AMCON

Divers


Dénomination : AMCON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 475.542.696

Publication

13/06/2014
ÿþ,t( mod 11.1





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

HkL1i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JI-< LIELGi.:



6- 2014 NEERGELEGD

20 MEI 2014

;TAATSOLAD Rechtbank van KOOPHANDEL

elinta. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0475.542.696

Benaming (voluit) : AMCON

(verkort);

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: BAVIKHOOFSESTRAAT 93

8710 WIELSBEKE-00IGEM

Onderwerp akte :ONTBINDING INGEVOLGE EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING.

Tekst : Uit twee processen-verbaal (D.2140241) opgemaakt door Liesbet DEGROOTE, notaris te Kortrijk, op 6 mei 2014, blijkt :

1) dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMICON", met zetel te 8610 Zarren, Stadenstraat 85, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Veurne, met ondernemingsnummer 0832.354.822 en met btw-nummer BE 0832.354.822, enige aandeelhouder van de voornoemde naamloze vennootschap "AMCON", deze vennootschap bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting heeft overgenomen.

2) dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap.

3) dat, vermits zowel de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, de fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan op 6 mei 2014.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van het proces-verbaal van ontbinding ingevolge een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Liesbet Degroote

Notaris

. --

---- ^

11111111 J11.111,11.1,1.filillj11 111111

ELGISCH

PION ITE

5 -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

II 3111J10.111

I'VEERGELEGD

-3. 03. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL ~KOwTRIJK





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0475.542.696

Benaming

(voluit) : AMCON

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bavikhoofsestraat 93, 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen "Amcon" NV en "Omicon" BVBA

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 28 februari 2014 door de bestuursorganen van de BVBA Omicon en de NV Amcon, conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

- de fusie betreft de overname van de naamloze vennootschap Amcon met maatschappelijke zetel te Bavikhoofsestraat 93, 8710 Wielsbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer 0475.542.696 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Omicon met maatschappelijke zetel te Stadenstraat 85, 8610 Kortemark, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne en met BTW-nummer 0832.354.822 waardoor het gehele vermogen van Amcon NV (zowel de rechten als de verplichtingen) zal overgaan op Ooricon BVBA.

Amcon NV (de over te nemen vennootschap) heeft, overeenkomstig haar statuten, het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1)Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende', handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van', vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante', verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en', ondernemingen te hebben.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedceld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

2)Het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten, Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten.

De vennootschap kan participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en te gelde maken,

3)Het waarnemen van bestuurs-en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat.

Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van de ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

4)Het toestaan van leningen en kredietopeningen onder om het even welke vorm, het borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit de schommelingen van de' wisselkoersen en interestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan de kredietsinstellingen, beleggingsondernemingen,; verzekeringsondernemingen, hypothecaire ondernemingen, kapitalisatieondememingen en andere gereglementeerde financiële ondernemingen.

Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van' converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee',





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rechtstreeks of onrechtstreeksm een band van deelneming bestaat, of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze ondernemingen.

5)Het uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen; zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, enzovoort en het beheer van deze roerende waarden.

6)Het uitvoeren van studies en opdrachten onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

7)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke, handels-, nijverheids, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten

De bestuurder van Amcon NV is de heer Marc Meurisse

Omicon BVBA (de overnemende vennootschap) heeft, overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage,

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten,

f)Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

De zaakvoerder van Omicon BVBA zijn de heer Marc Meurisse en Criman Consultants NV (vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Meurisse)

- De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van Omicon BVBA wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

- De enige aandeelhouder in de over te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Er zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Marc Meurisse

Gedelegeerd Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 28 februari 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2014 : BG094490
13/08/2013 : BG094490
24/06/2013 : BG094490
22/08/2012 : BG094490
08/09/2011 : BG094490
28/09/2010 : BG094490
26/08/2010 : BG094490
15/07/2009 : BG094490
17/07/2008 : BG094490
03/07/2008 : BG094490
22/08/2007 : BG094490
07/09/2006 : BG094490
04/07/2005 : BG094490
23/07/2004 : BG094490
15/09/2003 : BG094490
08/09/2001 : BGA018013

Coordonnées
AMCON

Adresse
8710 WIELSBEKE-00IGEM

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande