AMEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.924.746

Publication

30/12/2014
ÿþWW 1i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

!AIME i VI

i

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0444.924.746

Benaming

tvoiwt} : AMEEL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Houthulstseweg 63, 8920 Langemark-Poefkapelle (Poelkapelfe) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op TWAALF DECEMBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AMEEL, met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), Houthulstseweg 63. Rechtsgebied GENT, afdeling IEPER. B.T.W.-nummer : BE 0444.924.746. Ondernemingsnummer : 0444.924.746, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - VERSLAGEN

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien iedere aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met HONDERDDUIZEND EURO (100.000 EUR), om het aldus te brengen van VIERHONDERDDRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (493.750 EUR) tot VIJFHONDERDDRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (593.750 EUR), door uitgifte van VIERDUIZEND (4.000) nieu-twe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen deel hebben in de uitkering van de dividenden vanaf heden (pro rata temporis).

De vergadering beslist dat de kapitaalvermeerdering zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de echtgenoten Wilfried Ameel - Vandebuerie Lutgarde, hierna genoemd, van de hierna gemelde onroerende goederen die hen toebehoren zoals hierna vermeld.

De 4.000 nieuwe, volledig af-'betaalde aandelen zullen worden toegekend als volgt :

a) aan de heer Wilfried Ameel, als vergoeding voor de door hem gedane inbreng zoals hierna beschreven : 2.500 aandelen.

b) aan mevrouw Lutgarde Vandebuerie, als vergoeding voor de door haar gedane inbreng zoals hierna beschreven : 1.500 aandelen.

DERDE BESLISSING - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVER-MEERDERING

Zijn hier tussengekomen :

De heer AMEEL Wilfried Bernard Andréas, geboren te Roeselare op 28 oktober 1947, en zijn echtgenote mevrouw VANDEBUERIE Lutgarde, geboren te Wakken op 12 oktober 1948, samenwonende te 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelfe), Houthulstseweg 8018.

Gehuwd te Langemark op 23 juli 1970 onder het stelsel van de wettelijke gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel zij hebben gewijzigd zonder wijziging aan te brengen in de samenstelling van de vermogens, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle op 12 februari 2013.

Die verklaren, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, volle-'dig op de hoogte te zijn -- --- van de statuten en de financiële toestand van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " Op, de laatste k.)1z van Lu¬ k fB uei¬ nelden Recto Naam en hoerian:ghetrJ tien de ínstrumanterande ;potar¬ s l-:erii4 ,ra:: r r t tsof a1n(~r¬ ~ bevoegd de rechtspersnon ten aanzien van derden te vertege¬ vJoord:ger

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

AMEEL " voornoemd, en verklaren in te schrijven, in de verhouding zoals vermeld, op de 4.000 nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van HONDERDDUIZEND EURO (100.000 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het bedrag van huidige kapitaalverhoging, waarop aldus volledig ingeschreven werd.

De echtgenoten Wilfried Ameel - Vandebuerie Lutgarde voornoemd verklaren volgende onroerende goederen, die hen toebehoren zoals hierna is vermeld, in zelfde vennootschap in te brengen:

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE ONROERENDE GOEDEREN

GEMEENTE LANGEMARK-POELKAPELLE (derde afdeling - voorheen Poelkapelle)

1/ Diverse landbouwgebouwen op en met grond, staande en gelegen in de gemeente Langemark-Poelkapelle (voorheen Poelkapelle), Houthulstseweg +63, bekend ten kadaster in de sectie C, nummers 65/R, 65/N en 65/S, voor een totale oppervlakte van vijfenvijftig are vijfenveertig centiare (55a 45ca).

2/ Een perceel weiland, gelegen in de gemeente Langemark-Poelkapelle (voorheen Poelkapelle), Panneelhoek, bekend ten kadaster in de sectie C, nummer 68, voor een oppervlakte van een hectare achtendertig are veertig centiare (1 ha 38a 40ca).

SCHATTING

Voorschreven goederen werden voor inbreng geschat op een totaal bedrag van HONDERDDUIZEND EURO (100.000 EUR), gesplitst als volgt :

1/ De goederen sub 1/ hierboven : op een bedrag van VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (75.000 EUR) ; 2/ Het goed sub 2/ hierboven : op een bedrag van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (25.000 EUR). TOEKENNING DER AANDELEN

In ruil en als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan alle aanwezigen op de vergade-iring erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden volgende volledig afbetaalde nieuwe aandelen met eenieders akkoord toegekend als volgt :

1/ Aan de heer Wilfried Ameel voornoemd, die aanvaardt, als vergoeding voor de door hem gedane inbreng : 2.500 volledig afbe-itaalde nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van TWEEENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (62.500 EUR).

2/ Aan mevrouw Lutgarde Vandebuerie voornoemd, die aanvaardt, als vergoeding voor de door haar gedane inbreng : 1.500 volledig afbe-'taalde nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (37.500 EUR).

TOTAAL : 4.000 volledig afbetaalde nieuwe aandelen, hetzij voor een totaal bedrag van HONDERDDUIZEND EURO (100.000 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het bedrag van de kapitaalverhoging.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

In uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, werd over de inbrengsten in natura, een verslag uitgebracht door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA Van Cauter - Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA Jan Degryse, bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, kantoorhoudende te Brugge, Lieven Bauwensstraat 20-22, op 26 september 2014.

Voormeld verslag spreekt zich uit over de aard en de bestanddelen van de inbreng in natura, over de wijze van schatten en over de aanbedeling van de aandelen als tegenwaarde en bevat letterlijk het volgende besluit : " VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA AMEEL betreft enerzijds de inbreng van de gebouwen toebehorend aan de huwgemeenschap Wilfried AMEEL - VANDEBUERIE Lutgarde, ten belope van ¬ 75.000,00 en anderzijds een inbreng van een weiland toebehorend aan de heer Wilfried AMEEL, ten belope van ¬ 25.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd dcor het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeengekomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van ¬ 100.000,00 en is vertegenwoordigd door 4.000 nieuwe aandelen van de BVBA AMEEL, zonder een nominale waarde, welke als volgt worden toegekend:

Huwgemeenschap AMEEL VANDEBUERIE 3.000 aandelen

De heer Wilfried AMEEL 1.000 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

op 5 december 2014

Burg, BVBA Van Cauter - Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Jan Degryse bedrijfsrevisor

met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan DEGRYSE. "

"

VASTSTELLING

De leden van de vergadering stellen vast en verzochten mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd ingeschreven, dat ieder aandeel volledig afbetaald is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot VIJFHONDERDDRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (593.750 EUR), gesplitst in DRIEENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG (23.750) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1123.750ste van het kapitaal.

VIERDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coordineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen, en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERDDRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (593.750 EUR). Het is verdeeld in DRIEENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG (23.750) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1123.750ste van het kapitaal.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Bij1ágën bij hét Belgisch Sttsbld - 30%12/2014 -Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd voór registratie)

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

CJp ae laatste blz. van Luik vermelden ,F¢ctd Naam en hoedanighela van de instrumenterende notaris, hetzi van de pe,+.ü{ iIrt(Ari, bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegeravJoornigrn

Verso Naam en handtekening

11/10/2012 : IE033626
06/09/2012 : IE033626
08/09/2011 : IE033626
04/03/2011 : IE033626
08/10/2010 : IE033626
27/11/2008 : IE033626
07/09/2007 : IE033626
01/08/2006 : IE033626
23/06/2005 : IE033626
07/07/2004 : IE033626
27/04/2004 : IE033626
17/09/2003 : IE033626
28/07/2003 : IE033626
19/07/2000 : IE033626
24/10/1997 : IE33626
28/12/1991 : IE33626
19/09/1991 : IE33626
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 30.08.2016 16528-0343-017

Coordonnées
AMEEL

Adresse
HOUTHULSTSEWEG 63 8920 POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Poelkapelle
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande