ALL-ROUND COMPANY ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL-ROUND COMPANY ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.740.651

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 28.02.2014 14059-0167-016
29/10/2013
ÿþv

V beh aa Bel Stan

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGu ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdaling Brugnee)

1 8 OKT, efe2013

"

Griffie

'lu *131642 ILI I II



Ondernemingsnr : 0454.740.651

Benaming (voluit) : Corneille & C°- Management Tax & Accountancy-Audit

(verkort): Corneille & C°

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elizabethlaan 280 bus 11

8301 Knokke-Heist (Heisa aan-Zee)

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 30 september 2013, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering telkens met eenparigheid van stemmen heeft beslist : 1/De voorzitter doet overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen lezing van het verslag van

de zaakvoerders daterende van dat het voorstel tot wijziging van doel

;; toelicht, alsmede van de bijlage van dit verslag, meerbepaald een staat waarop het actief en passief van de vennootschap samengevat is en welke staat afgesloten is op 30 juni 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

2/De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen het doel te wijzigen door schrapping van de tekst in artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst :"De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

-Beheer van vermogen roerend en onroerend

-Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e, g -Management activiteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het

maatschappelijk kapitaal, enz.

-Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren...

-Verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden (KB 05.08.1991 i.v.m. vermogensbeheer en beleggingsadvies

-Verlenen van advies i.v.m, boekhouding en organisatie van boekhoudingsdiensten voor rekening van derden -Bepalen van de resultaten en opmaken van de jaarrekeningen in de door de wet bepaalde vorm

-Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

-Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van

planning, organisatie, efficiëntie, enz.

-Algemene audit-activiteiten

-Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

-Markt- en opinieonderzoekbureaus -Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de

" , bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten -Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Organisatie van congressen en beurzen en diverse evenementen

-Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

-Groothandel en kleinhandel in bloemen en planten

-Kleinhandel in kledingstoffen en meubileringstoffen, huishoudtextiel zoals lakens, dekens,

tafelkleden, handdoeken in dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen

-Kleinhandel in overgordijnen, in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk

-Gespecialiseerde kleinhandel in geschenken m.b.t. de woninginrichting

-De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen.

-Het verhuren van haar eigen diensten of van de diensten van derden, vennoten of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging en het verstrekken van alle administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven.

-Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

-Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Daartoe mag de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefen.

ln geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Deze opsomming is niet beperkend, alsmede alle activiteiten, aangaande de levering van om het even welk product of dienst, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormelde activiteiten.

Zij zal dit doel kunnen verwezelijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze, die haar het meest geschikt lijkt.

De'vennootschap mag, voor zover dit wettelijk toegelaten is, leningen verstrekken aan derden of waarborgen (persoonlijke en zakelijke) stellen voor derden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele ongedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten al of niet in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de vennootschap; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende énlof onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, verkavelen, leasen en in leasing geven, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland," en aanpassing van artikel 3 van de statuten hieraan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

A Voormm tlehouden aan het Belgisch Staatsblad

me IM

3/De vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doelswijziging van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld en beslissen artikel 3 van de statuten aan de voorgaande beslissing aan te passen

4/De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de woorden "CORNEILLE & CO-MANAGEMENT TAX & ACCOUNTANCY-AUDIT" door de woorden "All-round Company Advice".

5/De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen de tweede zin van artikel I van de

statuten hieraan aan te passen door volgende tekst:

"Haar benaming luidt: "All-round Company Advice"."

6/De algemene vergadering beslist de datum van afsluiting van het huidige boekjaar te wijzigen zodanig dat het boekjaar voortaan zal lopen van één juni tot éénendertig mei van elk jaar, en het lopende boekjaar te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig mei tweeduizend vijftien. Aanpassing van artikel 19 van de statuten door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar," te vervangen door" Het boekjaar begint op één juni en eindigt op éénendertig mei van ieder jaar."

7/De algemene vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen waardoor deze vergadering voortaan zal gehouden worden op de derde vrijdag van november om 16.00 u en voor de eerste maal in november tweeduizend vijftien.

8/De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren.

9/De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten

verslag zaakvoerder met staat actief/passief (Getekend) Paul DE MAN, notaris

- Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B verfhelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 19.04.2013 13094-0449-016
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 29.02.2012 12050-0244-014
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 28.02.2011 11045-0122-015
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 28.05.2009 09165-0093-015
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 30.05.2008 08163-0401-013
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 10.03.2007, NGL 30.05.2007 07163-0306-017
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 11.03.2006, NGL 28.04.2006 06128-2943-015
23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 12.03.2005, NGL 19.05.2005 05157-1476-016
29/03/2005 : BG081922
16/03/2005 : BG081922
24/05/2004 : BG081922
16/06/2003 : BG081922
31/07/2002 : BG081922
20/04/2002 : BG081922
05/02/2002 : BG081922
19/01/2001 : BG081922
17/03/1999 : BG081922
01/04/1995 : BG81922

Coordonnées
ALL-ROUND COMPANY ADVICE

Adresse
ELIZABETLAAN 280, BUS 11 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande