ANDES MOTORSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDES MOTORSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.747.734

Publication

26/02/2014
ÿþVoor- behoudc aan he Belgisc Staatsbt

4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DE111I ITE~R BELGE vfttle,t:.t7 ~ i ER GRIFIE VAN N 1111 ~~~~IIIIIIIII111ffII 9~Q2-zri~ECHTBANK VAN KQQNAM5:-TE

3R^~GE(AP1 ZINC9PUGOE) *14051514* op:. 1, I FB. 211.%

bs CH STAArSBLAD Grffie~egriffier.

1 '

Ondernemingsar : 0545.747.734

Benaming

(voluit) : ANDES Motorsport

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8490 JABBEKE, Vlamingveld 29 c

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting - statuten » benoeming - volmachten » RECTIFICATIE

Notaris Isabelle VERHAEGHE, te Middelkerke, verwijst naar het neergelegde uittreksel uit de oprichtingsakte van de BVBA ANDES Motorsport de dato 22 januari 2014 dat intussen in het Belgisch Staatsblad werd bekendgemaakt op 13 februari 2014 onder nummer 14042003,

Een materiële vergissing werd vastgesteld voor wat betreft de omschrijving van het doel, De aldaar bekendgemaakte tekst dient als volgt te worden vervangen:

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.Alle activiteiten inzake motoren en motorvoertuigen en alle bijhorende onderdelen, toebehoren en accessoires, en dit in aile mogelijk vormen, zowel de vervaardiging, de inrichting, de reiniging, de reparatie, de aan- en verkoop, de verhuur, de import en export, de klein- en groothandel .., en dit voor rekening van de vennootschap of voor rekening van derden, tegen vergoeding en in het algemeen alle werkzaamheden die verband houden met een motorvoertuigen, onder welke vorm dit ook moge geschieden, dit zowel in het binnenais in het buitenland, evenals alle handel die met dit maatschappelijke doel verwant is. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

2.Het organiseren en inrichten van tentoonstellingen, seminaries, congressen en allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle sportevenementen en vermakelijkheden van alle soort.

3.Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consul!, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief beheer en advies.

4.Optreden als makelaar, vertegenwoordiger van firma's en als tussenpersoon, bij het kopen en verkopen, huren en verhuren. De aankoop en verkoop, de huur en verhuur, het beheer, in- en uitvoer van producten, materialen, grondstoffen, machines, voertuigen, apparaten en benodigdheden in de breedste zin van het woord, Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en/of commissielonen van derden op de hierboven vermelde verrichtingen. Deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

5.De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland alle bewerkingen verrichten van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel hebben haar activiteit te vergemakkelijken, te ondersteunen of uit te breiden.

6.De vennootschap mag eveneens bestuursfuncties bekleden in andere bestaande of op te richten maatschappijen, vennootschappen of ondernemingen.

7.De vennootschap kan belangen nemen in alle bestaande of op te richten maatschappijen, ondernemingen of groeperingen, zowel in het binnenland als in het buitenland, die een gelijkaardig of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te ondersteunen.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

VOLMACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1) aan ondergetekende notaris om de neerlegging op de rechtbank van koophandel te doen in het kader van de oprichting en de bijhorende bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.,

2)aan Boekhouder COUDEVILLE Tania, kantoor houdend te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 202-204, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging en doorhaling te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket, alsook om de functies uit te oefenen van accountant en belastingconsulent zoals voorzien bij de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (tot op het ogenblik van herroeping), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor het overige blijft het gelijkvormig analytisch uittreksel integraal van toepassing. Voor zoveel als nodig wordt het hierbij geacht te zijn herhaald.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Isabelle Verhaeghe

Notaris



Op de laatste blz. van Luik L3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

linetkid .5 5.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON lTEIJR HELGL. NEERGELteDfERGRIPFIEVANDEJ

11114.111101111)11111 RECIBLIA;tAttKVAIMPT:4uccAlULT

OS -0 2ei

LGISCH TAATS3U'olD. Deefere

Benaming 7 3.4

ondernemingsnr:

(voluit): ANDES Motorsport

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 6490 JABBEKE, Vlarningveld 29 c

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting - statuten - benoeming - volmachten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Isabelle VERHAEGHE, te Middelkerke; ep 22 januad 2014,

neergelegd vifeto registratie, dat de BVBA. ANDES Motorsport werd opgericht:

OPRICHTER:

De heer DESAEYEIR Angelo Christophe, geboren te Oostende op aprii 1973, nationaal nummer 73.04.0399e ectegesceekien en bevestigend niet wettelijk samen te wonen, wonende te 8460 Oudenburg, Kapeilestraat 1016.

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, Vlarningveld 290..

DOEL

zowel in Beige als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1,De uitbating van een taxibedrijf in al zijn vormen, zowel de uitbating ais vervoer van personen,

juceteevenvervoer, vervoer van auto met chauffeur, uitbating van een taxicentrale, dit voor rekening vare

de vennootschap of voor rekening van derden, teen vergoeding en in het algemeen aile werkzaamheden die! verband houden met een taxibedrijf, onder welke vorm dit ook moge geschieden, dit zowel in het binnen- als in! het buitenland, evenals aUe handel die met dit maatschappelijke doel verwant ls. Dit alles in de meesti uitgebreide zin,

2.1-let vervoer over de weg en in al zijn andere vormen van allerhande goederen en producten, het !Veil! verhuren en bevrachten van rollend en aile materieel en aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben ep venmerondememingen en - aannemingen.

3.1-let doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectle,1-techno consuit, assistentie op gebied van management, engineering, coardinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief beheer en advies.

4.0Ptreden als makelaar, vertegenwoordiger van firma's en als tussenpersoon, bij het kopen en verkopen, huren en verhuren. De aankoop en verkoop, de huur en verhuur, het beheer, in- en uitvoer van producten, materialen, grondstoffpn, machines, voertuigen, apparaten en benodigdheden in de breedste zin van hot woord. Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding enke commissleionen van derden op de hierboven vermeide verrichtingen. Deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

5.,De vennootschap mag, zowel in het binnen- ais buitenland alle bewerkingen verrichten van burgerfijke,1 commerciële, roerende, onroerende, enanciëie of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doell hebbee haar activiteit te vergemakkelijken, te ondersteunen of uit te breiden.

6.0e vennootschap mag eveneens bestuursfuncties bekleden in andere bestaande of op te richten maatschappijen, vennootschappen of ondernemingen,

7.0e vennootschap kan belangen nemen in aile bestaande of op te richten maatschappijen, ondernerningen of groeperingen, zowel in het binnenland als in het buitenland, die een gelijkaardig of aanvullend doel nastreven of die von aard zijn de ontwikkeling van haar doel te ondersteunen.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergurining/ettest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende

----- voorschriften zet zijn _ ....... . _ _  ....,,,  ,_  , ,  

op de laatste blz, van 8 vermelden fZecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

P

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf de neerlegging op de rechtbank van koophandel van een expeditie van onderhavige akte en het bijhorende uittreksel met het oog op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vandaag volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de heer Angelo Desaeyer, voornoemd. Zij worden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevoig op vandaag over een kapitaal van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400 EUR).

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald

BESTUURSSEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De individuele zaakvoerders of de vennootschap mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of cie vergoedingen van die lasthebbers.

Bij elle rechtshandelingen, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder of van een bijzonder gevolmachtigde van de vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. "

ALGEMENE VERGADERING

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van mei om 9 uur of op een ander uur dat bepaald zal worden in de uitnodigingsbrief. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

VOORWAARDEN TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm en zij moet minstens vijf

dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd,

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde

kalendedaar.

WINSTVER D ELI MG

Op de te bestemmen winst moet voorafgenomen worden een bedrag van vijf ten honderd voor het oprichten van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Hel saldo zal aangewend worden volgens de beslissingen van de jaarvergadering. De zaakvoerders bepalen plaats en datum van betaling van de dividenden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan .om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten en overeenkomstig de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, alsook hun bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen,

Gedurende de vereffening blijft de algemene vergadering haar macht uitoefenen en komt minstens jaarlijks op de dag van de jaarvergadering bijeen. Zij wordt bijeengeroepen door de vereffenaars.

De notaris verwijst naar de artikelen 181 en verder van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart en 22 april 2012. In het bijzonder verwijst de notaris naar de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de voorzitter van de rechtbank en de beperkte mogelijkheid van ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, op gelijke voet, tenzij in geval van niet-volstorting in dat geval wordt rekening gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.



OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van mei 2018.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

-zichzelf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge VOLMACHT

1) aan ondergetekende notaris om de neerlegging op de rechtbank van koophandel te doen in het kader van de oprichting en de bijhorende bekendmaking in het Belgisch Staatsblad,

2)aan Boekhouder COUDEVILLE Tarda, kantoor houdend te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 202-204, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging en doorhaling te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket, alsook om de functies uit te oefenen van accountant en belastingconsulent zoals voorzien bij de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig (tot op het ogenblik van herroeping), evenals aan haar bedienden, aangestel,den en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Notaris Isabelle Verhaeghe



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþVoorbehoud dan hg Belgis< 5teatsbl

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r"

~

*1509944711111111

!LA~~~ ~ ~ ~x___._~_~

Griffie Rechtbank Koophandel

13 MRT 2015

Gent(.jçing Brugge Oe griffier

Ondernemingsnr : 0545747734

Benaming

(voluit) : ANDES MOTORSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VLAMINGVELD 29C, 8490 JABBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de Beslissing van de Zaakvoerder dd 15 februari 2015 dat er werd beslist de maatschappelijke zetel te wijzigen

VAN VLAMINGVELD 29C, 8490 JABBEKE

NAAR VLAMINGVELD 41, 8490 JABBEKE

Goedgekeurd in de Beslissing van de Zaakvoerder dd 15 februari 2015

Desaeyer Angelo

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ANDES MOTORSPORT

Adresse
VLAMINGVELD 29C 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande