ALLARD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLARD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.553.712

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 15.06.2014, GGK 24.09.2014, NGL 24.09.2014 14598-0314-012
31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 15.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0063-011
15/12/2014
ÿþOndernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Mod Word 71.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEERGELEGD

2014 0 8 OKT. 2014

c+ RechtbankOPHANDBL "-

AATSBLt Gent, afd. KORTRIJK

0472.553,712

Allard Invest

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel (volledig adres) : Slabbaardstraat-Noord 55 - 8870 Izegem

Onderwerpen) akte : Ontbinding  vereffening

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KINT te Staden op 24 september 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Allard Invest, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Slabbaardstraat-Noord 55 - 8870 Izegem, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt, door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per zeventien september tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva, blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALLARD INVEST "kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming

met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 17 september 2014.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 17 september 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 445.456,68 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 47.272,96 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Schoten, 19 september 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTiER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmenfier Bedrijfsrevisor."

Op de laatste bfz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

.47>

VSor- behouden aan het Belgisch f5taatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De vennoten sluiten zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist de ptember tweeduizend en veertien. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendighedontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, vierentwintig seen van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: GEEN BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De vergadering beslist uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen ingevolge de bepalingen van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering erkent te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals eveneens de zaakvoerder hiervan werd ingelicht en erkent te zijn ingelicht hieromtrent, zoals bevestigd in zijn voormeld schrijven verzaking oproepingsformaliteiten van achttien maart tweeduizend en veertien.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat beëindigd wordt van de zaakvoerder, te weten: Mevrouw ALLARD de BIHL Stéphanie Suzy Georgette, geboren te Oostende op negenentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig (nationaal nummer 75.06.29-042.26), echtgenote van de heer Werbrouck Benoît, wonende te 3818 Grindelwald (Zwitserland), Grundstrasse 39.

De vergadering verleent haar volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

De vergadering besluit tot in vereffeningstelling en vaststelling dat er op heden geen passiva zijn, dan wel dat de nodige gelden voor het voldoen van de bestaande passiva geconsigneerd zijn en verdeling van de activa, ingevolge de bepalingen van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschap.

ZESDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in het privé vermogen op te nemen van de aandeelhouders, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van vennootschap Allard Invest hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De comparanten verklaren dat de vennootschap eigenares is van hierna beschreven onroerend goed, dewelke wordt toebedeeld aan haar enige aandeelhouder, te weten Mevrouw Allard de Bihl Stéphanie, voornoemd, te weten:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

1/DE GEHEELHEID VOLLE EIGENDOM IN: Stad Oostende - negende afdeling (Stene)

Een woonhuis, thans drukkerij, op en met grond, gelegen aan de Torhoutsesteenweg 482, kadastraal gekend volgens titel sectie B, nummers 437/R5, 437/P4 en deel van nummer 437/M5 voor een grootte van vier are achtenzeventig centiare zesenzeventig vierkante decimeter (4a 78ca 76dma) en thans volgens recent kadastraal uittreksel sectie B, nummer 437/A7 voor een grootte van vier are negenenzeventig centiare (4a 79ca).

2/EEN PROCENT (1%) VOLLE EIGENDOM IN:

Gemeente Waterloo - tweede afdeling (Waterino)

)n een appartementsgebouw genaamd "Residentie l'Esterel", gelegen aan de Prins Boudewijnlaan 1, blok B, bekend volgens titel en volgens huidig kadastraal uittreksel sectie G nummer 362/B voor een grootte van vijfentwintig aren vijfennegentig centiaren (25a 95ca):

Het appartement met nummer "B", bekend op het kadaster #A1/B5/C5, gelegen op de eerste verdieping (vijfde appartement vertrekkend van links en het onroerend goed van de voorkant bekijkend), omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: un privé-inkom met vestiaire, WC, keuken, living met terras, badkamer, nachthal en twee kamers en in de kelderverdieping: de kelder met nummer "5B", één geheel vormend met hogergenoemd appartement.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: voor het appartement samen met de kelder: vierhonderd negenendertig/ tienduizendsten (439/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond ZEVENDE BESLUIT:BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren bij op de voormalige maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Slabbaardstraat-Noord 55.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering wijst De CVBA STUYTS ACOUNTING SERVICES, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 2A, vertegenwoordigd door de heer Kris Jonckheere, of elke andere door hem aangewezen persoon, aan als lasthebber ad hoc van de vennootschap, tot het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT

Voor. .1. beleden aan het Belgisch Staatsblad

. Luik B - vprvoin

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte ontbinding;

Verslag van de zaakvoerder;

- Staat van actief en passief per 17 september 2014;

- Verslag van de bedrijfsrevisor;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 15.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 21.12.2012 12676-0258-012
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 15.06.2011, GGK 27.12.2011, NGL 14.02.2012 12034-0034-011
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 15.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 13.12.2010 10629-0395-011
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 15.06.2009, GGK 06.12.2009, NGL 07.12.2009 09879-0178-011
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 15.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 16.12.2008 08849-0336-011
07/10/2008 : NI057815
14/04/2008 : NI057815
20/07/2007 : NI057815
19/07/2007 : OO057815
29/12/2006 : OO057815
23/12/2005 : OO057815
21/09/2005 : OO057815
27/12/2004 : OO057815
01/03/2004 : OO057815
06/01/2004 : OO057815
06/01/2003 : OO057815

Coordonnées
ALLARD INVEST

Adresse
SLABBAARDSTRAAT-NOORD 55 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande