ANDAFISK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDAFISK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.616.280

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 03.10.2013 13614-0053-013
31/01/2013
ÿþONfTEUR

23 -pi-

lSCH STA

Mod Word

3ELCI NEERGELEGD

202 r- 9. 09. 2013

,;r-321-Try

RECHTBAi+~rirdgiOPlàANDEL 'mn-mi ite



11111111 _,L

*13018520*

andemerningsnr : 08806/6280 Benaming

(volait} : ANDAFISK

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 2 januari 2013 wordt beslist : het verplaatsen van de maatschappelijke zetel van Kruisstraat 20 , 8780 Oostrozebeke naar Deinsesteenweg 21b , 8700 Malt en dit vanaf heden 2 januari 2013.

Annick Damman

Zaakvoerder





Op de leatete hiz. v.an kelk t3 vernielden : Recto.: Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hsl?ri van de perao(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa' Naam en handtekening.

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 03.10.2012 12599-0100-011
02/02/2012
ÿþ MOd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12029]36"

11

Ondernemingsnr : 0880.616.280

Benaming

(voluit) : BE FASHION

(verkort) :

é NEERGELEGD

2 0 1AM, 2012

-r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kammerstraat 3/2, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming - statutenwijziging wijziging naam-wijziging zetel-wijziging doel

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benedikt DEBERDT te Tielt op 27 december 2011, dragende aan het slot de melding Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, zeven bladen, geen verwijzing, op 27 december: 2011, Register 5, boek 435, blad 3, vak 16, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de EA Inspecteur (getekend) Chantai VANKEIRSBILCK, Fiscaal Deskundige,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "BE FASHION", waavan de zetel gevestigd is te Gent, Kammerstraat 3/2, onder andere: navolgende beslissingen heeft genomen:

- De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw VAN BENEDEN Nathalie, als enige zaakvoerder van' de vennootschap en dit met ingang van zesentwintig december tweeduizend en elf.

- Aanstelling en benoeming van mevrouw DAMMAN Annick, als nieuwe zaakvoerder, voor onbepaalde duur en dit met ingang van zesentwintig december tweeduizend en elf.

-De vergadering beslist de huidige naam van de vennootschap te wijzigen naar de nieuwe benaming; "ANDAFISK".

-De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9000 Gent, Kammerstraat 3/2 naar 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat 20.

-De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten. te vervangen door de hierna opgenomen tekst

De vergadering beslist tot de aanpassing van de statuten aan de nieuwe beslissingen, aan bepalingen van het KB van vijftien februari tweeduizend .en vijf, aan de vigerende wetgeving door aanneming van een volledig

nieuwe tekst van de statuten, waarvan het uittreksel luidt als volgt: "

- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «ANDAFISK».

- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat 20.

- De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle:

bel asti ngaangelegenhede n;

studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van:

vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van

andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, 1 Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge -Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, de laatste vrijdag van de maand september om negentien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

- bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De meerderheid van de zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van vennoot-boekhouder en/of boekhouder-fiscalist uit te oefenen. Wanneer er slechts twee zaakvoerders zijn moet slechts één zaakvoerder erkend zijn door het BIBF, terwijl de andere persoon gerechtigd moet zijn om boekhoudkundige activiteiten als zelfstandige uit te oefenen.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde omwille van het overlijden van een natuurlijke persoon-zaakvoerder of omwille van een andere reden, dient de vennootschap onverwijld over te gaan tot regularisatie. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap zal zich gedragen naar alle bepalingen overeenkomstig het koninklijk besluit van vijftien februari tweeduizend en vijf betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. De meerderheid van de mandatarissen moeten erkend zijn door het Beroepsinstituut voor erkende Boekhouders en erkende Boekhouders-Fiscalisten.

Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De vennootschap zal zich gedragen naar alle bepalingen overeenkomstig het koninklijk besluit van vijftien februari tweeduizend en vijf betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

winstverdeling

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ontbinding en vereffening

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, op beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden bepaald voor een statutenwijziging.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders als vereffenaar beschouwd.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor- behouden

Belgisch Staatsblad

---'---_' '~

vomrgmlijkvmnnigmnalyómdhuittmkum

gelijktijdig neerlegging: expeditie, verslag van de zaakvoerder mbt de doalswÜziQing' coördinatie van de

|

statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge































---__ _'_-- __--_ __  . Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 07.10.2010 10571-0428-009
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 25.09.2009 09771-0210-009
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.09.2008, NGL 22.10.2008 08787-0367-009
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 27.09.2007, NGL 26.10.2007 07782-0034-010
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15611-0224-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 29.10.2016 16666-0247-013

Coordonnées
ANDAFISK

Adresse
DEINSESTEENWEG 21B 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande