AMARETTIES

Société en commandite simple


Dénomination : AMARETTIES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.277.049

Publication

26/10/2011
ÿþr~

w

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Ilitql11111)1111111111111

Ondernemingsnr : ®8~~

Benaming

(voluit) : AMARETTIES

eaergelegd ter griffie vtan fle rechtbank van koophandei Brugge  afdeling te °catera*

op 1

GriffieGe grime,

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Van Dijckstraat 19 - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhands document opgemaakt te Oostende op 10 oktober 2011 houdende oprichting van eenj vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer :

De hoofdelijke aansprakelijke vennoot is AMARI Fred, wonende te 8400 Oostende, Stokkellaan 33 bus 3, geboren te Roubaix op 30 april 1966.

De vennootschap zal handelen onder de benaming « Amaretties ». De naam zal steeds worderv voorafgegaan of gevolgd door de woorden « gewone commanditaire vennootschap » of de afkorting « Colnm.V

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Van Dijckstraat 19.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening; van derden :

1De groot- en kleinhandel, import en export, vervaardiging en commercialisering onder al zijn vormen in brood- en banketbakkerswerk, suiker, suikerwerk, chocolade, gebak en versnaperingen, alcoholische en andere: dranken en alle aanverwante producten in de ruimste zin, daarin begrepen de grondstoffen, benodigdheden en hulpartikelen tot en met afgewerkte producten in de ruimste zin, inclusief de thuisbezorging daarvan.

2De groot- en kleinhandel, import en export, onder al zijn vormen in sieraden, fantasieartikelen,; decoratieartikelen, geschenkartikelen, maroquinerie, spellen, speelgoed, souvenirs, gadgets, kunstvoorwerpen,. representatiemateriaal, en alle aanverwante producten in de ruimste zin, daarin begrepen de grondstoffen,, benodigdheden en hulpartikelen tot en met afgewerkte producten in de ruimste zin.

3De groot- en kleinhandel, import en export, onder al zijn vormen in papierwaren, kantoorbehoeften, en alle aanverwante producten in de ruimste zin.

4Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van: alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

-Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen: van het beleid in de meest diverse sektoren uit de nijverheid en dienstensector (o.a. alle werkzaamheden op het: gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

-Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk; zakelijk beleid te verzekeren.

-Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en: diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

-Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de: handel in zowel hard- als software.

-Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

-Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

-Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het sekretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal. beheer van ondernemingen.

-Het optreden van tussenpersoon in de handel.

5.Voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten: vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r- Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België ais in het buitenland. Dit behelst onder meer ook. :

-Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Optreden ais bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde aktiviteiten.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

-Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doet breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve " bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen : uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende " voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 5.000 EUR, vertegenwoordigd door 1.000 maatschappelijke delen, ieder één/duizendste (1/1.000 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

Elk jaar op 31/12 zal een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Elk jaar op de vierde zaterdag van de maand juni om tien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en eindigt op 31/12/2012. De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2013 gehouden.

Met éénparigheid van stemmen wordt Amari Fred, voornoemd, voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2011, zowel kosten als opbrengsten als aangegane verbintenissen in dit verband, worden reeds geacht van en voor rekening van deze vennootschap te zijn gedaan.

Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners, vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het'. BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.



























Bijlagen-bij -het Belgisch Staatsbiad = 2611-0/2011







AMARI Fred

Zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMARETTIES

Adresse
VAN DIJCKSTRAAT 19 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande