ALMETAL INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALMETAL INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.223.220

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0371-031
25/04/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

18 -04-

BE~GISCH ST

II i foi I1I







NEERGELEGD

12. 04.. 2013

KOOPHANDEL TRI1K

3ELGE

ATSL.'e

RECHe

Ondernemingsnr : 0806.223.220

Benaming (voluit) :ALMETAL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat, 320

8930 Menen

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "ALMETAL HOLDING" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee april tweeduizend dertien, door Meester Tim

" CARNEVUAL, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALMETAL INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te Wervikstraat 320, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 11 februari 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "ALMETAL INVEST", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Wervikstraat, 320, Overgenomen Vennootschap en de naamloze vennootschap "ALMETAL HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Scheepzatestraat 9, Overnemende Vennootschap, dat werd neergelegd op de griffe van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 18 februari 2013 en bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 1 maart 2013 onder nummer 20130301/35788, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 2 april 2013.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeptaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1" bis van het Wetboek registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþ3

Mod WRd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0806.223.220

Benaming

(voluit) : ALMETAL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zefel : 8930 Menen, Wervikstraat 320

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST, in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING, bij wijze van fusie door overneming, de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST overneemt.

Deze fusie zal plaatsvinden onmiddellijk na en onder de opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van een voorgaande fusie waarbij de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING de naamloze vennootschap ALMETAL BEHEER overneemt en zal op haar beurt gevolgd worden door een geruisloze fusie waarbij de naamloze vennootschap GALLOG HOLDING de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING overneemt.

I. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

1.1. DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP ALMETAL HOLDING: overnemende vennootschap

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Charles Dael te Gent-Ledeberg, op 27 mei 1986, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 juni daarna, onder het nummer 880616-427.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 15 november 2012 bij akte verleden voor Notaris Peter Van Melkebeke te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2013, onder het nummer 2013-01-10/000624.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam 'ALMETAL HOLDING'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Scheepzatestraat 9.

Het huidig maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding en computerisering; het beheren en begeleiden van ondernemingen; dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdend met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

NEERGELEGD

1 8, 02. 2013

RECHTB Kn4~~R ,í~HANDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal na de voorafgaande fusie met Almetal Beheer NV als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door middel van inschrijving, inbreng, ruiling of anderszins; het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen; het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding en computerisering; het beheren en begeleiden van ondernemingen; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Zij kan in het algemeen alle handelsverrichtingen, commerciële, industriële, roerende en onroerende, burgerlijke en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en te bevorderen."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zevenenzeventig miljoen achthonderd en zesduizend zeshonderd zesenzestig euro (177.806.666,00 EUR) vertegenwoordigd door vijf miljoen negenhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd en elf (5.992.911) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder het ondernemingsnummer BÎW BE 0434.340.264.

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

-De heer Antoine Vandeputte, bestuurder;

-De heer Pierre Vandeputte, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Jan Vandeputte, gedelegeerd bestuurder;

-Gallon Holding NV, bestuurder, vertegenwoordigd door Antoine Vandeputte, vaste vertegenwoordiger;

-Gallon NV, bestuurder, vertegenwoordigd door Pierre Vandeputte, vaste vertegenwoordiger.

De BV ovv. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 en kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Philip Vervaeck, werd benoemd als commissaris van de vennootschap.

1.2. DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP ALMETAL INVEST: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Lodewijk Vermeulen te Menen op 26 augustus 2008, bekendgemaakt in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna, onder het nummer 2008-09-161148723. De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft de rechtsvoren van een naamloze vennootschap en draagt de naam 'ALMETAL INVEST'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Wervikstraat 320.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als volgt:

'De vennootschap heeft als doel:

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen of roerend en/of onroerend patrimonium. Ze mag alle verrichtingen doen die op het hier bovenvermeld doel betrekking hebben en inzonderheid:

-Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen met betrekking tot gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake roerende portefeuille- of vermogensbeheer.

-Het verwerven en het beheren van roerende waarden van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in de meest ruime zin.

-Het bevorderen van de oprichting of van de continuiteit van vennootschappen of van ondernemingen door inbreng, participatie of investering.

-Het besturen, het uitvoeren van mandaten, het managen, het begeleiden, de ter beschikkingstelling van de nodige expertise, het adviseren van ondernemingen en vennootschappen in de ruimste zin.

-Het adviseren, het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van intellectuele eigendomsrechten.

-Het optreden van makelaar bij het verhuren of huren van, aan- en verkoop van roerende-onroerende goederen en handelsfondsen.

-Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande ofwel uit roerende en/of uit onroerende goederen, alsmede het uitbreiden, het verbeteren, de transformatie van dit patrimonium, het verhuren en in huur nemen van roerende en onroerende goederen om deze dan zelf te exploiteren of ze ter beschikking te stellen van fysische personen, verenigingen of vennootschappen.

-De vennootschap mag alle onroerende goederen kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, ruilen en verkavelen in de ruimste zin en daartoe alle handelingen, ook de financiële stellen.

Zij zal alle roerende, onroerende, burgerlijke, financiële of commerciële verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, alsmede alle handelingen kunnen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde instanties zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke verbonden zijn aan ondernemingen voor financiële verrichtingen, vermogensbeheer en beleggingsadvies ten opzichte van derden."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd negenentachtigduizend zeshonderd drieënzestig euro (1.689.663,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk onder het ondernemingsnummer BTW BE 0806.223.220.

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

-De heer Antoine Vandeputte, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Pierre Vandeputte, bestuurder;

-De heer Jan Vandeputte, bestuurder.

De BV ovv. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 en kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Philip Vervaeck, werd benoemd als commissaris van de vennootschap.

II. VOORGENOMEN VERRICHTING

r a ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING bezit duizend (1.000) aandelen of zijnde de totaliteit van de aandelen van de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALMETAL 1NVEST stellen bijgevolg voor om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens welke het geheel van het actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST, overgedragen wordt naar de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING.

Aangezien de overnemende vennootschap houdster Is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zal de overdracht van het gehele patrimonium van de over te nemen vennootschap geen aanleiding geven tot uitgifte van nieuwe aandelen.

III. WENSELIJKHEID VAN DE FUSIE

De vooropgestelde verrichting maakt deel uit van een reorganisatie binnen de Gallon Groep.

De Galloo groep is door de tijd heen autonoom en door acquisities gegroeid. De groep bestaat uit diverse holdingvennootschappen en tal van werkvennootschappen die zijn gevestigd in België en Frankrijk. Deze situatie geeft aanleiding tot een ondoorzichtige structuur van de groep en een inefficiënt beheer van de operationele activiteiten.

Vandaar dat een herschikking aangewezen is. De vooropgestelde reorganisatie heeft tot doel de groepsstructuur te laten aansluiten bij de huidige operationele noden.

De verrichting zal leiden tot een vereenvoudiging en rationalisatie van de groepsstructuur waarbij overtollige vennootschappen worden opgedoekt en schaalvoordelen kunnen verwezenlijkt worden. Men gaat over tot een verregaande rationalisatie van de groepsactiviteiten door de complementaire activiteiten samen te voegen. De nodige synergieën en schaalvoordelen op het vlak van personeel, materialen, systemen en processen zullen kunnen worden verwezenlijkt, wat eveneens zal bijdragen tot een betere concurrentiepositie.

Het sterk verlichten van de structuur brengt belangrijke voordelen met zich mee die in het licht van de positieve perspectieven een extra stimulans vormen. De administratieve organisatie wordt efficiënter en transparanter.

De vooropgestelde reorganisatie is aldus ingegeven door zakelijke overwegingen en de verschillende fusies en inbreng van bedrijfstak worden aldus met belastingsvrijstelling doorgevoerd.

IV. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING, is vastgesteld op 1 januari 2013.

V. RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN

Er zijn geen aandeelhouders van de naamloze vennootschap ALMETAL 1NVEST die bijzondere rechten hebben.

Er worden door de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING geen rechten toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST.

VI. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Noch aan de bestuurders van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING, noch aan de bestuurders van de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST zullen bijzondere voordelen worden toegekend.

VII. WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 724 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen worden de eventuele wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, vastgesteld onmiddellijk na het besluit tot fusie.

Het huidige maatschappelijk doel van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING is niet uitgebreid genoeg om alle activiteiten van de naamloze vennootschap ALMETAL INVEST te omvatten.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING stelt dan ook voor om onmiddellijk na het besluit tot fusie het maatschappelijk doel aan te passen.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap ALMETAL HOLDING stelt dan ook voor om haar maatschappelijk doel als volgt te formuleren:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door middel van inschrijving, inbreng, ruiling of anderszins; het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen; het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding en computerisering; het beheren en begeleiden van ondernemingen; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen of roerend en/of onroerend patrimonium. Ze mag alle verrichtingen doen die op het hier bovenvermeld doel betrekking hebben en inzonderheid:

-Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen met betrekking tot gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekening, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake roerende portefeuille- of vermogensbeheer.

-Het verwerven en het beheren van roerende waarden van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in de meest ruime zin.

-Het bevorderen van de oprichting of van de continuïteit van vennootschappen of van ondernemingen door inbreng, participatie of investering.

-Het besturen, het uitvoeren van mandaten, het managen, het begeleiden, de ter beschikkingstelling van de nodige expertise, het adviseren van ondernemingen en vennootschappen in de ruimste zin, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

-Het adviseren, het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van intellectuele eigendomsrechten.

-Het optreden van makelaar bij het verhuren of huren van, aan- en verkoop van roerende-onroerende goederen en handelsfondsen.

-Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande ofwel uit roerende en/of uit onroerende goederen, alsmede het uitbreiden, het verbeteren, de transformatie van dit patrimonium, het verhuren en in huur nemen van roerende en onroerende goederen om deze dan zelf te exploiteren of ze ter beschikking te stellen van fysische personen, verenigingen of vennootschappen.

-De vennootschap mag alle onroerende goederen kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, ruilen en verkavelen in de ruimste zin en daartoe alle handelingen, ook de financiële stellen.

Zij zal aile roerende, onroerende, burgerlijke, financiële of commerciële verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, alsmede alle handelingen kunnen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde instanties zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke verbonden zijn aan ondernemingen voor financiële verrichtingen, vermogensbeheer en beleggingsadvies ten opzichte van derden."

Pierre Vandeputte Gedelegeerd bestuurder etd. ,t.r eP ucui l/'3

1



Voor-

behouden aan het BeIgrsch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþM4d PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITELj E:LGE ERGEL_EGD

NE

be

B~ st~

- 2012

TAATSBLAD

HhIIlll II ~IIII II 1111111

" iaieisse"

Lil -OE ELGISCH E

- 4, 99. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL ...r,KORTREJK

Ondernemingsnr : Benaming {voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : 0806.223.220 ALMETAL 1NVEST

Naamloze vennootschap

Zetel : Wervikstraat 320, 8930 Menen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :verlenging mandaat commissaris Tekst :

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 16/06/2012 blijkt dat BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Vervaeck Philip, herbenoemd werd tot commissaris voor een periode van 3 jaar, dit tot de algemene vergadering van 2015.

Vandeputte Antoine

Gedelgeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam eii hoedanigheid van de iristrUmentereride notaris. hétzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 05.07.2011 11262-0438-028
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 19.07.2010 10316-0236-027

Coordonnées
ALMETAL INVEST

Adresse
WERVIKSTRAAT 320 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande