AMBIT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AMBIT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.650.763

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 25.08.2014 14467-0364-014
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 30.09.2013 13617-0087-015
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 28.09.2012 12590-0440-015
10/02/2012
ÿþmod 11.1

~~ d ~.~~7~" .~ ' m ï

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



c.

11111j11,1111111) uu*

, MONITEUR B QiREc~-lo~i 7ILGE i116

Rki

~.2 _p2_ é Qi2 BF0

BELGISCH STAArSBLAD

BESTUUR

ERGE AGD ter GRIFFIE der HTRANK VAN ,KOOPHANDEL TE

UGGE (Afdeling Brugge;

k i tele2a1z.

Grit$Ie ~ sY

u

Ondernemingsnr : 0434.650.763

Benaming (voluit) : AMBIT

(verkort) : Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bisschopsdreef 5

8310 Brugge (Sint-Kruis)

~ i Onderwerp akte :Aanpassing statuten aan het wetboek van vennootschappen - omzetting aandelen toonder op naam - aanneming nieuwe statuten

!i Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te;

Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van; ! Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zevenentwintig! ! december tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel! !i met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone: !! algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap « AMBIT », te 8310! !i Brugge (Sint-Kruis), Bisschopsdreef 5, waarbij volgende beslissingen werden genomen met!

eenparigheid van stemmen : ;,11,De vergadering nam akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang van!

heden, bestaande uit: !

!! 1/ de heer DECLEER Freddy René, geboren te Gistel op dertig december negentienhonderd!

! negenendertig, wonende te Brugge (Sint-Kruis), Bisschopsdreef 5

Li 2/ Mevrouw MORRE Godelieve Leonie Maria, geboren te Brugge op drie maart negentienhonderd

!! éénenvijftig, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Bisschopsdreef 5.

!! 3/ Mevrouw DECLEER Tineke Maria, geboren te Brugge op negentien september negentienhonderd!

!! zevenenzeventig, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 353 V1A1.

:! 4/ de heer DECLEER Jeroen Bart, geboren te Brugge op achtentwintig april negentienhonderd;

!! tachtig, wonende te Via D'Annunzio 57e 25088 Toscolano Maderno (Italië).

! De vergadering besloot tot de benoeming tot bestuurders met ingang vanaf heden, voor een;

!; periode van zes jaar, tot vlak na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zeventien:

!! 1/ de heer DECLEER Freddy, voornoemd

2/ Mevrouw MORRE Godelieve, voornoemd.

!i 3/ Mevrouw DECLEER Tineke, voornoemd

!! 4/ de heer DECLEER Jeroen, voornoemd

Hun mandaten zullen kosteloos worden uitgeoefend. ,

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van! stemmen:

!! 1/ tot voorzitter van de raad van bestuur: !

i de heer DECLEER Freddy, voornoemd !

!i 2/ tot gedelegeerd bestuurders: !

!! de heer DECLEER Freddy, voornoemd, en,

_; Mevrouw MORRE Godelieve, voornoemd.

!i De gedelegeerd bestuurders zullen ieder in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten!

!! rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 16 van de statuten,

2. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 8 van de huidige statuten met!

!! betrekking tot de aard van de aandelen te vervangen door volgende tekst:

!i 1. De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. !

!i 2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit registers wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per= !! aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers de gedane stortingen, de!

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of~ hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling,

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde ,zal, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

6. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benomen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijk gerechtigden.

De mede-eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gemachtigde, moet de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

3. De aandeelhouders besloten hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De vergadering machtigt de aanwezige gedelegeerde bestuurders om terstond een aandeelhoudersregister op te maken waarin het aandeelhoudersbezit zoals hierboven uiteengezet wordt vermeld, waarvan kopie aan onderhavige akte zal worden gehecht.

De algemene vergadering stelt vast dat de materiële omzetting werd verwezenlijkt door de inschrijving in het register van de aandelen op naam op heden.

4. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 18 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot de algemene vergadering te vervangen door volgende tekst:

"Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de richtlijnen volgen die vermeld staan in de oproeping.

De houders van aandelen op naam, alsook de houders van obligaties of warrants, de houders van certificaten op naam, de bestuurders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. "De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven)."

5. De algemene vergadering besloot om artikel 18 van de statuten met betrekking tot het ter beschikking stellen van stukken voor de algemene vergadering te schrappen en te vervangen als volgt

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aai het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

eau het

Belgisch Staatsblad



Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voor vermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking warden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

6. De algemene vergadering besloot om artikel 20 van de statuten met betrekking tot de toelating tot de algemene vergadering te schrappen en te vervangen als volgt:

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

7. De algemene vergadering besloot om de tekst van artikel 25 van de statuten met betrekking tot de ontbinding en vereffening tot de algemene vergadering te vervangen door volgende tekst: Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding. Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van die enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het dossier bedoeld in het Wetboek van vennootschappen. (art. 67 §2 eerste lid W. Venn.)

Na de ontbinding blijft de vennootschap voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening gebeurt door de in functie zijnde bestuurders en op de door hen te bepalen wijze, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de werkwijze, de bevoegdheden en vergoedingen vastlegt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering beslist om de daaropvolgende artikelen te hernummeren.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "AMBIT".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Bisschopsdreef 5.

Doel : De vennootschap heeft als doel:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aai het

Belgisch

Staatsblad



Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

d) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur, expertises, schattingen, studies uitvoeren en verslagen afleveren;

e) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen;

g) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verlkoop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

h) zij mag ten dien einde haar maatschappelijk doel te verwezenlijken eventueel aan de onroerende goederen wijzigingen, produktieafmakingen, verkavelingen uitvoeren,alle ondernemingscontracten die noodzakelijk zouden zijn ondertekenen;

i) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

j) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandle en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

k) alle verrichtingen in verband met onroerende leasing;

1) alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdtweeëntachtigduizend euro nul cent (¬ 382.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen." Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de, jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden véér de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aah het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een' directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. de overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Commissaris

Nihil

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede zaterdag van de maand mei om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de richtlijnen volgen die vermeld staan in de oproeping.

De houders van aandelen op naam, alsook de houders van obligaties of warrants, de houders van certificaten op naam, de bestuurders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. "De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voor vermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

8. De vergadering besloot de bestuurders, met macht tot indeplaatsstelling, te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan FIMACO BVBA, Eekhoutstraat 4 te 8000 Brugge evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallen bij de administratie van de BTW te verzekeren. De ondergetekende Notaris wordt gemachtigd om:

a) de statuten te coördineren en samen met de nodige stukken betrekkende deze statutenwijziging neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel

b) copie van deze akte en de coördinatie van de statuten over te maken aan de boekhouder,

accountant, revisor en/of bank van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoordineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 07.11.2011 11604-0007-014
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 27.10.2010 10590-0236-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 30.09.2009 09791-0100-012
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08525-0231-014
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 06.07.2007 07373-0096-013
09/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.05.2005, NGL 07.06.2005 05218-3977-014
10/11/2004 : OO043978
08/06/2004 : OO043978
25/06/2003 : OO043978
26/06/2001 : OO043978
24/11/2000 : OO043978
17/06/2000 : OO043978
17/12/1998 : OO43978
30/01/1991 : OO43978
01/01/1989 : OO43978
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 31.08.2016 16557-0558-013

Coordonnées
AMBIT

Adresse
BISSCHOPSDREEF 5 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande