ALLAERT INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLAERT INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.910.571

Publication

18/04/2012
ÿþ  MM Word 11.1

rAioerl~~< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UIII UI I II I~II~II I II ICI I

wiao~ssiaR

be a B~ st

u

NEERGELEGD

[35 Ó&.. 2012

egfirehNK rtOOPFiAriDFL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0457.910.571

Benaming

(voluit) : Allaert Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noordabeelstraat 114 te 8830 Gits

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 03/04/2012, blijkt volgende:

- het verdelingsplan wordt goedgekeurd;

- aan de vereffenaar wordt algehele kwijting verleend voor zijn beheer als vereffenaar, zonder enig voorbehoud;

- de vergadering besluit de vereffening van de vennootschap af te stuiten en stelt dienaangaande vast dat de vennootschap "ALLAERT 1NVEST NV" definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 03/04/2012. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 8830 Gits, Noordabeelstraat 114.

Er zijn geen stukken ter deponering in de Consignatiekas.

Aldus opgesteld te Gits op 0310412012.

Allaert Rik,

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd: vonnis verdelingsplan dd. 14/02/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2012
ÿþ MW Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

aa 02. 2012

HECHTBAN ;ÏPNAtJpEL

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111

*iao3s~oi"

Ondernemingsnr : 0457.910.571

Benaming

(voluit) : Allaert Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noordabeelstraat 114 te 8830 Gits

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling onbezoldigd mandaat

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd, 2510612011, blijtk dat met

éénparigheid van stemmmen werd beslist dat het mandaat van de bestuurders onbezoldigd is vanaf

0110712011;

- Allaert Rik, bestuurder en gedelegeerd bestuurder

- Allaert Luc, bestuurder en gedelegeerd bestuurder

- Werbrouck Rita, bestuurder

Aldus opgesteld te Gits op 25/06/2011.

Allaert Rik,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþBELGISC~

BE

Mod Word 11.3

'------- ;NEERGELEGD

,2e 20g

j

f es. 12. 2011

-i STAl1TSB! ,AD -STUUF3

--

RECNTf3ANK KOOPHANDEL

Griífre.IPTFt1J K



1111111,11.111.1.1!1111111p1}

t)F

St

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggi- _ ' " ie-va dn_ e akte

Dl

Ondernemingsnr : 0457.910.571

Benaming

(voluit) : ALLAERT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8830 Hooglede (Gits), Noordabeelstraat 114

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - ONTSLAG BESTUURDERS

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 29/09/2011, geregistreerd, heeft de naamloze vennootschap "ALLAERT INVEST" in buitengewone algemene vergadering unaniem volgende beslissingen genomen:

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de voorzitter het volgende vast - op 12 september 2011 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van. Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. - op 19 september 2011 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "5. BESLUIT Het bestuursorgaan van de NV ALLAERT INVEST heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 30 juni 2011 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 285.120,14 EUR en een netto-actief t.b.v. 226.621,71 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte voorziening voor de kosten van ontbinding en vereffening, zoals ereloon, revisor, ereloon accountant, ereloon notaris, publicatiekosten, afrekening verzekerings- en andere contracten en werkingskosten tijdens vereffening t.b.v. 2.500,00 EUR. Inclusief correcties bedraagt het netto-actief 224.121,71 EUR. Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders. Ik dien een, principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles. Voormelde staat geeft dan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer. Wevelgem, 19 september 2011 BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVB Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor." De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgiüe van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij de verslagen is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2011. De' vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en van de staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De vergadering stelt eenparig vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders en de algemene vergadering besluit zich eenparig aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn en besluit eenparig tot goedkeuring van de voormelde verslagen.

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de. vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Kortrijk van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ~. . onder het hieronder genomen besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot de aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden opgenomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Kortrijk overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar). Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar de Heer Allaert Rik, voornoemd, die dit aanvaardt. Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van een ontbonden vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffenend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

VIERDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de bestuurders, te weten: - de Heer Allaert Rik - de Heer Albert Luc - Mevrouw Werbrouck Rita Maria allen voornoemd. De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de bestuurders is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de bestuurders tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat haar ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of de ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel). De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de bestuurders zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

VIJFDE BESLUIT

ingevolge de ontbinding en de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst: Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "ALLAERT INVEST, in vereffening". Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening. Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel: De vennootschap heeft tot doel: Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand en het uitoefenen van aile bestuurs- mandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft. Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of

Op te richten, zo in-Belgiê als in het buitenland, die aanvullend of soortgelijk

ofdie van aard zijn de ontwikkeling `^~' haar onderneming t~ bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel t~ nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opsiorping, het bestuur en de controle van ondernemingen niet gelijkaardige aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verde ~~^~'''

verlenen aan natuurlijke waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen,

voorschotten of borgsteliingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur enfof administratie.De vennootschap 'muQ ten voordele van derden tevens alle waarborgen koeataon, alle roerende goederen vorpondnn, alle onroerende goederen niet hypotheek bezwaren. De vennootschap mag bijgevolg optreden ars bnotuurdor." wdnnoohÓdrmgar, mandataris of vereffenaar in andere vannoosohappen, borg stellen aan derdan, bestuurders en oundee|houdem, evenals hun |wningan, voorschotten en kredieten toæoteen, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8830 Hooglede V3i1u>.. Noordabeelstraat 114, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 0 3 van het Wetboek van Vennnmtochoppen, gevestigd in om het even welke plaats |n België. Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEEENZEVENTIG EURO EN ACHTENDERTIG CENT (81.973.38 EUR) en wordt vertegenwoordigd door. tweehonderd v0ilig (250} volstorte aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde, ieder aandeel één /tweehonderd vijftigste (1/250ste)vartegenvwxordiQend van het maatschappelijk kapitaal. Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is ' toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over " de bevoegdheden op sm d in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootscha pen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, niet of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de~ vennoolsnhmp. Hij mag onder zijn verenMvuurdo|i)khe\d, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een. gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. Artikel 7  Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Artikel 8  De jaarlijkse algemene

vergadering dt gehouden o de d rde zaterdag van de nd meium tien uu Valt de voormelde datum '

een wettelijke feestdag of `~''~'~~g' dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende ``~''`~~w ~p zelfde plaats en uur. Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitte ohup van de vereffenaars. Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorg van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11 - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige . toestand van -- vereffening aan .. griffie van .~ rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin .. Vennootschap haar zetelheeft. Deze Staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wa nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vereffeningdossier gevoegd. Artikel 12 - Voora|eorda vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel

ondeooakunwoht, waarbij zich kunnen laten door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien

do vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent alle macht aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

ZEVENDE BESLUIT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten " vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ^Oecupere. De Coen & Partners te 8830 Hoog|eda (Gits), Bruggestraat 146 A, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor OndornenninQen, ondernemingsloketten en bij de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen en desgevallend te laten schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

~ Voor-

behouden

" aanhmx

- Belgisch

Staatsblad



1.1

eq

eq et

et

" ~~ wo

~ rm ~

'~r

" Tij

1tià

Jean Pierre LESAGE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten en verslagen en staat van

actief en passief.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de iristrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 17.01.2011 11011-0169-009
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.07.2009, NGL 13.08.2009 09569-0251-010
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 08.07.2008 08378-0099-011
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.07.2007, NGL 27.08.2007 07631-0271-010
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.07.2006, NGL 28.08.2006 06690-4012-010
12/08/2005 : KO138470
12/11/2004 : KO138470
11/08/2003 : KO138470
15/05/2003 : KO138470
03/08/2002 : KO138470
21/07/2000 : KO138470
10/08/1999 : KO138470
24/05/1996 : KO138470

Coordonnées
ALLAERT INVEST

Adresse
NOORDABEELSTRAAT 114 8830 GITS

Code postal : 8830
Localité : Gits
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande