ANDICO-BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDICO-BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.980.654

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 29.08.2014 14520-0533-014
15/07/2013
ÿþit

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II

IR

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.980.654

Benaming

(voluit) : ANDICO.BUILDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Albert I Laan 35-39 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Statutenwijziging - Omvorming

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 27 juni 2013,1 geregistreerd te Nieuwpoort, zestien bladen, geen renvooien op 01 juli 2013, boek 5/116, blad 23, vak 14 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ANDICO BUILDING", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 35-39 opgericht blijkens akte verleden voor notaris MArc Vanden Bussche te Koksijde op 13 december 2002, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 31 december daarna onder nummer 0155585, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

EERSTE BESLUIT -- AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering besluit over te gaan tot de afschaffing van de aandelen aan toonder, om deze te vervangen door aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de Raad van Bestuur lezing van het verslag dat door hen werd opgesteld, en waarin het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd betreffende het actief en passief van de vennootschap op éénendertig maart tweeduizend on dertien.

Tevens wordt lezing gegeven van het verslag, dat op drieëntwintig juni tweeduizend en dertien door CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, bedrijfsrevisor, te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, werd opgemaakt omtrent deze samenvattende staat, en waarin wordt vermeld of deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, nauwkeurige en juiste wijze weergeeft.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV ANDICO-BUILDING, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij' omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 454.395,00 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 150.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva,

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 23 juni 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Veurne worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als bepaald in de tweede alinea van artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke venn000tschap, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waarderverminderingen en vermeerderingen, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mag het nummer 0478.980.654, waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG  KWIJTING -- DECHARGE

In het raam van voormelde omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt door de algemene vergadering beslist om het ontslag van de (getedelegeerd) bestuurders, te weten de heer Dierinck Christoph en mevrouw Kindt Sabrina, met ingang vanaf heden te aanvaarden.

De algemene vergadering besluit hen volledige kwijting en décharge voor hun bestuur te verlenen.

VIERDE BESLUIT  BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot gewoon zaakvoerder: de heer Dierinck Christophe, voornoemd

Hij aanvaardt zijn opdracht onder de bevestiging dat zijn niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

VIJFDE BESLUIT- KAPITAALVERMINDERING

a) De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderd dertig duizend euro (130.000,00 EUR) om het te brengen van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR) op twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fracttewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De uitkering zal worden gerealiseerd door uitbetaling van honderd dertigduizend euro (130.000,00 EUR) aan de aandeelhouders.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderddertigduizend euro (130.000,00 EUR) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden Ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en geeft het bestuursorgaan opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

ZESDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Vervolgens worden de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, volgens artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijzigingen. Deze statuten luiden als volgt:

TITEL IBENAMING ZETEL DOEL DUUR

ARTIKEL EEN: Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en haar naam luidt : "ANDICO-BUILDING"....

ARTIKEL TWEE: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Albert I Jean 35-39, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne....

ARTIKEL DRIE: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Aile immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van iotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwgeteiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2. De aannemingen en de uitvoering van aile openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van aile bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of' dienstverlenende ondernemingen.

7. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

8. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

10. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelende procédés.

12. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, geen gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

14. De aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehandsvoertuigen, motorrijwielen, onderdelen en

toebehoren, brandstoffen, smeermiddelen en aanverwanten; De vervaardiging, montage, herstellingen en alle

mogelijke werken die verband houden met de auto- of motorrijwielennijverheid.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen,

zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het

best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle

industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen

vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of

op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel

hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of

bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

ARTIKEL VIER: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur....

TITEL Il Kapitaal aandelen aansprakelijkheid

ARTIKEL VIJF: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL Ill ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP ...

ARTIKEL 13: Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur....

ARTIKEL 27: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten....

TITEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 31: Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar....

.. , r<

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 27/06/2013

-expeditie van de akte gecoordineerde statuten dd 27/06/2013

-verslag van de bestuurders

-verslag van de bedrijfsrevisor

-staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luij BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.06.2013 13187-0214-013
25/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

j lti It3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_akte__

Ondernemingsnr : 0478.980.654

Benaming

(voluit) : Andico_Building

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Charles Decosterlaan 16, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van inrichting van

de werkzaamheid over te brengen naar het volgende adres:

Albert 1-laan 35-39, 8620 Nieuwpoort.

Deze wijziging vangt aan vanaf 1 maart 2013,

Dierinck Christophe-

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblac





1 ir 110 2013

'V.1

Griffie _.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 17.07.2012 12303-0179-013
16/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



p de laatste blz. van Luik verelden : ecto : aa en hoedanigheid van de instruenterene notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ers : aa en handtekenin.

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301802*

Neergelegd

14-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.980.654

Benaming

(voluit) : ANDICO - BUILDING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8620 Nieuwpoort, Charles Decosterlaan 16

Onderwerp akte: wijziging boekjaar, algemene vergadering

Uit een akte verleden voor notaris Paul DALLE te Koksijde (Oostduinkerke), op 9 maart 2011, geregistreerd als volgt : geregistreerd te Nieuwpoort op 11 maart 2011 boek 5/110 blad 33 vak 04. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger (getekend) Rudy RYCX , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap  ANDICO-BUILDING met zetel te 8620 Nieuwpoort, Charles Decosterlaan 16, heeft beslist :

* het huidig boekjaar dat eindigt op 30 juni te verlengen tot 31 december 2011 en het boekjaar in het vervolg te laten lopen van 1 januari tot 31 december

* de algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van mei om 14 h, en de eerste maal in 2012.

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd. 09.03.2011,

24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 23.12.2010 10640-0149-015
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 29.01.2010 10027-0162-016
26/06/2009 : KOA021890
08/04/2009 : KOA021890
03/02/2009 : KOA021890
16/01/2008 : KOA021890
02/02/2007 : KOA021890
18/01/2006 : KOA021890
27/12/2004 : KOA021890
31/12/2002 : KOA021890

Coordonnées
ANDICO-BUILDING

Adresse
ALBERT I-LAAN 35-39 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande