ALLOMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLOMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.679.052

Publication

28/08/2014
ÿþ, y mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIIII III I

Griffie Hechtbank loophandel

Ondernemingsnr : 0878.879.052 Benaming (voluit) : ALLOMET

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelleweg 35

8480 Ichtegem (Eernegem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme ..,

;; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; vierentwintig juli tweeduizend veertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er;

.; een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met;

; beperkte aansprakelijkheid "ALLOMET" te 8480 Ichtegem (Eernegem), Kapelleweg 35, waarbij; volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1._ De vergadering stelde vast dat de heer VERHAEGE Jo Laurent Madeleine op 1 december 2008; werd ontslaan als statutair zaakvoerder.

Dit blijkt uit de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien december; r tweeduizend en acht, nummer 20081217/0194968.

De vergadering stelt vast dat dit ontslag tot op heden nog niet werd vastgesteld door een; ;I buitengewone algemene vergadering en deze vergadering bevestigt hierbij, met eenparigheid van; stemmen, het ontslag van de heer VERHAEGE Jo als statutair zaakvoerder sedert een december, tweeduizend en acht.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en;

; passiva afgesloten per 30 juni 2014. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van; dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 te hebben; ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd; worden ter griffie.

3. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het; betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

4. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de; bijzondere algemene vergadering, de dato tien juli tweeduizend en veertien, met betrekking tot; de dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging, Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

,; 5. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92, ; het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van het:

tussentijds bruto-dividend, zijnde een netto bedrag van honderdentwaalfduizend vijfhonderd ;; euro (¬ 112.500,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op;

honderdzevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 137.500,00), door inbreng in geld, mits creatie;

en uitgifte van vierhonderdvijftig (450) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale; :1 waarde, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van honderdentwaalfduizend

vijfhonderd euro (C 112.500,00),

Deze vierhonderdvijftig (450) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

6. Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door:

;:1/ De Heer GAILLTAERT Eddy Firmin, geboren te Varsenare op negenentwintig januari; negentienhonderd drieënzestig, wonend te 8480 Ichtegem (Eernegem), Kapelleweg 35,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden mi aan het Belgisch Staatsblad



die verklaart in te schrijven op vierhonderdvijftig (450) aandelen, welke hij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) zijnde het netto dividend welke werd overgemaakt aan De Heer GAILLIAERT Eddy, voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van tien juli tweeduizend en veertien.

Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te worden toegepast.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (C 112.500,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Fintro bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato tien juli tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (C 112.500,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal ten bedrage van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (C 112.500,00)

De aldus vierhonderdvijftig (450) onderschreven aandelen worden, als volledig volstort, toegekend als volgt:

aan De Heer GAILLUAERT Eddy voormeld, vierhonderdvijftig (450) aandelen, die aanvaardt.

7. De vergàdering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal

daadwerkelijk op honderdzevenendertigduizend vijfhonderd euro (C 137.500,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vijfhonderdvijftig (550) aandelen, zonder nominale waarde.

8. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

9. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ALLOMET".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8480 Ichtegem (Eernegem), Kapelleweg 35.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenendertigduizend vijfhonderd euro (C 137.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderdvijftig (550) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdvijftigste (1/550Ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

6. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de

waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden

pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Eddy GAILLIAERT, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden en de daartoe door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

8. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor derden, zowel in België als in het buitenland:

- [aswerken, in de ruimste zin van het woord;

- vervaardigen van alle metalen, constructies, waaronder trappen, leuningen, meubelen,

bumpers voor rollend materiaal, deuren, poorten, afsluitingen, bagagedragers,

kunstwerken en dergelijke;

herstellen en renovatie van en aan allerhande metalen constructies;

inrichten van bedrijfsvoertuigen;

groot- en kleinhandel, import en export van alle metalen constructies en alle machines

voor de verwerking van metaal

verhuur van metaalverwerkingsmachines

ontwerpen en plaatsen van buiten- en binnenreclame, reclameborden en-panelen,

lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz. en op gelijk welke

voorwerpen onder andere door kleefletters, enz.

Het doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende of aanverwante producten, activiteiten en diensten, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Zij mag dus alle ondernemingen tot stand brengen, belangen nemen in en deelnemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zelfs door associatie, inbreng, onderschrijving, fusie, verwerven van aandelen.

Alles op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend en dient verstaan te worden in de meest uitgebreide zin.

9. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand maart om twintig uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De oproepingsbrieven voor de jaarlijkse algemene vergaderingen worden vijftien dagen vooraf per ter post aangetekend schrijven aan de vennoten verstuurd, behoudens zo de vennoten de zaakvoerder(s) vrijstellen van het verzenden van deze oproepingsbrieven.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap FiSKAt1ANA, kantoor houdende te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 32 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w mod 11.1



Afschrift van de akte

Gecoordineerde statuten

Notulen van de bijzondere algemene vergadering

Staat van actief en passief

Verslag van de buitengewone algemene vergadering

Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Pi aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.02.2014, NGL 07.03.2014 14060-0578-013
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 21.03.2013 13070-0381-014
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 30.03.2012 12076-0148-014
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 09.02.2011, NGL 31.03.2011 11076-0282-011
16/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 09.04.2010 10090-0544-011
10/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 04.02.2009, NGL 05.02.2009 09036-0036-010
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 22.03.2008, NGL 03.04.2008 08101-0216-010

Coordonnées
ALLOMET

Adresse
KAPELLEWEG 35 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande