AMITABHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMITABHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.677.604

Publication

08/10/2013
ÿþ1 Med Wud 11.1

11: j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

as=ERGELEGO tar CaRirHE ac1

' ECt-1TBANI< ~! n nt KOOPHANDEL T~

~~

afGnnv

e7 SEP 20/31

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0831.677.604

Benaming

(voluit) : AMITABHA

(verkort)

Rechtsvorm : VENOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Langestraat 127 te 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID-ONTSLAG BESTUURDERS-BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Hove te Brugge op 17 september 2013 houdende procesverbaal van buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap Onder Firma AMITABHA met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Langestraat 127, ondememingsnummer 0831.677.604

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen :

I.VERSLAGEN

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het Bijzonder Verslag van het Bestuursorgaan en door de bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE , van het kantoor BDO met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 , die handelen over de hierna omzetting van de vennootschap, aangezien iedere aanwezige aandeelhouders erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt

5 Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die onder de verantwoordelijkheid van de vennoten van de V.O.F. AMITABHA werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 19.346,34 EUR. Het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal na de omzetting dat is vermeld in de staat van activa en passiva per 30 juni 2013, is niet hoger dan het uit de staat blijkend boekhoudkundig netto-actief.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de V.O.F. AMITABHA in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 9 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

Ill. ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vergadering beslist om het ontslag van de huidige bestuurders, de heer Frank Missoul en Mevrouw Nadia Feys.

IV KAPITAALSVERHOGING

Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal om het te brengen van tienduizend euro (¬ 10.000 ) tot achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550) , doch geen creatie van nieuwe aandelen mits behoud van het gestort kapitaal ten belope van tienduizend euro (10.000 ¬ )

V VERPLAATSING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Verplaatsting van de jaarvergadering naar de laatste dinsdag van de maand mei om 9 uur ipv dertig juni van

elk jaar om 9 uur.

VI. OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

VIL VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering beslist om de nieuwe statuten van de vennootschap vast te stellen ais volgt :

HOOFDSTUK I. - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. -

De opgerichte vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is

"AMITABHA ".

ARTIKEL TWEE. -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Langestraat 427.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits Inachtneming van de taalwetgeving,

De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopbureau's oprichten in binnenland en buitenland

bij beslissing van de zaakvoerders.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

II Het verlenen van aile mogelijke fitnessdiensten

Het uitbaten van fitnesscentra

Het organiseren van opleidingen in allerlei sport disciplines

Het outsourcen van lesgevers in verschillende disciplines

Het organiseren van taal- en sportkampen

Het aanmoedigen van lichamelijke opvoeding

Het inschakelen van lesgevers en trainers voor beweeginitiatieven en workshops binnen bedrijven, vzw's en

andere organisaties zoals ziekenhuizen, universiteiten, scholen, mutualiteiten en andere

Het inschakelen van lesgevers ter ondersteuning van het sportaanbod binnen steden en gemeenten,

Het organiseren van [essen en workshops

Het organiseren van wedstrijden en evenementen en alle mogelijke happenings

Het geven van timemanagement workshops

Aan- en verkoop van materiaal ter ondersteuning van de sport-, fitnessactiviteiten en andere workshops en

activiteiten

Ontwerpen, verhandelen, aankopen en verkopen van juwelen en sieraden en toebehoren

Het leveren van alle mogelijke diensten aan derden

Il. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur -en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilleënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Ill. Hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij oompetent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten betreffende beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning -- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:-

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service -- flats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantie - oorden; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

De

coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en !of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en !of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs  en financieel beheer, bouw en stabiliteitsstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen  als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Trading in de meest ruime zin. De

vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist, Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

ARTIKEL VIER. -

De duur van de vennootschap is onbepaald,

De ontbinding van de vennootschap kan echter in rechte gevorderd worden om wettige redenen.

De vennootschap kan ook vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene/vergadering

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

HOOFDSTUK II. - KAPITAAL-AANDELEN -OVERDRACHT.

ARTIKEL V1JF. -

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18,550 ¬ ),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGE-MENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste dinsdag van de maand mei van elk jaar om 9 uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders-vergadering mag

bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven medegedeeld.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BESTUURSBEVOEGDHEID

Ieder van de zaakvoerders beschikt over de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap

te handelen en alle daden te stellen van beheer en beschikking. Zij mogen onder hun handtekening alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zonder beperking, borgen geven en aannemen, huurcontracten afsluiten, hypothekeren, kortom alles wat in het kader van het doel van de vennootschap kan noodzakelijk wezen.

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdeling een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden dit mede te delen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen; indien er een commissaris is moet deze laatste eveneens op de hoogte gebracht worden.

Die zaakvoerder mag de beraadslagingen van het college van zaakvoerders omtrent die verrichtingen niet bijwonen, noch aan de stemming deelnemen, behalve wanneer de tegenstrijdigheid van belangen uitsluitend voortvloeit uit de aanwezigheid van de betrokken zaakvoerder in het college van zaakvoerders of raad van bestuur van één of meer vennootschappen waarop die verrichtingen of die beslissingen betrekking hebben.

Op de eerstvolgende algemene vergadering brengt het college van zaakvoerders, vôôr over enig ander punt wordt gestemd, een bijzonder verslag uit over de omstandigheden waarin tot bedoelde verrichtingen of beslissingen is besloten, over de voorwaarden waaronder zij tot stand zijn gekomen en over de gevolgen ervan voor de vennootschap.

Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris-revisor of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaakvoerders of door een accountant aangewezen op dezelfde manier en ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, waarin deze verklaart daf de in het verslag van het college van zaakvoerders opgenomen verklaringen juisf zijn en voldoende om de algemene vergadering voor te lichten,

Wat de nietigheid van de handelingen en de eventuele schadevergoeding betreft wordt verwezen naar de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

ARTIKEL VIERENTWINTIG. -

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen die door de algemene vergadering worden benoemd onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren en worden commissarisrevisor genoemd.

Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De vennootschap is niet verplicht een commissaris te benoemen indien zij voldoet aan de criteria vermeld in 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, in welk geval ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris bezit conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen,

Niettemin, heeft de algemene vergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komf ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV. - BOEKJAAR - JAARREKENING  WINSTVER-DELING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG -

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid 1° van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING

De winsten van de vennootschap zullen als volgt verdeeld worden :

1. Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

2. Over de bestemming van het overschot wordt door de algemene vergadering beslist.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - ONTBINDING -VEREFFENING

Bij ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden

bepalen. Is daaromtrent niets bepaald dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als

vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van

vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Na betaling van alle schulden van de vennootschap en van de vergoeding van de vereffenaars, zal het

overblijvend gedeelte tussen al de vennoten volgens de aandelen verdeeld worden.

In geen geval kunnen de vennoten, hun erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden de zegels doen

leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch maatregelen treffen welke de normale gang van

de zaken kunnen schaden.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het

wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de vennoten beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur

De heer Frank MISSOUL en Mevrouw Nadia FEYS

Hun mandaat is onbezoldigd b houdens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

VOOR UITTREKSEL

Notaris Pierre VAN HOVE te Brugge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16368-0185-014

Coordonnées
AMITABHA

Adresse
MOERKERKSE STEENWEG 188A 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande