ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.338.442

Publication

11/09/2014
ÿþ11111111I111,1,I1111111111111

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 SEP 2014

Gent deliqMstende

De griffier

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0848.338.442

Benaming (voluit) : ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISORE

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: VVijnendale-Stationsstraat 39

8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 21 augustus 2014, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vexfir registratie heeft de burgerlijke vennootschap ()rider de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ALLEGRISSIMO BEDRUFSREVISOREN met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van ALLEGRISSIMO BEDRUFSREV1SOREN naar ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOR zodat artikel twee van de statuten voortaan luidt als volgt: "De vennootschap draagt de naam ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOR burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

TWEEDE BESLUIT - COORD1NATIE STATUTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dci. 21 augustus 2014

coördinatie van de statuten

Notaris Stefaan Buylaert

------- ------ -- - . -- ---- - " -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 17.08.2014 14423-0543-010
03/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12304497*

Neergelegd

30-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848338442

Benaming (voluit): ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOREN

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8820 Torhout, Wijnendale-Stationsstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 30 augustus 2012, neergelegd

op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

De heer POLLET, Yannick Roger Remi, geboren te Torhout op 12 augustus 1983, EN zijn echtgenote mevrouw VANDENABEELE, Liesbet Lien, geboren te Deinze op 23 september 1983, samen wonende te 8820 Torhout, Wijnendale-Stationsstraat 39.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOREN

3) Zetel: 8820 Torhout, Wijnendale-Stationsstraat 39

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor, alleen of samen of in medewerking met andere bedrijfsrevisoren en, in het bijzonder, de uitoefening van de controle-opdrachten bedoeld in artikel 3 van de wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig en van werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van revisor.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, de verwezenlijking van haar doel zou vergemakkelijken, voor zover dit niet onverenigbaar is met het beroep van bedrijfsrevisor.

Zij kan alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van bedrijfsrevisor.

Zij kan eveneens deelnemen in en samenwerken met andere professionele of interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: negentienduizend honderd euro (19.100 EUR) vertegenwoordigd door honderdeenennegentig

(191) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1) De heer Yannick Pollet, voornoemd, schrijft in op vijfennegentig (95) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2) Mevrouw Vandenabeele Liesbet, voornoemd, schrijft in op zesennegentig (96) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen het  bestuur van de vennootschap. De meerderheid van de leden van het bestuur is samengesteld uit auditkantoren en/of wettelijke auditors. Wanneer het bestuur slechts uit twee leden bestaat, moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijke auditor zijn. Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuursorgaan, wordt dit kantoor vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen door een natuurlijke persoon die erkend is als wettelijke auditor. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen. Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangesteld plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur kan

bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebber.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap, is de vennootschap ertoe gehouden een vertegenwoordiger bedrijfsrevisor natuurlijke persoon te benoemen. Deze bedrijfsrevisor natuurlijke persoon dient als vennoot of anderszins aan dat kantoor verbonden te zijn en belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Bij de uitvoering van deze revisorale opdracht, heeft de bedrijfsrevisor natuurlijke persoon die de vennootschap vertegenwoordigt alleen

de handtekeningbevoegdheid voor rekening van de vennootschap. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap die hij vertegenwoordigt. Laatstgenoemde mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te

eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om tien uur en voor het eerst in tweeduizend en veertien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, bij gewone meerderheid

van stemmen geregeld.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerders:

Worden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders:

De heer Pollet Yannick en mevrouw Vandenabeele Liesbet, beiden voornoemd, die aanvaarden.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend

tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 30 augustus 2012

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 14.07.2015 15293-0097-009

Coordonnées
ALLEGRISSIMO BEDRIJFSREVISOR

Adresse
WIJNENDALE-STATIONSSTRAAT 39 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande