ALLIANCE LAUNDRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIANCE LAUNDRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.949.212

Publication

27/08/2014
ÿþ Mod Md 11.1

77.-rr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

 1

Voor-

behoudi aan he Belgisc

Staatsbt

MONITE

1IJ Malin

20 - ELGISCH

IO

II

JR BELGE



NEERGELEGD

18- 2014 1 1 Ki 2014

_,  _Rechtbank

van KOOPHANDEL

STAATSli LIA U GentejeKORTRIJK

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming

(voluit) : PRIMUS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: DRIEMASTEN 126, 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de Vennootschap van 9 juli 2014 blijken volgende beslissingen:

- Ontslag als commissaris van de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen DELOITTE Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Fabio De Clercq

- Benoeming als commissaris voor een periode van drie jaar van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IpwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwecial 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Filip Lozie, met zetel te 2550 Kontich, Staf Van Elzenlaan 11, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat voor de boekjaren eindigend per 30 september 2014, 30 september 2015 en 30 september 2016. Het mandaat vervalt na de Algemene Vergadering die de jaarrekening per 30 september 2016 dient goed te keuren.

Mijlgracht BVBA

Vertegenwoordigd door

Wim Vandererfven

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2014
ÿþVo or-

behoude aan het Beigisci

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

M od Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

13. 03. 2014

A1_OWTBANK ltOOpHANDEL

Ondernemingsnr : 0884.949212

Benaming

(voluit) ; PRIMUS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Driemasten 126, 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de vennoten d.d. 7 maart 2014

1) De vennoten nemen akte van het ontslag van Dhr Johan Volckaerts, Mevrouw Sylvia Gilis, Dhr Alain Engelschenschilt en Andlinger & Company CVBA vertegenwoordigd door Dhr Johan Volckaerts als zaakvoerders van categorie A van de Vennootschap en van CM-CIC Capital Finance SA vertegenwoordigd door Dhr Xavier Blain als zaakvoerder van categorie B van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

Aan de zaakvoerders wordt voorlopige kwijting verleend voor hun mandaat eindigend op heden. Deze kwijting zal tijdens de volgende gewone algemene vergadering van de vennoten worden bevestigd.

2) De vennoten beslissen om Dhr Michael Donald Schoeb, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 3333 6th Street, Wausau, 54403 Wisconsin, Verenigde Staten van Amerika, als zaakvoerder van categorie A van de Vennootschap te benoemen met onmiddellijke ingang. Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgoefend,

3) De vennoten beslissen om Dhr Bruce Philip Rounds, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 1510 Maricopa Drive, Oshkosh, 54904 Wisconsin, Verenigde Staten van Amerika, als zaakvoerder van categorie B van de Vennootschap te benoemen met onmiddellijke ingang. Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgoefend.

4) De vennoten geven volmacht aan Mevrouw Katrien Lindemans, Dhr Niek De Pauw, Dhr Pierre-Olivier van Caubergh en Mevrouw Annick Garcet, alsook ieder ander advocaat of medewerker van Clifford Chance LLP handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louizalaan 65, Bus 2, 1050 Brussel, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om in naam en voor rekening van de Vennootschap al het nodige te doen betreffende de neerlegging van dit schriftelijk besluit bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, alsook alle publicatieformaliteiten en dergelijke uit te voeren (met inbegrip van het ondertekenen van het formulier I en het formulier ll noodzakelijk voor publicatie in het Belgisch Staatsblad),

Katrien Lindemans

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2014
ÿþ+-~.,,,-i

j;a,r 1

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONTEUR BELGE NEERGELEGD

04 -11- 2014 LGISCH STAATSBLAD 2 4 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

in. etd. KORTRIJK _



BE

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming

(voluit) : PRIMUS INTERNATIONAL

(verkort) -

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 126, 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 693 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN ENERZIJDS ALLIANCE LAUNDRY BVBA (VOORHEEN PRIMUS INTERNATIONAL BVBA) EN ANDERZIJDS ALLIANCE HOLDING BVBA dd. 18 SEPTEMBER 2014.

Ter informatie: Na goedkeuring van het fusievoorstel op 18 september 2014, werd de naam van Primus International BVBA op 22 september 2014 gewijzigd in Alliance Laundry BVBA. In onderstaande letterlijke weergave van het fusievoorstel wordt nog verwezen naar de benaming Primus International BVBA of "Primus' Int? .

1 VOORAFGAANDE UITEENZETTINGEN

1.1 Primus Int. en Alliance Holding (de 'Te Fuseren Vennootschappen") hebben de bedoeling om een fusie door overneming door te voeren per 30 november 2014 (streefdatum), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Alliance Holding door een inbreng zonder vereffening overgaat op Primus Int, met toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.").

1.2 Bij toepassing van artikel 693 W.Venn., hebben het college van zaakvoerders van Primus Int. en de enige zaakvoerder van Alliance Holding in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde fusie voorstel opgesteld,

1.3 Gelet op de recente overname door de wereldwijde Alliance groep van de wereldwijde Primus groep zijn de zaakvoerders van oordeel dat de geplande fusie door overneming verantwoord Is vanuit economisch en financieel oogpunt, gelet op de volgende overwegingen:

-de Te Fuseren Vennootschappen behoren tot dezelfde groep;

-de Te Fuseren Vennootschappen hebben gelijkaardige holding activiteiten;

-de groepsstructuur waartoe de Te Fuseren Vennootschappen behoren zal door de voorgenomen fusie vereenvoudigd en meer transparant worden;

-door de voorgenomen fusie zal het internationaal management van de door de acquisitie van de Primus groep sterk uitgebreide Alliance groep worden uitgevoerd vanuit één vennootschap, wat tot een meer efficiënt, en transparent management zal leiden van de internationale productie- en verkoopsentiteiten;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie vereenvoudigd en transparanter worden.

Om enige verwarring te vermijden, onderlijnen de zaakvoerders dat de fusie enkel gedreven wordt door economische motieven en geen fiscale fraude of ontwijking als hoofddoel of één van de hoofddoelen heeft.

1.4 De zaakvoerders wijzen erop dat, voorafgaand aan de geplande fusie, Primus Int, van plan is om haar. participatie in Primus BVBA in te brengen in de dochtervennootschap van Alliance Holding, Alliance International BVBA, en dit door middel van een fusie door overneming overeenkomstig artikels 693 W. Venn. en'. volgende. De bestuursorganen van zowel Primus BVBA en Alliance International BVBA hebben hiertoe in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld en neergelegd. Ter gelegenheid van deze eerste fusie, zal. Alliance International BVBA nieuwe aandelen uitgeven aan Primus Int., als vergoeding voor diens inbreng.: Bijgevolg zal de waarde van de deelneming van Primus Int, in Primus BVBA vervangen worden door een. deelneming van gelijke waarde in Alliance International BVBA. Bovendien zal de waarde van de aandelen: gehouden door Alliance Holding in Alliance International BVBA ongewijzigd blijven, aangezien de nieuwe; aandelen uitsluitend worden uitgegeven aan de nieuwe aandeelhouder, Primus Int.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.5 De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Te Fuseren Vennootschappen.

1.6 De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen nemen kennis van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (zijnde de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk voor beide Te Fuseren Vennootschappen) (met het oog op de publicatie van het fusievoorstel in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad) (art. 693 in fine W.Venn.). Rekening houdend met de huidige achterstand bij de bevoegde griffie bij het verwerken van publicatieformulieren, nemen de zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen zich voor om het fusievoorstel zo snel mogelijk neer te leggen om zo de fusie te kunnen finaliseren voor het einde van het boekjaar.

1.7 Ter informatie melden de zaakvoerders van Primus Int. nog dat aan de vennoten werd voorgesteld om de statuten van de vennootschap te wijzigen op de volgende punten:

(i) wijziging van de naam van de vennootschap in "Alliance Laundry" en bijgevolg wijziging van artikel 1 van de statuten;

(ii) wijziging van het boekjaar van de vennootschap zodat het een aanvang neemt op 1 januari en afgesloten wordt op 31 december en bijgevolg wijziging van artikel 29 van de statuten;

(ai) wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering naar de tweede woensdag van de maand juni om 10 uur en bijgevolg wijziging van artikel 11 van de statuten; en

(iv) wijziging van het aantal zaakvoerders, de bestuursbevoegdheid, schrapping van de hoedanigheden van Klasse A Zaakvoerders en Klasse B Zaakvoerders en bijgevolg wijziging van artikel 25, 26 en 27 van de statuten.

Deze statutenwijziging zal plaatsvinden na de goedkeuring van dit fusievoorstel en voor de uiteindelijke goedkeuring van de geplande fusie door overneming,

2 IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSiE DEELNEMEN

2.1 Overnemende Vennootschap

(a) Naam: "Primus International";

(b) Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

(o) Maatschappelijke zetel: Driemasten 126, 8560 Gullegem;

(d) Ondernemingsnummer: BTW BE 0884.949.212;

(e) Rechtspersonenregister: RPR Gent, afdeling Kortrijk;

(f) Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, alle activiteiten en handelingen van een investeringsvennootschap en een holdingvennootschap daarin begrepen:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen at dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen et dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten van dezelfde aard als de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen worden geleverd op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of voor eender welke duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen;

4. het nemen van participaties in onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook aile willekeurige handelingen met betrekking tot onroerende rechten en meer specifiek : het verwerven door aankoop of op andere wijze, de verkoop, de ruil, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen;

5, de ontwikkeling en het beheer van brevetten, merknamen, licenties, knowhow en van intellectuele eigendomsrechten;

6. de vennootschap kan In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wel van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

2.2 Over te nemen vennootschap

(a) Naam: "Alliance Holding";

(b) Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(c) Maatschappelijke zetel: Nieuwstraat 146, 8560 Wevelgem;

(d) Ondernemingsnummer: 0882.505.109;

(e) Rechtspersonenregistere RPR Gent, afdeling Kortrisk;

(f) Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handersvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. de deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend goed en meer specifiek het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3 WAARDERING EN RUILVERHOUDING

3.1 De methoden volgens de welke de ruilverhouding is vastgesteld

3.2 De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen hebben verscheidene waarderingsmethoden voor de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap besproken, en hebben besloten om een waarderingsmethode te gebruiken die gebaseerd is op het 'gecorrigeerd eigen vermogen', Beide vennootschappen hebben als belangrijkste actief een financiële participatie in respectievelijk Alliance International BVBA voor Alliance Holding en in Primus BVBA voor Primus Int. De correctie die is in rekening genomen voor het bepalen van het 'gecorrigeerd eigen vermogen' heeft dan ook betrekking op de waardering van deze participaties. De waardering die gebruikt is om de waarde van de participaties vast te leggen is gebaseerd op een multiple van de EBITDA van de vennootschappen, gecorrigeerd met de netto cash/schuld positie. Deze waarderingsmethode wordt reeds geruime tijd gebruikt binnen de Alliance g roep en de multiple die gehanteerd wordt voor de huidige waardering is gebenchmarked door drie verschillende zakenbanken.

De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen zijn van mening dat deze waardering op basis van een multiple van de (gecorrigeerde) EBITDA methode in casu als de meest relevante waarderingsmeth ode moet weerhouden worden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

3.3 Overnemende Vennootschap

Door de voomoemde waarderingsmethode toe te passen, wordt de huidige waarde van de Overnemende Vennootschap op EUR 30.128.255,42 gewaardeerd.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt EUR 519.983,99 en is vertegenwoordigd door 1.249.000 aandelen zonder nominale waarde.

3.4 Over Te Nemen Vennootschap

Door de voornoemde waarderingsmethode toe te passen, wordt de huidige waarde van de Over te Nemen Vennootschap op EUR 27.820.436,36 gewaardeerd.

Het maatschappelijk kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap bedraagt EUR 25.767.725,00 en is vertegenwoordigd door 1.030.709 aandelen met nominale waarde van EUR 25 elk.

3.5 Ruilverhouding en, in voorkomend gevat, het bedrag van de opleg

Overeenkomstig artikel 703, §1 W. Venn. worden aan de vennoot van de Over te Nemen Vennootschap, in ruil voor zijn aandelen in de Over te Nemen Vennootschap die ontbonden zal worden zonder vereffening, nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgereikt.

De waarde van de Ovememende Vennootschap werd bepaald op EUR 30.128.255,42. Het kapitaal van deze vennootschap is vertegenwoordigd door 1.249.000 aandelen, zodat de reële waarde (afgerond) EUR 24,12 per aandeel bedraagt (EUR 30.128.255,4211.249.000 aandelen).

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van de Over te Nemen Vennootschap werd bepaald op EUR 27.820.436,36. Het kapitaal van deze vennootschap is vertegenwoordigd door 1.030.709 aandelen zodat de reële waarde (afgerond) EUR 26,99 per aandeel bedraagt (EUR 27.820.436,3611.030.709 aandelen).

De ruilverhouding wordt berekend door de waarde per aandeel van de Over te Nemen Vennootschap te delen door de waarde per aandeel van de Overnemende Vennootschap, wat leidt toi de volgende berekening: EUR 26,99

= 1,12 (afgerond)

EiJR 24,21

In ruil voor de 1.030.709 aandelen van de Over te Nemen Vennootschap worden bijgevolg 1.153.327 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de Overnemende Vennootschap uitgegeven, a rato van (afgerond) 1,12 aandelen van de Overnemende Vennootschap voor 1 aandeel van de Over te Nemen Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald,

4 DE UITREIKING VAN DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle 1.153.327 nieuw uitgereikte aandelen van de Ovememende Vennootschap zullen dan ook worden uitgereikt aan de enige vennoot van de Over te Nemen Vennootschap, Alliance Laundry Holding S.à ri. De nieuw uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en hebben dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap.

De zaakvoerders van de Ovememende Vennootschap of een hiertoe gevolmachtigde lasthebber, zal het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap hieraan aanpassen na de fusie.

Het aandelenregister van de Over te Nemen Vennootschap zal vernietigd worden.

5 DE DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN DELEN IN DE WINST

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap, en zullen delen in de winst van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

Er is geen verdere bijzondere regeling voorzien betreffende het recht te delen in de winst.

6 EFFECTIEVE DATUM VOOR BOEKHOUDKUNDIGE DOELEINDEN

6.1 Vanuit boekhoudkundig perspectief, zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 luit 2014.

6.2 Voor informatieve doeleinden worden ontwerp tussentijdse balansen van de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap per 30 juni 2014 toegevoegd aan dit fusievoorstel als Bijlage 1.

6,3 Voor de volledigheid wordt verduidelijkt dat de zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen, in overeenstemming met art. 696 W.Venn., elkaar op de hoogte zullen stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van de vermogens van de respectieve vennootschappen zou voordoen tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen zich over de fusie zullen uitspreken.

7 RECHTEN TOEGEKEND AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

7.1 Alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap vertegenwoordigen zijn identiek en verlenen dezelfde rechten aan hun houders. Daarom is er geen behoefte om bijzondere aandelen te creëren of bijzondere rechten aan zulke vennoten te verlenen.

7.2 Voorts zijn er in de Over te Nemen Vennootschap geen houders van andere effecten dan aandelen. Er zijn dan ook geen bijzondere rechten of maatregelen voorzien.

8 OPDRACHT AAN EN BEZOLDIGING VAN DE COMMISSARIS

De vennoten van de Te Fuseren Vennootschappen hebben de intentie om afstand te doen van de vereiste tot het opstellen van het schriftelijk verslag door de zaakvoerders en de commissaris over het fusie voorstel, zoals uiteengezet in de artikelen 694 en 695 van het W.Venn. Ten gevolge van deze verzaking, zal aan de vereisten inzake een inbreng In natura zoals bepaald in art. 313 W.Venn, moeten worden voldaan. Het college van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap gaf opdracht aan haar commissaris PrlceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Filip Lozie BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Filip Lozie, revisor, om het verslag op te maken waarnaar wordt verwezen in artikel 313 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging van de commissaris voor het opmaken van dit verslag bedraagt EUR 4.000.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

9 BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE ZAAKVOERDERS

Aan de zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

10 WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig artikel 701 W. Venn. stelt het college van zaakvoerders van de Ovememende Vennootschap voor om de volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten van de Ovememende Vennootschap;

10.1 Kapitaalverhoging

Het kapitaal van de Ovememende Vennootschap bedraagt EUR 519.983,99 en wordt v66r de fusie vertegenwoordigd door 1.249.000 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Ten gevolge van de fusie, en overeenkomstig artikel 78 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het W. Venn., zal het kapitaal van de Overnemende Vennootschap worden verhoogd met het maatschappelijk kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap, i.e. EUR 25.767.725,00, om het te brengen van EUR 519.983,99 naar EUR 26.287.708,99 en zal het vertegenwoordigd worden door 2.402.327 aandelen op naam, zonder nominale waarde. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen.

Het artikel met betrekking tot het kapitaal van de Overnemende Vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging, De tekst van het artikel 5 van de statuten dat het kapitaal weergeeft, wordt bijgevolg vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 26.287.708,99. Het wordt vertegenwoordigd door 2.402.327 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/2.402.327 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

10.2 Er worden geen verdere wijzigingen aan de statuten van de Over te Nemen Vennootschap aangebracht.

11 FISCAAL REGIME

De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen bevestigen hierbij dat de voorgenomen fusie in overeenstemming is met de verplichtingen zoals bepaald in de artikelen 117, §1 en 120, in fine van het Wetboek Registratierechten. Bovendien is de voorgenomen fusie in overeenstemming met de verplichtingen zoals bepaald in artikel 211 van het Wetboek Inkomstenbelasting (1992) en in artikel 11 en artikel 18, §3 van het Wetboek BTW, om te kunnen genieten van het neutraal regime aangaande vennootschapsbelastingen en BTW. Met betrekking tot de verplichting dat de fusie geen belastingfraude of belastingontduiking als voornaamste doel of als één van de voornaamste doelen mag hebben, wordt in overeenstemming met artikel 183bis en 211, §1, Ode paragraaf, 3° van het Wetboek Inkomstenbetasting (1992), in het bijzonder verwezen naar de motivering onder voorafgaande uiteenzetting 1.3 aangaande de wenselijkheid van de voorgenomen fusie.

12 DIVERSE BEPALINGEN

12.1 Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het W. Venn. en de statuten.

12.2 De Over te Nemen Vennootschap bezit geen onroerend goed. Bijgevolg dient er niet aan specifieke formaliteiten inzake vastgoed en/of bodemverontreiniging voldaan te worden.

12.3 De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 november 2014.

12.4 Het bovenstaande fusievoorstel zal in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk worden neergelegd, met naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 693 in fine W.Venn.

Opgemaakt te Brussel, in vier originele exemplaren op 18 september 2014. De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen erkennen eik twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

BEJLAGE 1 : TUSSENTIJDSE BALANS VAN ALLIANCE HOLDING BVBA PER 80 JUNI 2014

21 j

8E 0882.505.109

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

BALANS NA WINSTVERDELING

ACTIVA

VAS1EAC7IVA

oprichtingskosten

Imnl4tetiile vaste activa

mateAila vaste activa

Terreinen en gebouwen

installaties, machines en uitrusting Meubilair en rollend materieel .

Leasing en soortgelijke rechten

Overige materiele vaste activa

A0tiva In aanbouw en vooruitbetalingen

5.47

F1na90Nile vaste activa 5.51

Verbonden ondernemingen . 5.14

Deelnemingen

Vorderingen -------- ---

Ondernemingen waannee een deelnerningsverbouding

bestaat 5.14

Deelnemingen

Vorderingen

Afldere financiele vaste activa .

Aandelen

Vorderingen en borgtochten in conuinten

Vie/TENDE ACTIVA

Vorderingen op meer dan Gin Jaar

ttindelsvordedngen

Overige vorderingen

Voorraden en bestellingen In uitroering .»

Voorraden

Grond- en hulpstolen ..._...

Goederen in bewerking

Gereed product

Handelsgoederen

Onroerende goederen bestemd voor verkoop

Vooruitbetalingen

Bestellingen in uitvoering

Vordiringen op ten hoogste Gin jaar

Handelsvorderingen

overige vorderingen

5.5.11

Gelàbeieggingen 5.6

Eigen aandelen ..

Overige beleggingen

Liqulde mlddelan

Overlopende rakoningan 5.6

TOTAAL VAN DE ACTIVA

Codes Boekpar Vorly tweeter

20/25 29.163.333,33 38.228.988,09

20

21 -

22127 _

22 ....... .--

23 _ _. ..... ...

24 .

25 .

25

27

28 29.153.33333 35.228.98809

280/t 29./53.333,33 36,223.988,09

280 22,753.333,33 29.828.98809

281 6.400.000.00 5.400.000,00

252r3  ,.

252 _.

253 .._ .. ...... .... ........

zdtl5 ...-" - -

2&I

255/5 . ................... .........

20/56 1.125.26483 990.159,60

20

290

291

3 .. -

30135

30/31

32

83

3s.............................

35

36

37

40141 900,011,02 900.011,02

40

41 900.011,02 900.011,02

50/53

50 _......._.....-..,...... w ..... ~_

51153

54155 42.473,82 43.906,91

490/1 182.775,99 45241,67

20/58 30.278594,16 37,2t9./47,69

Ftnst- VOL2014- 3/24

Test.

5.1

52

5.3

I PiG f 6Ea582.505.í09

"

VOL2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Toet.

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN (-)

Kapitaal

Geplaatst kapitaal

Niet-opgevraagd kapitaal

Uttglftepremiss

Hanvearderingsmeerwaardtn

Reserves

Wettelijke reserve

Onbeschikbare reserves

Vair eigen aandelen

Andere

Belastingvfrje reserves

Beschikbare reserves .

Overgedragen winst (verlies) Mn-)

Kapltaalsubsldies

Voorschot aan de vennoten op de verdeling van hat

netto-acllef

VOORzettNGt.tl EN UITGESTELDE BELASTINGEN

Voorzieningen voorrisico's en kostart

Pensioenen en soortgelijke verplichtingen

Belastingen

Grote heistellingss- on onderhoudswerken

Overige risico's en kosten 5.8

Uitgaateld % belastingen

SCHULDEN

Schulden op meer dan ion Jaar 5.9

Financiele schulden

Achtergestelde leningen

Niet-achtergestelde obligatieleningen ....~

Leasingsehulden en soortgelijke schulden

Kredietinstellingen

Overige leningen,......, _ ....

Handelsschulden

Leveranders

Te betalen wissels

Ontvangen voorullbetelingon op bestellingen

Overige schulden

Schulden op ten hoogatte tin jaar

Schulden op meer dan den jaar dle binnen het jaar veerallen 5.9

Financiele schulden

Kredlelinstellingen

Overige lenrngen

Hand etsschulden

Leveranciers

Te betalen wiesela

Ontvangen veorultbelalingen op bestellingen

Schulden met betrekking tel belastingen, bezoldigingen en

sociale tasten 6,0

Belastingen

Bezoldlgingen en sociale lasten

Overige schulden

Overlopende rekeningen 5.9

TOTAAL VAN GE PASSIVA .................... ..

Codas Soapaar Vang ooekjaar

{ g O G O N ^ b ^ b tl S i0 IO M E S 1,-14R M N 4, 5 44-ie 27.820.438,36 34.808.694,36

25.757.72 00 25 767.725,00

25187.725,00 25.757.725,00

552048.48 552.048,48

552.048.48 552048,48

1.500.68288 8.488.620,88

2.458 157.80 2410.453,33

1.156,22559 1.155226,39

1 156.226.39 1.155.225,39

1.155.220.39 1.156.228,39

1252.700.00 1.250.000,00

1.250.00200 1.250 000,00

_

2.700,00

2700,00

49.231.41 4.226,94

10/49. L 30.278594,16 37.219.147.69

First- VOL2014 - 4 /24

5.7

BIJLAGE 2 : TUSSENTIJDSE BALANS VAN PRIMUS INTERNATIONAL BVBA PER 30 JUNI 2014 (Vergelijkende cijfers per 30 september 2013)

F }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

I Nr. I 2E0884.949.212

BALANS NA WINSTVERDELING

ACTIVA VASTE AC 1VA



Oprichtingskosten

lrnmatedile vaste activa

Materait vaste activa ..

Terreinen en gebouwen

Installailes, machines en u;LNsting

Meuhilalren rollend materieel

Leasing en soortgelijke rechten

Overige maten8le vaste activa

Activa ln aanbouwen voorultbetatingen

5 4/

Flnanelaie vaste activa 5.51

Verbonden ondernemingen 914

Deelnemingen

Vorderingen ..

Ondernemingen visarmee een deelnemingsverhouding

bestaat 6.14

Deelnemingen

Vordenngen

Andere financiele vaste active

Aandelen

Vorderingen en borglodnen in contanten ...... .....

VLOTTENDE ACTIVA

Vorderingen op maar dan den jaar

Handelsvorderingen

Overige vorderingen

Voorraden en bastellingen in uitvoering

Voorraden

Grond- en hulpstoffen

Goederen ln bewerking

Gereed product

Handelsgoederen

onroerende goederen bestemd voor remoog .... ,....._ ,

Vooruitbetalingen

BeeteEingen In uitvoering ......, W,.

Vorderingen op tin hoogste Ain Jaar

Handelsvorderingen ...._.

Overige vorderingen .......... _. .......... ...._._.. _

5.5.11

Geldbeleggingen 5e

Eigen aandelen

Overige beleggingen

Liquide middalen

Overlopende rekeningen 5.8

TOTAAL VAN DE ACTIVA i VOL 2.1 I

Codes Bue* ms Vorig Psekissr

20128 10. 982.932 18.982. 932

20

21 .

22127 ....... ..............

22 ...... ....... .... .....

23

24

25 .....-.... _. ,....... .........

26 ........

27

28 18 902.932 18.982,932

28611 18 S82.932 16.9.52 932

280 18.982 932 18.982.932

281 ......... _.. _.........

26213 ... .... --

232 ............... ... .. ._..._....

283 ....................

26416 ... ........

28.4 . -. »........ ............... .....

285+8 ...... ....... ......... ......

29156 1.836.270 13.271.156

29 ..

290 ................ .. .........................

291 . .__.."

3

30031 . . .....

32 ...

33

34 ..

35 .......................

36 .................... .

37 .....

40141 1.371.968 12 875218

40 207.201 114.905

41 1.164 767 12.760.313

50153 ....._ ........

50 .... _. _ .

51153

54/58 447.219 383.890

49011 17.083 32138

20158 20.819.202 32,254.088

ne. VOL2013-4/21

Tact

5.1

52

53

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Toel

i 471{-}

5.7





Geplaatst kapitaal

Wettelijke raserve

Belastingvrije reserves

Beschikbare reserves

Ovorgsdragen winst (,vertes) (*)<(1

Kapltaalsubsldiss

Voorschot aan de vennoten op de verdoling van het

natto.actlsf

Vo6R2IENINGEri EN UITGESTELDE BELASTINGEN

Voorrleoingen voor risEco's en kosten

Pensioenen en soortgelijke verplichtingen

Belastingen

Grote herstellings- en onderhoudswerken

Overige ris/ces en kosten ..................,........" 5,8

Uitgestalde belastingen ....

SCHULDEN

Schulden op meer dan één jaar

Financiele schulden

Achtergestelde leningen .., Niet achtergestelde oblrgatisleningen

Lessingachulden en soortgelijke schulden

Kredietinstellingen

Overige leningen

Handelsschulden

Leveranciers

Te betalen wissels

Ontvangen vooruitbeteungen op bestellingen

Overige schulden

Schulden op ton hoogste één jaar Schulden op meer dan één jaar die binnen het jear vervallen 5A

Financiële schuld8n

Kredlellnstellingen

Overige Eenlagen

Handelsschulden

Leveranciers

Te betalen wissels

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

Schulden met betrekking totbeias9rgen, bezoltlgingen en

saciele lasten 59

Belastingen

Bezoldigingen en lasten

Overige schulden

Ovidopands rekeningen 5.9

TOTAAL VAN DE PASSIVA

Codes Boekjaar Vorig boekjaar

lais 20.712.187 20.586.575

10 519.984 519.984

100 519.984 519.954

lot .....

11 ....- ...................

12

13 20.192.203 20.066.591

130 52.000 52.000

131 ...................~...

1310 .

1311

122

133 20.140.203 20.014.591

14 .... .. ..............._.....- .

15 ......-.._ ..... . ... .....,

19 .,.. .

18 .. ..

16015 . .....

160 .................. .... .. .

161

102

163/e ... ..- .

185 .. ........ _.. .. .

17/49 107.015 11.667.513

17 ..

17014 .. ....... .

170 ...... " ------....... ... ..............

171 .. ................. ....... ..... .

172

173 .. .

174 ............._ ..,

175

1760 ..... .. -...

1751 ......._..

175

17819

42145 101 030 11.655,411

42 .

43 ..............._..........,

43018

433

44 45.163 22.442

44014 45163 22.442

441 .................. .. _.. _.

48

45 55.867 47.886

4503 55.857 47.886

45419

47143 11.585113

49213 6.985 12.072

10149 20.819.202 32.254.088

I Nr. I 6E0884.949.212 1

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN

KapItaal

Niet-epg evreagd kapitaal

Ultglrtspramtes ._._

Horwasrdsrtngsmssrwaardan

Roservos

Onbeschlkbare reserves Voor eigen aandelen

Anders

55

First -V0i2013-5/21

******R1*fx************xtx**a*********

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders, gehouden per telefoonconferentie op 18 september 2014, dat het college van zaakvoerders heeft besloten om aile volmachten te verlenen aan Johan Lagae, Els Bruis, Godfried Ampe, Henri Nelen, Wils Vermeulen en Charlotte Desender, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het neerleggen van het fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Getekend,

Johan Lagae

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.11.2013, NGL 02.12.2013 13675-0214-027
04/12/2014
ÿþ mod 11.1

.)

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

26

BELGISCH

*1421768~t

JR 3Fl_GE

NEERGELEGD

` 3 OitrT. 1ii)4

STAATSLY_: Rechtbank van 11,v,,; ~HANeEL.

Gererele itCi+i:RIJK

1- 1t~a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0884949212

Benaming (voluit) : PRIMUS INTERNATIONAL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 126

8560 Wevelgem (Gullegem)

Onderwerp akte :NAAMWIJZIGING - WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE

DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRIMUS INTERNATIONAL", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op tweeëntwintig september tweeduizend veertien in Alliance Laundry en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

Artikel 1x RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "Alliance Laundry".

21 Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van elk jaar en wijziging van de eerste zin van artikel 29 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

3I Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden op de tweede woensdag van de maand juni om tien uur en wijziging van de eerste zin van artikel 11 van de statuten door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om tien uur."

Overaancisbecalinoen.

, 1. De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2013 af te

sluiten op 31 december 2014.

2, De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014, zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni 2015 om 10 uur.

4I Wijziging van de samenstelling van het bestuursorgaan en de bestuursbevoegdheid en schrapping van de hoedanigheden van Klasse A Zaakvoerders en Klasse B Zaakvoerders en wijziging van de artikelen 25, 26 en 27 van de statuten als volgt :

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders van wie de opdracht is verstreken, in functie. Uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

be algemene vergadering mag ten allen tijde een niet-statutaire zaakvoerder ontslaan met gewone meerderheid der stemmen. De algemene vergadering moet geen reden geven voor haar beslissing.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn_ tot-verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen," " de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voe,en,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat, beraadsléâgt.en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen behoudens ancférsiilidende regeling hierna. Het college van zaakvoerders kiest onder haar leden een voorzitter. Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt het college van zaakvoerders voorgezeten dooreen zaakvoerder zoals tijdelijk verkozen door het college van zaakvoerders. De voorzitter heeft geen beslissende stem. ; - "

Het college van zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap of enigelandere plaats in België zoals bepaald in de bijeenroeping en wordt bijeenroepen door de Voorzitter of een andere zaakvoerder telkens hij oordeelt dat de belangen van de vennootschap het vereisen. Elke bijeenroeping geschiedt minstens drie werkdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Een zaakvoerder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere zaakvoerder; een zaakvoerder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen door middel van telefoon- of videoconferentie.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door twee zaakvoerders samen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van alle zaakvoerders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Eventuele taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De vennootschap wordt in al haar handelingen jegens derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen optredend.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door deze zaakvoerder afzonderlijk.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Si Bijzondere volmacht werd verleend aan Johan Lagae en Els Bruis, woonstkeuze gedaan hebbende te 1200 Brussel, Lloyd Georgelaan 11, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 973, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedantigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13323-0566-030
13/06/2013
ÿþMod word lt.t

J11» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DRIEMASTEN 126, 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 7 mei 2013 blijken volgende beslissingen:

Kennisname van het ontslag als klasse A-zaakvoerder van de heer James Dee met ingang van 15 april 2013

_ Benoeming als klasse A-zaakvoerder van de heer Jan Vleugels, wonende te Nieuwstraat 109, 2200 Herentals, met ingang van 7 mei 2013

Eddy Coppieters

Zaakvoerder

MONITEUR L,iitiMEERGELEGD

0 6 -06- 20ï) 3 0, 05, 2013 BELGISCH STAAT

{

BANK ~U? HANDEL KORif-eliffle

PRIMUS INTERNATIONAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.10.2012, NGL 30.10.2012 12623-0123-033
31/10/2012
ÿþI I'._~t~~~, !" "

moa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR '3EL..--

NEERGELEGD

~r-

2 4 -10

Cf_,GISCI-í S

- 2012 .- 9. 10. 2012

A: ,

RECHTBANK KOOPHANDEL Kek

1fl! I II 11 UII1 11 I IIUH lU)

*iai~sase"

bel

a;

et Sta

11

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig september tweeduizend en twaalf, door Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met: handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,.; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRIMUS INTERNATIONAL", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig; september van het daaropvolgend jaar.

Vervanging van de eerste zin van artikel 29 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

2° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de vierde dinsdag van de maand januari om vijftien uur.

Vervanging van de eerste zin van artikel 11 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde dinsdag van de maand januari om vijftien uur." OVERGANGSBEPALINGEN

11 De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf, vervroegd af te sluiten op dertig september tweeduizend en twaalf.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening; afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, zal gehouden warden op de vierde dinsdag van de maand januari tweeduizend dertien om vijftien uur.

3° Wijziging van artikel 9, paragraaf 2 van de statuten betreffende de overdracht of overgang van de aandelen,

4° Wijziging van de tweede paragraaf van artikel 10 van de statuten betreffende het register van aandelen. 5° Wijziging van de derde paragraaf van artikel 14 van de statuten ('Vertegenwoordiging').

De nieuwe tekst van de derde paragraaf van artikel 14 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Daarenboven mag het college van zaakvoerders eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden: neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering."

6° Wijziging van artikel 16 van de statuten betreffende de samenstelling van het bureau - notulen.

7° Wijziging van artikel 24 van de statuten betreffende de afschriften en uittreksels notulen.

8° Wijziging van artikel 25 van de statuten ('Bestuursorgaan').

De nieuwe tekst van artikel 25 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders dat bestaat uit maximaal negen zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering vanii de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet; ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hit deze opdracht in eigen naam en' voor eigen rekening zou vervullen.

Maximaal acht leden van het college van zaakvoerders dienen door de algemene vergadering te worden,, aangeduid als A zaakvoerders (de "Klasse A Zaakvoerders") en minstens één lid moet door de algemene; vergadering worden aangeduid als een "8 zaakvoerder"(de "Klasse B Zaakvoerder),

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0884,949,212

Benaming (voluit) : PRIMUS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 126

8560 WEVELGEM (GULLEGEM)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Klasse A Zaakvoerders en Klasse B Zaakvoerders onderscheiden zich van elkaar uitsluitend op het vlak van het aanwezigheidsquorum wanneer er meerdere zaakvoerders in functie zijn, wat betreft de "Voorbehouden Bevoegdheden" als hierna bepaald in artikel 26 van de statuten en wat betreft de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap als hierna bepaald in artikel 27 van de statuten. De aanduiding van een zaakvoerder als Klasse A Zaakvoerder" dan wel "Klasse B Zaakvoerder" alsook het verlies van de hoedanigheid van Klasse A Zaakvoerder" dan wel "Klasse B Zaakvoerder" dient te worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig de regels van openbaarmaking bedoeld in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen.

De duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders van wie de opdracht is verstreken, in functie. Uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag ten allen tijde een niet-statutaire zaakvoerder ontslaan met gewone meerderheid der stemmen, De algemene vergadering moet geen reden geven voor haar beslissing.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist door de algemene vergadering."

9° Wijziging van artikel 26 van de statuten {'Bestuursbevoegdheid').

De nieuwe tekst van artikel 26 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is aangesteld, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren; zij worden evenwel geacht een college te zijn voor de toepassing van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen behoudens andersluidende regeling hierna.

Het college van zaakvoerders kiest onder de Klasse A Zaakvoerders een voorzitter. Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt het college van zaakvoerders voorgezeten door een andere Klasse A Zaakvoerder zoals tijdelijk verkozen door het college van zaakvoerders. De voorzitter heeft geen beslissende stem.

Het college van zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in België zoals bepaald in de bijeenroeping en wordt bijeenroepen door de Voorzitter of door een Klasse A Zaakvoerder telkens hij oordeelt dat de belangen van de vennootschap het vereisen en tenminste twee maal per jaar. Elke bijeenroeping geschiedt minstens drie werkdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Een zaakvoerder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere zaakvoerder, een zaakvoerder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen door middel van telefoon- of videoconferentie.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste vijf zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn waaronder steeds de Klasse B Zaakvoerder. Indien dat aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan elke zaakvoerder verzoeken dat een tweede vergadering met dezelfde agenda wordt bijeengeroepen, die geldig zal kunnen beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Met uitzondering van de voorbehouden bevoegdheden zoals hieronder voorzien (de "Voorbehouden Bevoegdheden`), worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De volgende beslissingen kunnen slechts genomen worden mits instemming van de Klasse B Zaakvoerder:

a) het aangaan van transacties, overeenkomsten of enige regeling met of in het voordeel van de aandeelhouders van de vennootschap of enige andere met hen verbonden entiteit of persoon (met uitzondering van de managementvergoeding van Andlinger & Company CVBA voor een totaal bedrag van EUR 400.000 per jaar);

b) de verkoop, overdracht, verhuring, het in licentie geven van of de beschikking over alle of een substantieel deel van de activiteiten, de verbintenissen of de activa van de vennootschap (behoudens in het kader van de normale bedrijfsvoering), in één enkele dan wel in meerdere transacties;

c) de benoeming en het ontslag van de CEO, COO, CFO en sales & marketing manager van de vennootschap;

d) de verandering van de aard van de activiteiten van de vennootschap;

e) voorstel aan de algemene vergadering tot wijziging van de statuten van de vennootschap;

t) voorstel aan de algemene vergadering tot een fusie, splitsing, ontbinding, omzetting of vereffening van de vennootschap;

g) voorstel aan de algemene vergadering tot een kapitaalvermindering in de vennootschap;

h) het uitgeven van opties op aandelen van de vennootschap;

i) voorstel aan de algemene vergadering tot uitkering van een dividend of enige andere betaling uit de beschikbare reserves van de vennootschap;

j) de creatie of uitgifte van of de toestemming met het ontstaan van enige Last op de verbintenissen, het vermogen of enige andere activa van de vennootschap boven EUR 500.000;

k) het lenen van geld of het bekomen van enig voorschot of krediet (andere dan normaal handelskrediet) door de vennootschap;

I) het voorstel aan de algemene vergadering tot wijziging van de boekhoudkundige referentie datum dan wel het wijzigen van het boekhoudkundig beleid van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tenduden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

m) de overname van of de overeenkomst tot overname van enige vaste of financiële activa door de vennootschap of het aangaan van of het overeenkomen tot het aangaan van enige investeringsuitgaven in vaste of financiële activa behalve wat betreft items die een totale overname kost hebben van EUR 1.000.000 of minder,

n) het toestaan van leningen of kredieten door de vennootschap, andere dan deze die worden toegestaan binnen de normale bedrijfsvoering van de vennootschap;

o) het inschrijven ap, het aankopen van of op enige andere manier verkrijgen van aandelen, obligaties, hypotheken of zekerheden door de vennootschap of het oprichten van of het op enige andere manier opzetten van of verkrijgen van een dochtervennootschap of nieuwe activiteiten of enig belang daarin;

p) de aanvraag tot faillissement, uitstel van betaling of enige andere gelijkaardige pracedure door de vennootschap.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden, Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door twee zaakvoerders samen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van alle zaakvoerders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Eventuele taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevaegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden."

10 ° Wijziging van de eerste paragraaf van artikel 27 van de statuten ('Verfegenwoordigingsbevoegdheic"). De nieuwe tekst van artikel 27, eerste paragraaf van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen jegens derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door door twee zaakvoerders samen optredend, van wie minstens één steeds Klasse A Zaakvoerder dient te zijn."

11° Invoeging van een nieuw artikel 43 betreffende "Definities" in de statuten.

12° Beslissing om volgende persoon eervol te ontslaan uit hun functie van zaakvoerder van de vennootschap, hetzij:

* De heer Johan Volckaerts (klasse A zaakvoerder);

* Mevrouw Sylvia Gilis (klasse A-zaakvoerder);

* De heer Eddy Coppieters;

* De heer Jean-Baptiste Van Damme;

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Mijlgracht ", met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Vandererfven;

* De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andlinger & Company ", met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Volckaerts; en

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Docodoco ", met als vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Coppieters.

Beslissing om een nieuw college van zaakvoerders samen te stellen bestaande uit 9 zaakvoerders, overeenkomstig artikel 25 van de statuten, en stelt met unanimiteit aan tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders: - als klasse A-zaakvoerders:

* De heer Eddy Coppieters, wonende te 8421 De Haan (Vlissegem), Bretoenselaan 4, tevens voorzitter van het college van zaakvoerders;

* Mevrouw Sylvia Gilis, wonende te Lubbeek (Linden), Knapzak 11;

* De heer Johan Volckaerts, wonende te 1180 Ukkel, Henri Elleboudtiaan 18;

* De heer Alain Engelschenschilt, wonende te 9000 Gent, Krijgslaan 51;

* De heer James Dee, wonende te 3090 Overijse, Ringelberglaan 8;

* De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andlinger & Company", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel (Elsene), Louisalaan 326, bus 12, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Volckaerts;

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mijlgracht", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Mijlgrachtstraat 4, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Vandererfven, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Mijlgrachtstraat 4;

* De heer Jean-Baptiste Van Damme, wonende te 7750 Mont-de 5'Enclus, Rue Caumont 12;

- als klasse B-zaakvoerder:

De naamloze vennootschap naar Frans recht "CM-CIC Capital Finance SA", met maatschappelijke zetel te 75002 Parijs (Frankrijk), Avenue de l'Opéra 28, met als vaste vertegenwoordiger de heer Xavier Blain, wonende te 562 Rue Du Sud, Quincampoix, Frankrijk.

13° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers, die te dien einde woonstkeuze doet te Tervurenlaan 268A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Voor-

Yiehdudn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bi) het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

b

mod 11.1

.Voor-

behoud n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Alexis LEMMERLING Geassocieerd Notaris

c-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2012
ÿþbel

aa

Be

Stai

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE N R G E L E G D

2 -1-2012 10.10. 2012

ELGISCH S - `' ; RECHTBANK KOOPHA 'DEI_

Kgliinkf K

111

B

111111j111 j1s*

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming (voluit) : PRIMUS 1I TERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 126

8560 WEVELGEM (GULLEGEM)

Onderwerp akte :REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één oktober tweeduizend en twaalf, door Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap riet. handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "PRIMUS INTERNATIONAL", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gullegem),: Driemasten 126,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van twintig miljoen zestien euro één cent (20.000.016,01 EUR), om het te brengen op vijfhonderd negentienduizend negenhonderd drieëntachtig euro negenennegentig cent (519.983,991 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling deels in geld (aan de minderheidsaandeelhouder) en deels in natura (aan de meerderheidsaandeelhouder) als volgt;

a) ten belope van zestien etwro één cent (16,01 EUR) door uitkering in speciën aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Primus, aandeelhouder sub 2/,

b) ten belope van twintig miljoen euro (20.000.000 EUR) door overdracht van een schuldvordering van twintig miljoen euro (20.000.000 EUR) aan de vennootschap naar het recht van Groot-Hertogdom Luxemburg "Primus Holding S.à r.i.", aandeelhouder sub 1/, die de vennootschap heeft jegens de Tsjechische vennootschap Lavace s.r.o., met maatschappelijke zetel te Pribor, Mistecká 1116, 742 58, Tsjechische Republiek,

Bevestiging dat het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders is gebeurd in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit en dat de aandeelhouders hun akkoord hebben bevestigd met de hiervoor vermelde terugbetalingsmodaliteiten,

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd negentienduizend negenhonderd drieëntachtig euro negenennegentig cent (519.983,99 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 6én miljoen tweehonderd negenenveertig duizend(1.249.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/1.249.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers die te dien einde allen woonstkeuze doet te Tervurenlaan 268A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B veren _lá- Recto : Nsr.r" 1, )adanigneid instru enterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bei r rachtc,persoon rC'n aanziei van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naa -,n handtekening

mad i 1.1

Dit uittreksel werd afgeleverd ve* registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Voor-

hia,h audrn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzier; van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2012
ÿþJr Mod 2,1

IL ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

111111111111111111

*12059540*

Vol balla aan Belg

Staat

I



u

-a 03. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming

(voluit) : Primus International

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 126, 8560 Gullegem

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris en bijzondere volmachten

BiJ beslissing van de algemene vergadering dd. 22 februari 2012 werd het mandaat als commissaris van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA (1BR 025), vertegenwoordigd door de heer Fabio De Clercq (IBR 1556) hernieuwd voor een periode van drie jaar. Het mandaat neemt een einde onmiddellijk na de Algemene Vergadering van het jaar tweeduizend en vijftien.

Bij beslissing van het college van zaakvoerders dd. 10 februari 2012 werd, met het oog op een vlot dagelijks

beheer, aan (i) de BVBA Mijlgracht, vertegenwoordigd door de heer Wim Vandererfven en (ii) de heer Eddy

Coppieters

elk de bevoegdheid verleend om de Vennootschap alleen te vertegenwoordigen voor wat betreft de

volgende handelingen, voorzover deze het dagelijks bestuur niet overstijgen en geen bedragen betreffen hoger

dan ¬ 25.000,00:

-het ondernemen van alle stappen en het vervullen van alle formaliteiten van administratieve, fiscale of'

gerechtelijke aard teneinde de vennootschap in regel te stellen met de Belgische wetten en reglementen;

-het vertegenwoordigen van de vennootschap ten overstaan van alle publieke en fiscale overheden;

-het vertegenwoordigen van de vennootschap ten overstaan van elke derde;

-de opening en het beheer van alle bankrekeningen van de vennootschap, het ondertekenen van

overschrijvingsformulieren, cheques en wisselbrieven;

-het ontvangen van alle geldsommen en het verlenen van kwijting namens de vennootschap;

-het aanstellen, promoveren en ontslaan van alle werknemers van de vennootschap;

-de vertegenwoordiging van de vennootschap ten overstaan van vakorganisaties;

-het ontvangen van alle brieven, telegrammen, pakketten aangetekend of niet, namens de vennootschap,

Voor eensluidend verklaard,

f lagen bii 'het lîdgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Sylvia Gilis Johan Volckaerts

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.02.2012, NGL 16.03.2012 12062-0577-026
19/03/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 22.02.2012, NGL 15.03.2012 12062-0041-036
16/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.11j11111.1111111111

ON1TEUR BELGE

116 -02- 20f5 GlSCH STAATSSL,~

NEERGELeGu

1 5 JAN, Zu;3

Rechtbank van KOO HAN Et Gent, at!rifll2R

ICI

M

BEL

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming (voluit) : Alliance Laundry

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 126

8560 WEVELGEM (Gullegem)

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR Alliance Laundry van Alliance Holding - KAPITAALVERHOGING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig december tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alliance Laundry", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126, hierna "de Vennootschap" of "de Overnemende Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 18 september 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Nieuwstraat 146, "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alliance Laundry", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Alliance Laundry", de Overgenomen Vennootschap "ALLIANCE HOLDING" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap werden een miljoen honderddrieënvijftigduizend driehonderdzevenentwintig (1.153.327) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast: (afgerond) 1,21 aandelen van de Ovememende Vennootschap voor 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn op naam en hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap en zullen delen in de winst van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

Er is geen verdere bijzonder regeling voorzien betreffende het recht te delen in de winst.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van negenentwintig december tweeduizend veertien.

De conclusies van van het schriftelijk verslag opgesteld op 9 december 2014 door de commissaris van de Overnemende Vennootschap, overeenkomstig artikel 313, §1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie door overneming, luiden als volgt

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{einrenj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r " Y ~

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap Alliance Laundry BVBA, bestaat uit het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Alliance Holding BVBA dat door een inbreng zonder vereffening overgaat op Alliance Laundry BVBA, met toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Wij zijn van oordeel dat:

- het college van zaakvoerders van de Vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake controle

van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.153.327 aandelen van de vennootschap Alliance Laundry BVBA, zonder nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 9 december 2014

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba"

3° Ingevolge de fusie door overneming, verhoging van het kapitaal ten belope van vijfentwintig miljoen zevenhonderdzevenenzestig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (25.767.725,00 EUR) om het kapitaal te brengen op zesentwintig miljoen tweehonderdzevenentachtigduizend zevenhonderdenacht euro negenennegentig cent (26287.708,99 EUR) door creatie van een miljoen honderddrieënvijftigduizend driehonderdzevenentwintig (1.153.327) nieuwe aandelen, volledig volgestort, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf 1 juli 2014.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap,

4' Goedkeuring van de toekenning van de een miljoen honderddrieënvijftigduizend driehonderdzevenentwintig (1.153.327) nieuwe aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap tegen één miljoen dertigduizend zevenhonderd en negen (1,030,709) oude aandelen van de Overgenomen Vennootschap aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap,

5° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentwintig miljoen tweehonderdzevenentachtigduizend zevenhonderdenacht euro negenennegentig cent (26.287.708,99 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen vierhonderdentweeduizend driehonderdzevenentwintig (2.402.327) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/2.402.3275te van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° Kennisname van het ontslag van de hierna vermelde zaakvoerders van de Vennootschap met ingang van negenentwintig december tweeduizend veertien :

1. de heer Michael Donald Schoeb, wonende te 3333 6th Street, Wausau WI 54403 (Verenigde Staten van Amerika);

2. de heer Bruce Philip Rounds, wonende te 1510 Maricopa Drive, Oshkosh, 54904 Wisconsin (Verenigde Staten van Amerika).

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van negenentwintig december tweeduizend veertien en dit voor onbepaalde duur:

1, de heer Rick Pyle, wonende te 1514 Hayden Drive, Oshkosh, WI 54904, Verenigde Staten van

Amerika ;

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

7° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 8560 Wevelgem, Nieuwstraat 146 en dit met ingang van

negenentwintig december tweeduizend veertien.

Wijziging van artikel 2, eerste zin van de statuten als volgt ;

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Nieuwstraat 146."

8° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae, de heer Henri Nelen of mevrouw Ets Bruis,

die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, alien individueel bevoegd,

evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de

gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren en de wijzigingen overeenkomstig de voorafgaande besluiten in het aandelenregister in te schrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

A

r

î.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

r

mod 11.1

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzti van de persoton{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/02/2012
ÿþIf

motl 11.1

.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-------------------------------

ll11i1izos~~um11~ia3s 1111miu1nn

~

Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming (voluit) : Gecova

Griffie

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 326 bus 12

(volledig adres) 1050 Elsene

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

KAPITAALVERHOGING -- STOCKSPLIT - WIJZIGING NAAM - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN -ONTSLAGI(HER)BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te';: Kortrijk.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Franke Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 29 december 2011, blijkt het volgende:

1. Er werd beslist tot de fusie door overneming (de "Fusie") door de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "GECOVA", rechtspersonenregister Brussel 0884.949.212, met zetel te 1050 Brussel; (Elsene), Louizalaan 326 bus 12, (de "Overnemende Vennootschap"), van het gehele vermogen - zowel rechten; als verplichtingen  van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERPARES",ji rechtspersonenregister Kortrijk 0881.028.927, met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126, (dei; "Overgenomen Vennootschap"), als gevolg waarvan het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtin gen, van de Overgenomen Vennootschap overgaat naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig fusievoorstel en de Overgenomen Vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening met ingang van 1 januari'; 2012 (00h00), zijnde de datum waarop de Fusie uitwerking heeft als hierna vermeld.

De Fusie wordt verwezenlijkt en sorteert op boekhoudkundig en fiscaal vlak haar effecten vanaf 1 januari:j 2012 (00h00) als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap ophoudt te bestaan op voormelde datum en i; alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap tot op het ogenblik van haar ontbinding zonder.' vereffening nog worden verricht voor eigen rekening en risico.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, worden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe; Aandelen") uitgegeven die allemaal worden uitgereikt aan de enige vennoot in de Overgenomen Vennootschap, die tevens enige vennoot is in de Overnemende Vennootschap, in ruil voor haar bestaande: aandelen(participatie) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen, in de winst van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2012 (00h00). In ruil voor: achthonderdvierentwintig (824) (afgerond) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap wordt. telkens één (1) Nieuw Aandeel in de Overnemende Vennootschap uitgegeven, zonder het betalen van een:: opleg in geld. Meer bepaald worden in ruil voor de in totaal tweehonderdenvijfduizend (205.000) bestaande, aandelen in de Overgenomen Vennootschap, in totaal tweehonderdnegenenveertig (249) Nieuwe Aandelen in';i de Overnemende Vennootschap uitgegeven.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief;; vermogen, gaat per 1 januari 2012 (00h00) over naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, inclusief het volledige actief en' passief vermogen van de 100%-dochter van de Overgenomen Vennootschchap, te weten de besloten'. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRIMUS GROUP" (RPR Kortrijk 0477.842.883), die;' onmiddellijk voorafgaand aan de Fusie door de Overgenomen Vennootschap werd overgenomen bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ingevolge vereniging van alle aandelen in één hand met;. uitwerking vanaf 1 januari 2012 (00h00).

3. Het maatschappelijk kapitaal van Overnemende Vennootschap wordt per 1 januari 2012 verhoogd; met_jn totaal twiptig. n7iljgen_ vijfhonderdduizend euro-.(¬ 20.500.000 QO_),-om_ het_ yan__twintigduizend aura _{¬

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



20.000,00) te brengen op twintig miljoen vijfhonderdtwintigduizend euro (¬ 20.520.000,00), door uitgifte van in totaal tweehonderdnegenenveertig (249) Nieuwe Aandelen. De voormelde kapitaalverhoging ingevolge de realisatie van de Fusie is definitief en komt effectief tot stand per 1 januari 2012 (00h00), zijnde de datum waarop de Fusie vanuit boekhoudkundig standpunt in werking treedt. Bijgevolg wordt het kapitaal van de (Overnemende) Vennootschap, ingevolge de Fusie, per 1 januari 2012 (00h00) gebracht op twintig miljoen ' vijfhonderdtwintigduizend euro (¬ 20.520.000,00), verdeeld over duizend tweehonderdnegenenveertig (1.249) gelijke aandelen, zijnde het totaal aantal aandelen van de (Overnemende) Vennootschap na de kapitaalverhoging ingevolge de Fusie.

4. De vergadering besliste vervolgens om een stocksplit van de aandelen door te voeren waarbij de bestaande duizend tweehonderdnegenenveertig (1.249) aandelen na de totstandkoming van de Fusie per 1 januari 2012 (00h00) worden gesplitst in één miljoen tweehonderdnegenenveertigduizend (1.249.000) nieuwe aandelen in een verhouding van één (1) aandeel tegen duizend (1.000) nieuwe aandelen.

Artikel 5 van de statuten van de (Overnemende) Vennootschap, aangepast overeenkomstig de hoger vermelde besluiten, luidt per 1 januari 2012 (00h00) als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Hel maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig miljoen vijfhonderdtwintigduizend euro (¬ 20.520.000, 00).

Het is vertegenwoordigd door één miljoen tweehonderdnegenenveertigduizend (1.249.000) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/één miljoen tweehonderdnegenenveertigduizendste (1/1.249.0005fe) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. De naam van de (Overnemende) Vennootschap werd met ingang van 1 januari 2012 gewijzigd in: "PRIMUS INTERNATIONAL".

Artikel 1 van de statuten, dienovereenkomstig gewijzigd, luidt per 1 januari 2012 (00h00) als volgt: "Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "PRIMUS INTERNATIONAL"."

6. De maatschappelijke zetel van de (Overnemende) Vennootschap werd met ingang op 1 januari 2012 overgebracht naar 8560 Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126.

Artikel 2 van de statuten, dienovereenkomstig gewijzigd, luidt per 1 januari 2012 (00h00) als volgt:

"Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Wevelgem (Gullegem), Driemasten 126.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetel, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

7. De eerste alinea in artikel 19 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle personen die conform artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen moeten worden uitgenodigd aanwezig zijn of vertegenwoordigd door hun orgaan of hun vaste vertegenwoordiger en er door niemand bezwaar wordt gemaakt tegen de uitbreiding van de agenda."

8. Artikel 24 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Artikel 24,- AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS NOTULEN.

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden

worden ondertekend hetzij door de enige zaakvoerder hetzij, zo er meerdere zaakvoerders in functie zijn, door

twee zaakvoerders samen, van wie minstens één steeds een zaakvoerder A dient te zijn."

9. Artikel 25 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Minstens één zaakvoerder dient door de algemene vergadering te worden aangeduid als een "zaakvoerder A". De zaakvoerders A onderscheiden zich van de gewone zaakvoerders uitsluitend op het vlak van het aanwezigheidsquorum wanneer er meerdere zaakvoerders in functie zijn als hierna bepaald in artikel 26 van de statuten en wat betreft de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap als hierna bepaald in artikel 27 van de statuten. De aanduiding van een zaakvoerder als "zaakvoerder A" alsook het verlies van de hoedanigheid van "zaakvoerder A" dient te worden neergelegd en bekendgemaakt; overeenkomstig de regels van openbaarmaking bedoeld in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het aantal zaakvoerders en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven cie zaakvoerders van wie de opdracht is verstreken, in functie. Uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag ten allen tijde een niet-statutaire zaakvoerder ontslaan met gewone meerderheid der stemmen. De algemene vergadering moet geen reden geven voor haar beslissing.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist."

10. Artikel 26 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Artikel 26.- BES TUURSBEVOEGDHE1D.

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbtad

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de' vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

"

Ingeval er slechts één zaakvoerder is aangesteld, dan neemt deze aile beslissingen naar eigen inzicht. "

"

Ingeval er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren; zij worden evenwel geacht een college te zijn voor de toepassing van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dal beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen behoudens andersluidende regeling hierna.

Het college van zaakvoerders kiest onder zijn leden een voorzitter. Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt het college van zaakvoerders voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder, Indien één of meer zaakvoerders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

ledere zaakvoerder kan het college van zaakvoerders bijeenroepen telkens hij oordeelt dat de belangen van de vennootschap het vereisen. Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Een zaakvoerder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere zaakvoerder; een zaakvoerder kan drager zijn van meerdere volmachten,

De tegenwoordigheid van de meerderheid van de zaakvoerders waaronder steeds minstens één zaakvoerder A, hetzij persoonlijk hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten. Indien dat aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen als hoger gezegd, die geldig zal kunnen beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door twee zaakvoerders samen, van wie minstens één steeds een zaakvoerder A dient te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van alle zaakvoerders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Eventuele taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij' de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden."

11. Artikel 27 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De vennootschap wordt in al haar handelingen jegens derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders in functie zijn, door twee zaakvoerders samen optredend, van wie minstens één steeds een zaakvoerder A dient te zijn.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht."

12, Alle zaakvoerders werden met onmiddellijke ingang eervol ontslagen uit hun functie, te weten de volgende twee (2) zaakvoerders:

- de heer VOLCKAERTS Johan (hierna genoemd); en

- AUTOMOTIVE ENGINEERING BVBA (RPR Gent 0873.750.264), met als vaste vertegenwoordiger de heer ENGELSCHENSCHILT Alain.

De vergadering besliste vervolgens om een nieuw college van zaakvoerders samen te stellen bestaande uit zeven (7) zaakvoerders en stelde met unanimiteit aan tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders van de Vennootschap:

1. mevrouw GILIS Sylvia, geboren te Leuven op 13 november 1972, wonende te 3210 Lubbeek (Linden), Knapzak 11;

2. de heer VOLCKAERTS Johan Clement, geboren te Zwevegem op 26 september 1951, wonende te 1180 Ukkel, Henri Elleboudtlaan 18;

3. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDLINGER & COMPANY", rechtspersonenregister Brussel 0873.602.487, met zetel te 1050 Brussel (Elsene), Louisalei 326 bus 12, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht in haar naam en voor haar rekening de heer VOLCKAERTS Johan Clement, geboren te Zwevegem op 26 september 1951, wonende te 1180 Ukkel, Henri Elleboudtlaan 18;

4. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCODOCO", rechtspersonenregister Kortrijk 0472.367.036, met zetel te 8930 Menen, Leiestraat 4-6, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht in haar naam en voor haar rekening de heer COPPIETERS Eddy, hierna

" genoemd;

5. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIJLGRACHT", rechtspersonenregister Gent 0819.965.942, met zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Mijlgrachtstraat 4, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van deze opdracht in haar naam en voor haar rekening de heer VANDERERFVEN Wim Jozef Emiel, geboren te Kortrijk op 18 maart 1963, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Mijlgrachtstraat 4;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

e aan het

Belgisch Staatsblad

I

mod 51.1



6. de heer VAN DAMME Jean-Baptiste Joseph Henri Marie-Thérèse, geboren te Ronse op 28 januari 1965, wonende te 7750 Mont-de-l'Enclus (Amougies), Rue Caumont 12;

7. de heer COPPIETERS Eddy, geboren te Zele op 2 juni 1954, wonende te 8421 De Haan (Vlissegem), Bretoenselaan 4.

De vergadering besliste om overeenkomstig artikel 25 van de statuten aan te duiden als zaakvoerders A voor de duur van hun mandaat:

- mevrouw GILIS Sylvia, voornoemd; en

- de heer VOLCKAERTS Johan, voornoemd.

Al deze functies vangen aan op 29 december 2011 en zijn voor onbepaalde duur.

9. Er werd aan mevrouw STIERS Inge, medewerkster bij het advocatenkantoor Allen & Overy LLP te

Antwerpen, geboren te Sint-Truiden op 15 december 1975, wonende te 3890 Gingelom (Montenaken), Groenplaats 18, die in het kader van deze opdracht keuze van woonst doet op haar kantooradres te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 80, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te Leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag zaakvoerders cfr. art. 694 W.Venn., verslag

commissaris cfr. art. 695 W.Venn. en gecoördineerde statuten.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/11/2011
ÿþe 3 .

Mod 2.1

il J uI;S [_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

3RUXEbLES

 " (»c'7.\

r 1

Griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

illtliii11.11,11.M1,11,11111p11111



Ondernemingsnr : 0884.949.212

Benaming

(voluit) : Gecova

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 326 bus 12 - 1050 Brussel

Onderwerp akte : Fusievoorstel inzake fusie door overneming

Neerlegging fusievoorstel inzake een fusie door overneming van de Vennootschap Interpares BVBA door

Gecova BVBA, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 10 november 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþ MOd2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~t~ ~~-" 2°~~

éel

Ç<<r-t '`M

Griffie

IA NYIIIIIIIIIIIIIIIIII~I

I

" iiiiaasz*

be

a Bi

stz

Ondememingsnr : 0884.949.212

Benaming

(voluit) : Gecova

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 326/12, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en (her)benoeming zaakvoerders

Bij beslissing van de algemene vergadering dd. 24 mei 2011 werd beslist:

- tot niet verlenging van het mandaat als zaakvoerder van de heer Joseph Timmermans; er werd kwijting verleend voor zijn mandaat;

- tot herbenoeming als zaakvoerder van de heer Johan Volckaerts, wonende te 1180 Brussel, Henri Elleboudtlaan 18;

- tot benoeming als zaakvoerder van de BVBA Automotive Engineering, met zetel te 9000 Gent, Krijgslaan: 51, vast vertegenwoordigd door de heer Alain Engelschenschilt.

De mandaten van de heer Volckaerts en de BVBA Automotive Engineering nemen een einde onmiddellijk; na de algemene vergadering van het jaar 2013.

Voor eensluidend verklaard,

Johan Volckaerts

Zaakvoerder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.05.2011, NGL 15.06.2011 11168-0003-025
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0576-025
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 09.06.2009 09213-0248-026
20/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.02.2008, NGL 14.03.2008 08070-0062-025
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.07.2016, NGL 15.07.2016 16323-0410-032

Coordonnées
ALLIANCE LAUNDRY

Adresse
NIEUWSTRAAT 146 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande