ALLTEC SEYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLTEC SEYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.578.126

Publication

02/01/2013
ÿþYod Wam ",'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

aars hei

:d^t~,EsG

à ta~tst3td

1111111111;11j111111111

05.$.542.a96

QndEmemingsnr 8enaraing

(voiu¬ t) ALLTEC SEYS

(v.r'r.orti

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Brugseweg 117/A, 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE (LANGEMARK) (volledig adres)

Ortriermerp a ét : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op ZEVENTIEN DECEMBER TWEEDUIZEND EN TWAALF, nog ter registratie, dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dragende de maatschappelijke naam ALLTEC SEYS, met maatschappelijke zetel te Langemark-Poelkapelle (Langemark), Brugseweg 117/A, voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 17 december 2012.

De oprichters waren

1/ De Heer SEYS Nikolaas Angelus Véron, geboren te Nieuwpoort op 13 september 1969, echtgenoot van Mevrouw BOSSÉE Sylvie, hierna genoemd, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Brugseweg 117/k

- Nationaal nummer : 69.09.13-113.39

- Nummer identiteitskaart : 590-7425892-83

2/ Mevrouw BOSSÉE Sylvie Sophie, geboren te Torhout op 5 december 1977, echtgenote van de Heer

SEYS Nikolaas voornoemd, met hem wonende.

- Nationaal nummer : 77.12.05-206.84

- Nummer identiteitskaart 1591-5472333-83

De vennootschap heeft tot doel:

- garagehouder, zijnde onder andere reparatie van auto's, reparatie van mechanische onderdelen en van de

electrische installatie, algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte vrachtwagens tot 3,5 ton ;

- groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes ;

- groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens ;

- groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere

doeleinden waaronder ambulancevoertuigen ;

carrosseriehersteller, pistoolspuiten van voertuigen ingevolge carrosserieherstelling, revisie van

automotoren ;

- verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur ;

- slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg ;

- handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen ;

- handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen voor rallywagens en hun accessoires zoals onder andere de bijpassende kledij, helmen, schoenen, handschoenen enzovoort, dienstig om als rallyuitrusting te worden gebruikt ;

installatie van onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden ;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

0, í.¬ c .%i« LE!..`21-;arec7:C '11~r~ ..,,. "~~- E" f1t's+' v ~iL'' },..'.r . JetF.I', i )ie" ,

e: #E~ G:t' rr .af

4 Pv"...sx>1,P9 CC' Zr,"{

yGri.£i :% ara.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000 EUR). Het is verdeeld in TWEEDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG (2.250) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één I tweeduizend tweehonderdvijftigste (112.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn volgestort, en wel als volgt

N De heer SEYS Nikolaas en mevrouw BOSSÉE Sylvie, beiden voornoemd, verklaren volgende goederen in de vennootschap in te brengen:

De bedrijfsafdeling "garage-werkplaats en verkoop van auto-onderdelen" gevestigd te Langemark-Poelkapelle (Langemark), Brugseweg 1171A, eigendom van de inbrengers, zoals deze bestond op 9 december 2012,

De inbreng omvat alle bestanddelen van deze bedrijfsafdeling zoals de handelsnaam en het uithangbord, de industriële, literaire en artistieke eigendomsrechten en licenties, de concessies, het huurrecht of ieder ander recht op de bedrijfsruimte, de uitrusting, de machines, het gereedschap en het materieel, de grondstoffen en de koopwaar, het meubilair, de schulden, vorderingen en lopende overeenkomsten, alles gedetailleerd beschreven in hierna genoemd verslag van de bedrijfsrevisor, en omvattende :

AKTIEF

- Immateriële vaste activa, goodwill : VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000 EUR)

- Materiële vaste activa : VIJFENVEERTIGDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (45.150 EUR)

- Voorraad TWEEHONDERDZEVENENZEVENTIGDUIZEND HONDERDVIJFTIG KOMMA

DRIEENNEGENTIG EURO (277.150,93 EUR)

TOTAAL ; DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD KOMMA DRIEENNEGENTIG

EURO (372.300,93 EUR).

PASSIEF

Er worden geen schulden in de vennootschap ingebracht.

NETTO-INBRENG :

DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD KOMMA DRIEENNEGENTIG EURO

(372.300,93 EUR)

De inbreng wordt gedetailleerd beschreven in het hiernagenoemd verslag van de bedrijfsrevisor,

Deze goederen worden aldus voor inbreng geschat op in totaal

DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD KOMMA DRIEENNEGENTIG EURO (372.300,93 EUR).

Van dit bedrag wordt een bedrag van HONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (175.000 EUR) ingebracht, terwijl het saldo, zij aldus HONDERDZEVENENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD KOMMA DRIEENNEGENTIG EURO (197.300,93 EUR), zal geplaatst worden op een rekening-courant op naam van de inbrengers die er vrijelijk zullen kunnen over beschikken.

Bijzonderheden van de inbreng

11 De heer en mevrouw Nikolaas SEYS - BOSSÉE Sylvie voornoemd verklaren dat de door hen ingebrachte goederen worden ingebracht en overgedragen onder de gewone waarborg ais naar rechte en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, verhuring, bruikleen of enig beletsel dat de vrije eigendoms- en genotsoverdracht zou kunnen belemme-+ren, behoudens wat gezegd hiervoor onder "passief".

2/ De vennootschap verkrijgt vanaf 10 december 2012 de volle eigendom en het genot van het ingebrachte goed, in de toestand en de gesteldheid waarin ze zich bevindt, zonder dat on-'nauwkeurigheid in de beschrijving en een verschil in afmetingen, hoe groot die ook moge wezen, aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering jegens de comparanten-inbrengers.

Alle voor- en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking over de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennootschap vanaf 10 december 2012.

3/ De comparanten erkennen volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard en de omvang van de hiervoor beschreven ingebrachte goederen evenals over de voorwaarden van de inbreng derwijze dat zij bevestigen daaromtrent geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen nog enige nadere verrechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven stellen zij de waarde van de ingebrachte goederen vast op DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD KOMMA DRIEENNEGENTIG EURO (372.300,93 EUR), volgens de staat van activa en passiva opgemaakt op 9 december 2012.

VERSLAGEN

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Roeselare, Kwadestraat 153/5,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

daartoe door de oprichters verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

" Besluit

De inbreng in natura door de heer Nikolaas SEYS en mevrouw Sylvie BOSSEE wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Brugseweg 117 bus A, tot oprichting van de BVBA ALLTEC SEYS met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle, Brugseweg 117 bus A, bestaat uit de inbreng van een geheel van activabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Nikolaas SEYS te 8920 Langemark-Poelkapelle, Brugseweg 117 bus A, met ondernemingsnummer 0704.553.758, voor een inbrengwaarde van 372.300,93 EUR. Het betreft de activabestanddelen van de bedrijfsafdeling "garage-werkplaats en verkoop van autoonderdelen".

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat, onder het voorbehoud dat de inbrengers de stuwende kracht van de vennootschap blijven, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.750 aandelen van de BVBA ALLTEC SEYS, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 372.300,93 EUR  (1.750 x

" 100,00 EUR) =197.300,93 EUR.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrengers.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA ALLTEC SEYS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 11 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE "

Bovendien hebben de oprichters zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen in

natura zoals voorgeschreven door zelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VERKLARINGEN

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de in-breng in natura volledig volstort zijn.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gegeven van artikel 203 van het Wetboek der registratierechten.

[31 Verder onderschrijven de comparanten nog het volgende bedrag in speciën

- De heer SEYS Nikolaas voornoemd onderschrijft een bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000 EUR) in speciën.

- Mevrouw BOSSÉE Sylvie voornoemd onderschrijft een bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000 EUR) in speciën.

Totaal : VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000 EUR)

Dit bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de besloten vennoot-ischap met beperkte aansprakelijkheid ALLTEC SEYS in oprichting.

Op grond van de schatting van de ingebrachte goederen en van de onderschrijving van aandelen in geld, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden:

aan de heer SEYS Nikolaas voornoemd DUIZEND HONDERDVIJFENTWINTIG (1.125) volledig vclstorte aandelen van de vennoot-'schap toegezegd.

- aan mevrouw BOSSÉE Sylvie voornoemd DUIZEND HONDERDVIJFENTWINTIG (1.125) volledig volstorte aandelen van de vennootschap toegezegd.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens cie wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei, om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 december en eindigt op 30 november van ieder jaar.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winstvan de vennootschap uit,

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd ,riet alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1 Q' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo van de winst beslist de algemene vergadering.

BENOEMING VAN TWEE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur :

1/ de heer SEYS Nikolaas voornoemd, die aanvaardt.

2/ mevrouw BOSSÉE Sylvie voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 november 2014 en het is aangevangen op 10 december 2012, aangezien de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert die datum.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"

~ 1 ~

(Getekend : notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte (afgeleverd vee registratie)

verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

1f, EI, ;IiStf: 1)17- '.1r7.5 i~Jill L t'- NAson" w11 1"IOC. .:rllttil, ." 1! ,''..fl ~'t :'}i . "i'lil- E1nt;1'°1 1'C}"e.1j wré?It O() p ,

Jr): 10 UC'rf.~lFCxf`~.(fit:IC,:tC,i;

I\I+?íi ;'1f

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.11.2015, GGK 28.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0546-014

Coordonnées
ALLTEC SEYS

Adresse
BRUGSEWEG 117A 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande