ALTA MODA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTA MODA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.287.059

Publication

27/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u II

IIA



*13079048*





15 MEI 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0429.287.059

Benaming

(volast) : ALTA MODA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pieter Deswartelaan 4 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 30 april 2013' geregistreerd te Nieuwpoort, elf bladen, geen renvooien op 02.05.2013, boek 114 , blad 100 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALTA MODA', met zetel te 8620 Nieuwpoort, Pieter Deswartelaan 4, opgericht blijkens akte; verleden voor notaris Jean-Jacques Opsomer te Kortrijk op 29/08/1986, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 13 september daarna onder nummer 860913-110, met eenparigheid van stemmen heeft; besloten

1.Eerste besluit

De algemene vergadering besluit vanaf heden de naam van de vennootschap te wijzigen in "TRANSPORT XAVIER BLOMME".

2.Tweede besluit;

Bij beslissing van de zaakvoerders de data vijftien april werd de zetel verplaatst naar huidig adres, te weten! te 8620 Nieuwpoort, Pieter Deswartelaan 4.

De algemene vergadering besluit deze zetelverplaatsing alhier te bevestigen.

Kopie van voormelde notulen van beslissing van de zaakvoerders zal gehecht blijven aan onderhavige akte 3. Derde besluit:

Volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de raad van bestuur een omstandige verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op éénendertig januari tweeduizend en dertien.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van dze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wjize als voorzien werd in artikel 287 Wetboek van Vennootschappen,

De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de raad van bestuur te volgen, Hiertoe wordt het' artikel van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening; van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

"Met vervoer zowel te water, te land als in de lucht, per spoor of over de weg van alle goederen zonder enige beperking

" Het laden en lossen van schepen en vrachtwagens

'De stockage van goederen, behandeling van goederen zoals verpakking, groepage, herverdeling,;

distributie, messagerie, containerverhandeling, transport van goederen en verwerking van producten

" De verhuring van transportmiddelen, de verhuring van gronden en gebouwen voor stockage en andere;

doeleinden

'Verhuur van vrachtwagens en overige motorvoertuigen > 3,5 ton

'Verhuur van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België als in het buitenland,

hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap,!

beheermaatschappij, managementvennootschap,

syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen

waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit

alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet:

Op de laatste blz. van _huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijke voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer

.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar in onroerende goederen of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

"Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen, en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen; commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

" Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

.Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

" Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

" Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen zoals marketing- promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, verzekeringen, management en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" Trading in de meest ruime zin.

"De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

.De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

" De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

"De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

"De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake."

4. Vierde bestuit

De algemene vergadering besluit het ontslag van mevrouw Renee Decoutere, voormeld, met ingang vanaf

vijftien april tweeduizend en dertien, welke werd aanvaard bij beslissing van de algemene vergadering van

vijftien april tweeduizend en dertien, te herbevestigen.

Bij zelfde vergadering werd haar ook kwijting voor haar bestuur gegeven.

Mevrouw Decoutere Renée Ivonne, wonende te 8620 Nieuwpoort, Jozef Cardijnlaan 21, nationaal nummer

53.04.27-226.08, is alhier daartoe uitdrukkelijk mee tussengekomen, om dit ontslag te herbevestigen en kwijting

te aanvaarden.

Kopie van voormelde notulen van algemene vergadering zal gehecht blijven aan onderhavige akte

5. Vijfde besluit ;

De algemene vergadering besluit te herbevestigen dat volgende personen met ingang vanaf vijftien april

tweeduizend en dertien werden benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerders bij beslissing van de

algemene vergadering van vijftien april tweeduizend en dertien:

-De heer Blomme Jacky, voormeld

-De heer Deschoemmaker Sam, voormeld

Kopie van voormelde notulen van algemene vergadering zal gehecht blijven aan onderhavige akte

6. Zesde besluit

Vervolgens worden de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, volgens het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijzigingen. Deze statuten luiden als volgt:

7. Zevende besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen notaris Peter De Baets, te Koksijde, te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de wijzigingsakte dd 30/04/2013

-expeditie van de akte gecoordineerde stauten dd 30/04/2013

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief

i ,1. Veor-behoutten aan het `Belgisch Staatsblad

\ F4

g





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van l.uík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.287.059

Benaming

(voluit) : ALTA MODA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 34 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Er bijkt uit de besluiten van een algemene vergadering de dato 15 april 2013 dat de zaakvoerder beslist heeft om de zetel te verplaatsen van Ringlaan 34 - 8500 Kortrijk naar Pieter Deswartelaan 4 te 8620 Nieuwpoort, met ingang vanaf 15 april 2013

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL_ (getekend) Notaris Peter DE BAEI'S

i IIfIII~IIss*IIIN

nsona

A

f

r: bel

Be Sta

NEERGELEGD

- 8. 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL Gti fiéRIJK

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 22.12.2012, NGL 24.01.2013 13014-0209-014
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.12.2011, NGL 06.02.2012 12027-0056-013
27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0009-013
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 24.02.2010 10054-0385-014
30/10/2009 : KO110975
26/01/2009 : KO110975
10/03/2008 : KO110975
07/02/2007 : KO110975
10/01/2006 : KO110975
30/09/2005 : KO110975
09/08/2004 : KO110975
03/10/2003 : KO110975
12/05/2003 : KO110975
15/03/2002 : KO110975
10/03/2001 : KO110975
01/01/1993 : KO110975
07/03/1992 : KO110975
01/01/1988 : KO110975

Coordonnées
ALTA MODA

Adresse
PIETER DESWARTELAAN 4 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande