ALMO FOODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALMO FOODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.733.660

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 16.04.2014 14091-0258-015
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 15.04.2013 13088-0130-014
26/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305061*

Neergelegd

24-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ALMO FOODS

0838733660

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8500 Kortrijk, Hendrik Consciencestraat(Kor) 31

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 24 augustus 2011,

BLIJKT DAT:

Mejuffrouw BOUSSE Veronique Huguette Ludwig, geboren te Kortrijk op 30 januari 1981, ongehuwd, wonend te 8500 Kortrijk, Veemarkt(Kor) 80.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "ALMO FOODS". Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van een restaurant, in hoofdzaak door verstrekken van maaltijden en alle andere horecadiensten, meer specifiek door het aanbieden van een delivery en take-away service voor pizza s en andere klaargemaakte (al dan niet deeg)waren. De onderneming kan een verbruikszaal inrichten en kan, in delivery of take-away of self-service of bediening, alle randproducten, in hoofdzaak dranken, aanbieden. - Ambulante handel van maaltijden en alle andere horecadiensten.

- Het leveren van advies aan derden, het besturen van organisaties en vennootschappen, het leveren van consultancy, het opnemen van mandaten van zaakvoerder / bestuurder / vereffenaar etc.

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van roerende waarden, beleggingen en investeringen.

- Het verwerven, opwaarderen en verkopen en / of aanhouden van onroerende goederen.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

- De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functie of het mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Hendrik Consciencestraat(Kor) 31 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: eenenvijftigduizend euro (51.000 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volledig volstort.

De comparante heeft ingetekend op vijfhonderd en tien (510) aandelen voor eenenvijftigduizend euro (51.000 EUR), volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van éénenvijftigduizend euro (¬ 51.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE96.0016.4788.5005 bij BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 augustus 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

In aansluiting op het voorgaande heeft de comparante, ons notaris verzocht akte te verlenen van de statuten. Als niet-statutaire zaakvoerder is mejuffrouw Veronique Bousse aangesteld voor onbepaalde duur:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september 2012.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand maart om 16.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Waregemse Fiduciaire, met zetel te 8790 Waregem, Noorderlaan 76, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALMO FOODS

Adresse
HENDRIK CONSCIENCESTRAAT(KOR) 31 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande