AMPE ACCOUNTANCY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMPE ACCOUNTANCY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.769.291

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 27.01.2014, NGL 31.01.2014 14023-0194-014
20/11/2014
ÿþna neerlegging ter gri

Mad Word 11.1

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel 10 NOV 2014

Gent Afdeierugge

De griffier

fl1111 i iuiiA i1nii~ii1ii

t7e

a

B st:

111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0892.769.291

Benaming

(voluit) : AMFICO - AMPE ACCOUNTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Torhoutsesteenweg 437

8200 Sint-Michiels

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 1 november 2014 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

- het ontslag van de heer Alexander Ampe, wonende te 8211 Aartrijke, Prof. Nelisstraat 25b, als zaakvoerder wordt unaniem aanvaard vanaf heden.

- de vergadering besluit vervolgens unaniem BV ovv BVBA Amfithink met maatschappelijke zetel te 8211 Aartrijke, Prof. Nelisstraat 25b als nieuwe zaakvoerder te benoemen. Dit mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur. Voor deze vennootschap zal de heer Alexander Ampe, woonachtig te ' 8211 Aartrijke, Prof, Nelisstraat 25b optreden ais vast vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het wetboek vennootschappen.

Voor Ontledend Uittreksel

BV ow BVBA Amfithink

met ais vast vertegenwoordiger

Alexander Ampe

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/11/2013
ÿþ" mod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III 11 11 ~I

Ondernemingsnr : 0892.769.291

NEERGEfr>=Gu ic, ül iIFElE aei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEI.

BRUGGE (Afeing Brucine)

19' 0 7 NOV. 2013

& ~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

;

"

Benaming (valgit) : Amfico  Ampe Accountancy

(verkort) : "Ampe Accountancy"

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutsesteenweg 437

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, met standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 31.10.2013, dat de buitengewone algemene vergadering o.a. volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor Dujardin,; kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de; hierna vermelde inbreng in natura,

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV oW BVBA AMFICO-AMPE' ACCOUNTANCY door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Alexander AMPE naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik; besluiten dat,

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door hete Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid voldoet

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap,

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de, fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

lij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalsverhoging door; inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande;; rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een;; toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 58.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende del; rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie;; waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 10 september 2013,

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

, Voorbehouden aan het \il Belgisch Staatsblad

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Versla " zaakvoerder :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neer e in versla en :

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapi alverho in

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achtenvi)ftigduizend euro frul eurocent (¬ 58.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 18,600,00) op zesenzeventigduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 76.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Inbrenj

De heer Ampe Alexander, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op achtenvijftigduizend euro nul eurocent (¬ 58.000,00) beliep en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de door haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 2911012013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op achtenvijftigduizend euro nul eurocent (¬ 58.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoedin "

In casu behoort de totaliteit van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de BV ow BVBA AMFICO-AMPE ACCOUNTANCY, voornoemd, toe aan de heer Alexander Ampe, voornoemd. Bijgevolg is de aandelen verhouding identiek aan de inbrengverhouding, vermits de inbrenger de enige vennoot is én hij tevens als enige de inbreng in natura onderschrijft.

Aangezien dus geen nieuwe aandelen worden toegekend, bestaat de tegenprestatie uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal uiteraard overeenstemmen met de totale inbrengwaarde van de inbrengen. Bijgevolg zal de tegenprestatie in overeenstemming zijn met de inbrengwaarde.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dewelke overeenstemt met de totale inbrengwaarde van de inbrengen.

TWEEDE BESLUIT : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zesenzeventigduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 76.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

pERI2E BESLUIT : AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen olm het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal.

Bijgevolg luidt het nieuwe artikel vijf van de statuten letterlijk als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenzeventigduizend zeshonderd euro nul eumcent (¬ 76,600, 00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186 fe) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en volstort."

Voor beredeneerd uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, bijzonder verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, de gecoordineerde tekst van de statuten en de historiek van de vennootschap in één geheel

P. Van Hoestenberghe Geassocieerd notaris;





Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.10.2014, GGK 24.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0564-014
21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 05.01.2013, NGL 16.01.2013 13010-0072-014
28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 14.02.2012, NGL 23.02.2012 12044-0004-014
16/05/2011
ÿþ" Ondernemingsnr: 0892.769.291

Benaming

(voluit) : AMFICO

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8211 Zedelgem (Aartrijke), Prof. Nelisstraat 25B

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING : wijziging naam - verplaatsing zetel

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Van Hoestenberghe" op 27 april 2011,

dat de buitengewone algemene vergadering onder andere volgende besluiten heeft genomen :

"

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Amfico - Ampe Accountancy", afgekort; "Ampe Accountancy", met overeenkomstige aanpassing van artikel één van de statuten, welk artikel voortaan; zal luiden als volgt :

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bestoken; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Amfico - Ampe Accountancy", afgekort: "Ampe Accóuntancy".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8211 Zedelgem,: Prof. Nelisstraat 25B naar 8200 Sint-Michiels (Brugge), Torhoutsesteenweg 437 met overeenkomstige: aanpassing van artikel 2 van de statuten, welk artikel voortaan zal luiden als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Torhoutsesteenweg 437.

De zetel zal, mits naleving van de toepasselijke taalwetgeving, kunnen verplaatst worden naar elke an-dere' plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan be-kendgemaakt worden in de: Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, admi-nistratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in- het buitenland."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en historiek in één geheel

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ma 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11073397*

bet as Be Ste

veaergelegd ter griffie ven

rechtbank van koo " ,a414e4---~

Brugge  aFd,e ng te Ovsterrcie

1° 0 4 M~l 2411

Griffie De ar!fr;er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 13.04.2011, NGL 14.04.2011 11084-0336-009
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 25.03.2010, NGL 07.04.2010 10087-0511-009
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 25.04.2009, NGL 13.05.2009 09146-0357-008
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.10.2015, GGK 15.01.2016, NGL 20.01.2016 16023-0178-014

Coordonnées
AMPE ACCOUNTANCY

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 437 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande