AMA-FOODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMA-FOODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.993.780

Publication

24/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312545*

Neergelegd

22-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Van Dijckstraat 19

8400 Oostende

Ondernemingsnummer :

0633993780

Benaming (voluit) : AMA-Foods

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 22.07.2015, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: AMARETTIES Gewone Commanditaire Vennootschap, met zetel te 8400 Oostende, Van Dijckstraat 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer BTW BE 0840.277.049, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 10 oktober 2011, en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober 2011 onder het nummer 11162493, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden. Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer AMARI Fred Farid, geboren te Roubaix (Frankrijk) op 30 april 1966, rijksregisternummer 660430 025-04, wonende te 8400 Oostende, Stokkellaan, 33/0003.

- Naam: "AMA-Foods"

- Zetel: 8400 Oostende, Van Dijckstraat, 19;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

1. Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden : alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten (al dan niet onder franchising formule) en verkoop van knowhow op horecagebied.

Dit omvat ondermeer het uitbaten van een broodjeszaak, croissanterie, restaurant, drankgelegenheid, café, (koffie)bar, tearoom, snackhuis, frituur, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief verkoop via automaten), al dan niet op een vaste locatie of op verplaatsing (ambulante handel).

a. omvat eveneens de verkoop van hamburgers, pizza s, mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs, dranken, snoep en belegde broodjes. Dit kan ook de verkoop van dagbladen, magazines, souveniers, brood, etc. omvatten.

b. omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten

c. omvat het bedelen van bereide schotels of spijzen

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

d. omvat de uitbating van (al dan niet tijdelijke) buffet/horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino, of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, paardenrennen of voor sportmanifestaties.

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

" Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

opvolgen van het beleid in de meest diverse sectoren uit de nijverheid en dienstensector (o.a. alle werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

" Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

" Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

" Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

" Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

" Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

" Het optreden van tussenpersoon in de handel.

3. Voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook. :

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

" Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. - Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.550,00 EUR verdeeld in 30 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (Belfius Bank) ten belope van 12.400 EUR. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 ¬ ). - Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand juni om 09H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- Winstverdeling: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: AMARETTIES Comm.V, met zetel te 8400 (Oostende), Van Dijckstraat 19, RPR 0840.277.049, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer AMARI Fred Farid, geboren te Roubaix (Frankrijk) op 30 april 1966, rijksregisternummer 660430 025-04, wonende te 8400 Oostende, Stokkellaan, 33/0003, dewelke tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger teneinde dit bestuursmandaat waar te nemen, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, figrz (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners), vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Coordonnées
AMA-FOODS

Adresse
VAN DIJCKSTRAAT 19 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande