ALLROUND45

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLROUND45
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.901.354

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 25.07.2014, NGL 30.09.2014 14620-0068-013
13/08/2013
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e

02 AUG, 2013

RÉCHTBANK VAN

K " QPHANDEL TE GENT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13127 9*

in

EER

Ondernemingsnr : 0523901354

Benaming

(voluit) ALLROUND45

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lJsbeeriaan 33, 9850 Nevele

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Besluit uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 8juli 2013.

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten om de maatschappelijke zetel te verhuizen naar:

Sint-Jansstraat 105/6

8700 Tielt

Deze wijziging gaat in vanaf 12 juli 2013.

Greet Van Landuyt

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2013
ÿþ" ~ C

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : fl S `~ 3 c3 CJL\-

Benaming

(voluit) : ALLROUND45

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IJSBEERLAAN 33 TE 9850 NEVELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op DERTIEN MAART TWEEDUIZEND EN DERTIEN, blijkt dat:

1. Vennoot: Mevrouw VAN LANDUYT Greet Pola Maria, geboren te Aalter op 4 december 1967, wonende te 9850 Nevele, Ijsbeerlaan 33, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: ALLROUND45.

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 9850 Nevele, Ijsbeerlaan 33. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel als groothandel dan als kleinhandel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de gespecialiseerde kleinhandel in nieuwe artikelen in winkels;

- de detailhandel in kledingstoffen, breigaren, fournituren, huishoudtextiel en dergelijke meer;

- de detailhandel in kledingaccessoires;

- de handel, agentuur en vertegenwoordiging inzake textielwaren, textielartikelen aan de meter of in confectie, kledingartikelen, mercerieartikelen, bonnetterieartikelen, opsmukartikelen, modenieuwigheden, fantasieartikelen, inbegrepen lederwaren en kunststoffen, en alle damesartikelen in de breedste zin van het woord, in het groot of in het klein;

- het verlenen van service en het verstrekken van adviezen op de hierboven vermelde gebieden, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, en dit alles in de ruimste zin van het woord.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13098270" I 111

11

11

NEERGELEGD

15 MAART 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANILafif rE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

C

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderdzestigste (111.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, de laatste vrijdag van de maand juli om tien uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één februari en eindigt op éénendertig januari van het daaropvolgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding -- vereffening:

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

statuten. De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, volgens de

procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle machten hen toegekend in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Vervolgens heeft de oprichtster beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

mevrouw Van Landuyt Greet, wonende te 9850 Nevele, Ijsbeerlaan 33, die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 april 2013 en zal worden afgesloten op 31 januari 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT.

7

oa

s

!

r' 7 r T

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



~ De oprichtster beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MVP Accountants & Belastingconsulenten te 9320 Aalst, Ninovesteenweg 190 bus 1, of aan diens lasthebbers, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge - expeditie akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 31.07.2015, NGL 12.10.2015 15647-0409-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 29.07.2016, NGL 30.08.2016 16528-0472-014

Coordonnées
ALLROUND45

Adresse
SINT-JANSSTRAAT 105, BUS 6 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande