ALL WATER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL WATER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.869.334

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 11.06.2013 13169-0151-009
28/12/2011
ÿþVoc bewal

aan Balg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Moc2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W

Ondernemingsnr : gg4 gÇ9 33q

Benaming

(voluil) : All Water

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8791 Beveren-Leie, Sioendreef 14

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats te Kruishoutem op 5 december 2011, "neergelegd voor registratie" dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "All Water", opgericht is geworden met als enige vennoot de heer VAN RIE Arne Jacques, geboren te Varsenare op 13 juni 1965, nationaal nummer 650613 287 51, echtgenoot van mevrouw Vanneste Sophie, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1965, met nationaal nummer 650804 248 83, wonende te 8791 Beveren-Leie, Sioendreef 14.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "All Water". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2 .De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8791 Beveren-Leie, Sioendreef 14.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de verkoop op commissie, de in-en uitvoer, het leveren en plaatsen en onderhoud van waterontharders, en producten van waterzuivering alsook toebehoren in verband met waterbehandeling, alsook equivalente producten alsook aanverwante activiteiten in dit verband.

- de handelsbemiddeling in allerhande goederen en machines.

- de groothandel en kleinhandel in machines en werktuigen

- het beheer van vennootschappen

- het herstellen, het afwerken, het vernieuwen, het uitbreiden, en moderniseren van gebouwen van elke soort, alle aankoop en verkaveling van gronden, zowel als alle verrichtingen die er betrekking op hebben;

- de aanneming, de uitvoering, de productie, de installatie en coördinatie van alle timmerwerk, schrijnwerk, aanverwante bewerkingen, onverschillig de aangewende grondstoffen zoals hout, metaal, PVC en andere diverse kunststoffen, dakwerken, ramen, deuren, trappen, ...

- het uitbaten van een werkplaats;

- het slopen van gebouwen en kunstwerken, met inbegrip van het effenen en wegruimen;

- het plaatsen van afsluitingen, carports, tuinhuizen;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

- diverse administratie activiteiten ten behoeve van bedrijven;

- Groot- en kleinhandel van alle materialen,..

- Taken van vereffenaar waarnemen

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk

is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van

loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede

alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

maatschappelijk doel.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf datum oprichting.

111111 VNIYINIWI YIIV~I~

~iiiesssa~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoe,danigheid var de instrumenterende notaris. hetzij van de perso!o,nteny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien, vryn derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,-) euro vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186 ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de invordering van de fondsen op de aandelen die niet volledig volgestort werden.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde volstorting van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest gelijk aan de wettelijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap, vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizendvierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 652-8203807-17 bij Record Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

8. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de tweede zaterdag van de maand juni om 14.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2013.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op datum oprichting om te eindigen op 31 december 2012.

Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerder een inventaris opgemaakt samen met de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Binnen de dertig dagen na goedkeuring zal de jaarrekening neergelegd worden door de zorg van ' de zaakvoerder op de wijze voorzien door de wet.

10. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

11. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

Alle handelingen verricht op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'All Water" in oprichting sedert 1 juni 2011, worden geacht gedaan ten zijn voor rekening van de vennootschap, die bij deze werd opgericht.

VOLMACHT

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Accountantskantoor Theerlynck & Co. bvba te Beveren-Leie, Grote Heerweg 123, met als lasthebber Tine Theerlynck teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie als aannemer.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "All Water", die bij eenparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder.

b) dat als zaakvoerder de heer VAN RIE Arne voormeld aangesteld wordt, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte van oprichting, vôôr registratie, akte neergelegd ter registratie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van LtnK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persOioio(en) bewoog( de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naons en handtekening

26/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALL WATER

Adresse
SIOENDREEF 14 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande