKJAAR. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

JAARVERGADERING. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar

gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op

iedere andere plaats aangeduid in de uitnodiging.

AANLEGGEN VAN RESERVES EN WINSTVERDELING. Jaarlijks wordt van de netto-winst vijf ten honderd

tot vorming van de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer

het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Over de bestemming van het batig saldo

wordt beslist door de Algemene Vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang op zestien januari tweeduizend en twaalf en

eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De jaarvergadering zal derhalve voor de eerste maal

gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

BENOEMINGEN.

De oprichter besluit met eenparigheid bij onderhavige akte van oprichting een niet-statutaire zaakvoerder te

benoemen voor onbepaalde duur, te weten :

De Heer DEMONIE Koen, voornoemd.

Dit mandaat is bezoldigd onder de voorwaarden en modaliteiten vast te stellen door de algemene

vergadering.

Welke zaakvoerder verklaart dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling.

VOLMACHT.

Alhier wordt namens de opgerichte vennootschap volmacht, met recht van substitutie, verleend aan :

L- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Unifisc", met maatschappelijke zetel te 8560

Wevelgem, Kortrijkstraat 58, ondernemingsnummer : 870.736.930.

Teneinde alle formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondernemingsloket, de

kruispuntbank, de Belasting op de Toegevoegde Waarde en alle andere mogelijke administraties en diensten

vereist ingevolge onderhavige oprichting.

Elkeen der lasthebbers kan alleen en afzonderlijk optreden en handelen.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van

vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van de akte. Guido VANDENBERGHE

Notaris

Hendrik Ccnsetenceâtt lat 46 8800 ROESELARE

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.08.2016, NGL 29.08.2016 16506-0372-010

Coordonnées
ALL-ENERGY

Adresse
MEIBOOMSTRAAT 45 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande