ALMC

Divers


Dénomination : ALMC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 895.926.147

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.04.2014, NGL 22.05.2014 14130-0103-013
20/01/2014
ÿþModword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staátsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 tet>lergeiegd 1;er griffie van (te

rechtbank van koophandel

Brugge -- afdelinr tn Onater>Ecie

Oq

Ondernemingsnr : 0895.926.147

Benaming

(voluit) : ALMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schatting 57A, 8210 ZEDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - verklaring

Wordt neergelegd de verklaring opgesteld op 6 januari 2014 overeenkomstig artikel 313 §3 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de BVBA "ALMC'.

Yves CLAEYS

Zaakvoerder

0 9 Z01triffle arrftl'ir

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i4leiterg d tar ge e veil oe

reebt van Scoopí~an

B gge afdeling te Oieetereere

op $ 0 DEC. 20Vriffie Oe oriAbr

11.11glijil

L

lI

ui

nnexes du Moniteur belge

09/01/2014

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0895.926.147

Benaming (voluit) : ALMC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schatting 57A

8210 Zedelgem

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA ALMC, waarvan de zetel gevestigd is te 8210 ZEDELGEM, Schatting 57A, waarop aile vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 17 december 2013, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

eerste besluit kapitaalverhoging door inbreng in natura

a)Verhoging van het kapitaal

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdzeventigduizend ' zevenhonderd euro (¬ 270.700,00) om het te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op', driehonderdtwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 320.700,00), te verhogen met een uitgiftepremie voor een', totaal bedrag van honderdzesenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 176.300,00) door inbreng in natura van; twintig (20) aandelen van de vennootschap naar Lets recht SIA "YCG TRANSPORT LV", met zetel te 3319: Kuldigas nov. (Letland), Viganti, Rendas Pag., met ondernemingsnummer 41203042008, in te brengen door de! Heer Yves CLAEYS en Mevrouw Els GALLE, beiden voornoemd.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van vijfduizend vierhonderd veertien (5.414) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, genummerd van 1.001 tot en met 6.414, die in de winsten zullen delen pro rata temoris vanaf de inschrijving en die volledig volstort aan de inbrengers werden toegekend, hetzij:

-tweeduizend zevenhonderd en zeven (2.707) aandelen, genummerd van 1.001 tot en met 3.707, .aan de Heer! Yves CLAEYS, voornoemd, die aanvaardt; zijnde de aandelen waarop hij heeft ingetekend en die hij door inbreng in natura volledig heeft afbetaald;

-tweeduizend zevenhonderd en zeven (2.707) aandelen, genummerd van 3.708 tot en met 6.414 aan Mevrouw Els GALLE, voornoemd, die aanvaardt; zijnde de aandelen waarop zij heeft ingetekend en die zij door inbreng in natura volledig heeft afbetaald.

b)De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij honderdzesenzeventigduizend' driehonderd euro (E 176.300,00) onmiddellijk te boeken op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", welke rekening, net als het kapitaal, een waarborg zal uitmaken ten aanzien van derden.

c) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens hebben voornoemde vennoten, de Heer Yves CLAEYS en Mevrouw Els GALLE, hierna samen ook.'. "de inbrenger(s)" genoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van zowel de statuten ais de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, waarna zij verklaren in te brengen in deze vennootschap:

De Heer Yves CLAEYS:

Tien (10) aandelen van de voormelde vennootschap naar Lets recht SIA "YCG TRANSPORT LV";

Mevrouw Els GALLE

Tien (10) aandelen van de voormelde vennootschap naar Lets recht SIA "YCG TRANSPORT LV".

De echtgenoten Yves CLAEYS-Els GALLE verklaren elk dat de door hen respectievelijk verrichte inbreng niet valt onder de handelingen bedoeld in artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek, zijnde die handelingen waarvoor de toestemming van de beide, onder een gemeenschapsstelsel gehuwde, echtgenoten is vereist.

Verklaringen

De inbrengers verklaren:

dat zij de volle en rechtmatige eigenaar zijn van de ingebrachte aandelen en verklaren dat de door hen ingebrachte aandelen vrij en zuiver zijn van elke East, elk voorrecht, pand of beslag;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vrij te zijn voormelde aandelen over te dragen en verklaren dat geen enkele wettelijk of statutaire beperking of overeenkomst deze inbreng belet, mits naleving van de eventueel terzake in Letland gestelde formaliteiten. Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

1.De vennootschap bekomt vanaf heden de eigendom van de aandelen en zal er ook vanaf heden alle hoegenaamde lasten, taksen en belastingen van dragen.

De vennootschap zal het genot van de aandelen hebben door het optrekken van de dividenden of andere ' financiële voordelen slaande op het lopende boekjaar.

2. De inbrengers verklaren dat sinds de afsluiting van het boekjaar geen dividenden betaalbaar zijn gesteld, geen winstuitkering gedaan werd of toegezegd, geen terugbetaling op aandelen verricht werd en geen vermogensbestanddelen aan de inbrengers werd overgedragen en dat geen belangrijke actiefbestanddelen werden gerealiseerd.

3. De inbrengers verklaren dat zij de vennootschap alle documenten en akten hebben voorgelegd en alle inlichtingen en gegevens hebben verstrekt en geen te hebben weggelaten of verzwegen, die de inbrengers aan de vennootschap behoren te geven opdat deze laatste zich een juist oordeel over de vergoeding van de inbrengen kon vormen.

4. De inbrengers waarborgen dat sedert de laatste jaarrekening de financiële situatie van de vennootschap niet gekenmerkt is door een negatieve evolutie, en dat alleen normale exploitatielasten ten laste van de vennootschap zijn gevallen.

Vergoeding - aanvaarding

1. De aandelen ingebracht door de Heer Yves CLAEYS, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde inzake de SIA "YCG TRANSPORT LV", voormeld, van tweehonderd drieëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 223,500,00);

Als vergoeding voor deze inbrengen worden er aan de heer Yves CLAEYS, voornoemd, die aanvaardt, toegekend, tweeduizend zevenhonderd en zeven (2.707) nieuwe en volgestorte aandelen van de BVBA ' "ALMC";

2. De aandelen ingebracht door Mevrouw Els GALLE, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde inzake de SIA "YCG TRANSPORT LV", voormeld, van tweehonderd drieëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 223.500,00);

Als vergoeding voor deze inbrengen worden er aan Mevrouw Els GALLE, voornoemd, die aanvaardt, toegekend, tweeduizend zevenhonderd en zeven (2.707) nieuwe en volgestorte aandelen van de BVBA "ALMC".

' De onder een gemeenschapsstelsel gehuwde partijen erkennen door ondergetekende notaris te zijn ' geïnformeerd over het ten 5° van artikel 1401 van het Burgerlijk Wetboek, luidens hetwelk enkel de lidmaatschapsrechten verbonden aan (huwelijksvermogensrechtelijk) gemeenschappelijke aandelen in vennootschappen waarin alle aandelen op naam zijn, eigen zijn, voor zover zij toebedeeld werden aan of ingeschreven werden op naam van één echtgenoot alleen.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluitvorming, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderdtwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 320.700,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd veertien (6.414) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde. tweede besluit -- tweede kapitaaiverhoginq door inliivinq_ van de biizondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremie"

a)Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdzesenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 176.300,00) om het te brengen van driehonderdtwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 320.700,00) op vierhonderdzevenennegentigduizend euro (¬ 497.000,00), door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremie"-, ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluitvorming, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 497.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd veertien (6.414) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

derde besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst.

"Artikel 5 : kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 497.000,00).

Het is verdeeld in zesduizend vierhonderd veertien (6.414) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd één/zesduizend vierhonderd veertiende (1/6.414de) van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 6.414.

Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 20 februari 2008, bedroeg het kapitaal vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 1.000.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

.-tea"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-t mad 11.1

Blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Katia Denoo te

Oostkamp op 17 december 2013, werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd met

tweehonderdzeventigduizend zevenhonderd euro (¬ 270.700,00) om het te brengen van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) op driehonderdtwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 320.700,00), te verhogen met een uitgiftepremie voor een totaal bedrag van honderdzesenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 176.300,00) door inbreng in natura van twintig (20) aandelen van de vennootschap naar Lets recht SfA "YCG TRANSPORT LV", met zetel te 3319 Kuldigas nov. (Letland), Viganti, Rendas Pag., met ondernemingsnummer 41203042008, door de Heer Yves CLAEYS en Mevrouw Els GALLE, beiden voornoemd en creatie van vijfduizend vierhonderd veertien (5.414) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde. »

vierde besluit

De vergadering besluit artikel 33 en 34 van de huidige statuten te wijzigen, om de tekst ervan te schrappen, en te vervangen door de volgende tekst.

« Artikel 33-34 : ontbinding - vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, , geheel overeenkomstig de Wet, de aanstelling van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen."

vijfde besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten.

zesde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Boekhoudingskantoor Vannieuwenborgh BVBA, kantoor houdende te 8210 Zedelgem, Pierlapont 72, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal de dato 17 december 2013, en een gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.04.2013, NGL 30.05.2013 13136-0324-010
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.04.2012, NGL 10.05.2012 12110-0408-010
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.04.2011, NGL 17.05.2011 11113-0015-012
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.04.2010, NGL 21.05.2010 10123-0197-012
23/07/2015
ÿþMoa Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*1510628 +

Ondernemingsnr : 0895926147 Benaming

(voluit) : ALMC (verkort)

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 3 JUL 2015

Gent Afdelinpfel tende

Ar;filer

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHATTING 57A, 8210 ZEDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2015.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder en dankt hem voor de bewezen diensten : Claeys Yves, Schatting 57A, 8210 Zedelgem.

Galle Els,

zaakvoerder.

lul

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALMC

Adresse
Zetel : SCHATTING 57A, 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande