AMEYE JEAN-PIERRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AMEYE JEAN-PIERRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.209.830

Publication

03/07/2014
ÿþ " 1. fi'" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0809.209.830

Benaming

(voluiu : AMEYE JEAN-PIERRE

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel Zuidkaal 1, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding, ontslag zaakvoerder, benoeming vereffenaar, wijziging statuten

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2014. De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen:

Werd ontslaan als zaakvoerder en benoemd tot enig vereffenaar: dhr, Ameye Jean-Pierre, wonende te Zuidkaai 1, 8870 Izegem, Zijn mandaat is onbezoldigd.

Deze persoon heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor de vereffening, met inbegrip van die, vermeld in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Statutenwijzigingen als volgt:

-Vervanging van artikel 1 door de volgende tekst:

De vennootschap opgericht in de vorm van een vennootschap onder firma is in vereffening. Haar benaming

luidt "Ameye Jean-Pierre".

-Vervanging van artikel 2 door volgende tekst:

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening

-Vervanging van artikel 3 door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als het

buitenland:

-Het uitvoeren van voegwerken.

-Het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden.

- Gevelreiniging

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stroom, enz.

-De installatie van stores en zonneschermen.

-Isolatiewerkzaamheden.

-Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

-De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails.

-Het optreden ais tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

-Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affairs, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

ONITEUR BELGE LNEERGELEGD - 6 .10N1 2014 Rechtbank van KOOPHANDEL eatiffiCifd. KORTRIJK

2? -06- 2014

GISCH STAATSBLAD







*14128878*

,L

V beh aa

Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen ofvennootschappen die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. -De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

-Vervanging van artikel 4 door volgende tekst:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Zuidkaai 1 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183§3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België

-Vervanging van artikel 5 door volgende tekst:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is verdeeld in 100 aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde.

-Vervanging van artikel 6 door volgende tekst:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele

bevoegdheden is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene

vergadering.

-Vervanging van artikel 7 door volgende tekst:

Het boekjaar loopt van 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

-Vervanging van artikel 8 door volgende tekst:

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van november om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

-Vervanging van artikel 9 door volgende tekst:

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

-Vervanging van artikel 10 door volgende tekst:

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

-Vervanging van artikel 11 door volgende tekst:

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeld onder meer de ontvangsten, dé uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffe toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

-Vervanging van artikel 12 door volgende tekst:

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Ten minste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze dooumenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en de documenten van de vennootschap

zullen worden bewaard.

Na kennisname van dit verslag, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofisc vdp" te 8850 Ardooie, Polenplein 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met de mogelijkheid tct indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruipuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor ontledend uittreksel.

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de akte.

Ameye Jean-Pierre

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Voor-

behodden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 11,10111 INI MONITEUR BELGE NEERGELEGD

2 8 -D' - 2015 ELGISCH STAATSSLA 2 3 DEC. 2014

RechtbaBbiyg KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.209.830

Benaming

(voluit) : AMEYE JEAN-PIERRE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Zuidkaai 1, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 06/12/2014 Met éénparigheid van stemmen werd volgende beslist:

1) De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken. De vergadering keurt bijgevolg unaniem de vereffeningsrekeningen goed.

2) De vergadering verleent ontslag met volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar Dhr. Ameye Jean-Pierre voor de door hem vervulde opdracht.

3) De vergadering beslist dat de vereffening van de Ameye Jean-Pierre VOF (in vereffening) bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf heden.

4) De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door hem vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóór ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

5) De vergadering besluit verder dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven bij Dhr. Ameye Jean-Pierre, Zuidkaai 1, 8870 Izegem.

Getekend,

Ameye Jean-Pierre

Coordonnées
AMEYE JEAN-PIERRE

Adresse
ZUIDKAAI 1 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande