ALLEWERELT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLEWERELT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.060.867

Publication

11/08/2014
ÿþ-Liaï:

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

3 1 Mil 2014

Afcle9rtçiegU RN E

ilulim!1111,!111111

Ondernemingsnr : 0895.060.867

Benaming (voluit) : ALLEWERELT INVEST

(verkort):

_MM -----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Victor Gilsouiweg 5

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN MET BETREKKING TOT DE UITOEFENING VAN DE RECHTEN VAN DE AANDELEN INZAKE DE OPSPLITSING VRUCHTGEBRUIK EN BLOTE EIGENDOM - ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN BENOEMING VAN STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZI,GINGN

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLEWERELT INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Victor Gilsoulweg 5, opgesteld door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 14 juli 2014, welk proces-verbaal werd geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Veurne, vier bladen, geen verzendingen op 16 juli 2014, register 5, boek 446, blad 62, vak 6, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) Rudy Rycx, Adviseur, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden; Eerste beslissing

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten met betrekking tot de uitoefening van de rechten van de aandelen inzake de opsplitsing vruchtgebruik en blote eigendom.

In het bijzonder wordt deze aanpassing opgenomen in de artikelen 6, 7, 23 en 24 van de statuten. Hierbij wordt artikel 6 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 6: Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen; is een aandeel met: vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen;

- in nature, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenvvoordigen slechts in aanmerking voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk en van diensten."

Artikel 7 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 7: Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is deze die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders or door gehele of gedeeitelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

Indien besloten wordt tot een reële kapitaalvermindering door terugbetaling aan de aandeelhoudersi

dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de uitgekeerde bedragen _

Op de laatste blz. van Luik F vermelden : Reeo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

in eigendom toe aan de blote eigenaar, op fast evenwel voor de blote eigenaar om de ontvangen geldsom te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal geopend worden met het oog op de verdere uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker die zodoende zijn vruchtgebruik zal uitoefenen op deze geldsom die bij wijze van zaakvervanging in de plaats is gekomen van de ingevolge de kapitaalvermindering vernietigde aandelen, tenzij de blote eigenaars en vruchtgebruikers anders overeenkomen.

De nominale kapitaalvermindering is deze die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies."

Artikel 23 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 23: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, dit ongeacht de aard van de algemene vergadering (faarvergadering, bijzondere algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering) en ongeacht de onderwerpen die op de dagorde staan. Een en ander doet evenwel geen afbreuk aan de regeling voorzien in artikel 6 van deze statuten inzake de uitoefening door de blote eigenaar van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in gele

De blote eigenaar heeft steeds het recht om aanwezig te zijn op iedere algemene vergadering, waartoe hij telkens dient uitgenodigd te worden. Hij beschikt evenwel enkel over een raadgevende stem. De blote eigenaar heeft bovendien het recht op informatie en »et bijgevolg de verslagen toegezonden of heeft inzagerecht m.b.t deze verslagen op de zetel van de vennootschap telkens de opmaak van verslagen n.a.v. een algemene vergadering wettelijk vereist is."

Artikel 24 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 24: Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volgend artikel 28bis toe te voegen in de statuten:

"Artikel 28bis: Liquidatiebonus

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van de zaakvervanging,

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen, op fast evenwel voor de blote eigenaars om de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening (tenzij tussen de vruchtgebruikers en blote eigenaars anders is overeengekomen) die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal geopend worden met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen die bij wijze van zaakvervanging in de plaats zijn gekomen van de ingevolge de sluiting van de vereffening vernietigde aandelen."

Tweede beslissing

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de heer Allewerelt Gilbert te ontslaan als gewone zaakvoerder van de vennootschap, met welk ontslag hij instemt.

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap te benoemen:

1) De heer ALLEWERELT Gilbert Gustaaf Prosper, geboren te Nieuwpoort op 7 jull 1954, wonende te 8620 Nieuwpoort, Victor Gilsoulweg 6,

2) mevrouw PATRY Katrien Elisabeth Emilienne, geboren te Veurne op 27 oktober 1963 wonende te

8620 Nieuwpoort, Victor Gilsoulweg 6,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het artikel 13 van de statuten aan te passen

aan de genomen beslissingen.

Hierbij wordt artikel 13 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

`De..vennootschap_wordt.bestuurd _door één .of_meerdere_zaakv.oerders, al dan, niet,vennoot._

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staats bl ad

mod 11.1

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

\Y-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon overeenkomstig artikel 61 van het wetboek van vennootschappen.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

1) De heer ALLEWERELT Gilbert Gustaaf Prosper, geboren te Nieuwpoort op 7 juli 1954, wonende te 8620 Nieuwpoort, Victor Gilsoulweg 5,

2) mevrouw PATRY Katrien Elisabeth Emillenne, geboren te Veurne op 27 oktober 1963 wonende te

8620 Nieuwpoort, Victor Gilsoulweg 5."

Derde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om

over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de

statuten en tot neeriegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 13.12.2013 13685-0552-009
27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 20.11.2012 12642-0192-009
08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 11.02.2012, NGL 30.04.2012 12105-0487-010
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 22.02.2011 11042-0082-008
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 24.12.2009 09907-0066-009

Coordonnées
ALLEWERELT INVEST

Adresse
VICTOR GILSOULWEG 5 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande