ANDIVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANDIVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.941.205

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 03.03.2014, NGL 22.03.2014 14071-0483-016
24/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- NIIEU

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











Ondernemingsnr : 0829.941.205

d t:l:l1 btixeli it k GRl tFj E VAN DL

SElèLC64TBANK VAN KOORHAND.ELTE BRUGGEWLiF1iNG BRUGGE)

- 20Vip. O,s FEB. 2%griffier'

TAATSBi.AD .

Griffie

Benaming (voluit) : Andivi

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Popstaelstraat 68

8490 Jabbeke

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op eenendertig januari tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van 1) De naamloze vennootschap "DOMAINE DE LA GHAVAY", met maatschappelijke zetel te 8956 Heuvelland (Kemmel), Pingelaarstraat 2, BTW 6E0455.092.128, ingeschreven in het RPR leper, "de vennootschap waarvan afgesplitst wordt" genoemd; en 2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDIVI", met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Popstaelstraat 68, BTW BE 829.941.205, RPR Brugge, "de verkrijgende vennootschap" genoemd, de volgende besluiten heeft genomen

" Voor de beide vennootschappen:

EERSTE BESLUIT: SPLITSINGSVOORSTEL

Hiervoor werd het splitsingsvoorstel dd. 30 augustus 2013 opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap waarvan afgesplitst wordt, de aandeelhouders erkennen uiterlijk 1 maand voor de datum van deze vergaderingen van dit voorstel alsook van het in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen.

Dit voorstel werd neergelegd, meer dan 6 weken váór voormelde algemene vergaderingen.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist, overeenkomstig artikelen 731 §1, laatste alinea en 734 van het Wetboek van Vennootschappen, te verzaken aan de toepassing van artikelen 730 en 731 §1 van zelfde wetboek, waarbij de tekst van de eerste twee leden van artikelen 734 hierna letterlijk worden weergegeven:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

TWEEDE BESLUIT: BESLUIT TOT SPLITSING

Partijen hebben besloten tot partiële splitsing van NV DOMAINE DE LA CHAVAY, voornoemd, overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel met inbegrip van de daaraan gehechte splitshalans aan de BVBA Andivi, voornoemd.

Met dien verstande dat;

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 05 juli 2013. De activa en de passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen warden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap BVBA Andivi, voornoemd, tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van de geplitste vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven.

b) de handelingen van de gesplitste vennootschap, worden boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 05 juli 2013, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor risico van de verkrijgende vennootschappen zijn;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, en voor zover deze vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

Vbehoudefi

An het

Belgisch

Staatsblad

verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 van het Wetboek van vennootschappen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de vennootschap waarvan afgesplitst wordt.

d) De overdracht gebeurt tegen uitreiking van

zesduizend vierentachtig (6.084) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 05 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan de heer Dirk Vitse, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Popstaelstraat 68 ten belope van drieduizend en zesenzestig (3.066) aandelen, en aan zijn echtgenote mevrouw Agnes Ruysschaert, wonende op zelfde adres, ten belope van drieduizend en achttien (3.018) aandelen.

VASTSTELLING

De vergadering heeft vastgesteld dat overeenkomstig artikel 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen er geen enkel bijzonder voordeel toegekend wordt aan de leden van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap enerzijds en de te splitsen vennootschap anderzijds.

DERDE BESLUIT: BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP WAARVAN AFGESPLITST WORDT

De vergaderingen hebben notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, verzocht te akteren dat het vermogen van de gesplitste vennootschappen op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 05 juli 2013, uit de volgende activa en passiva en kapitalen bestaat.

A.- ALGEMENE BESCHRIJVING

In voormeld splitsingsvoorstel werd een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van de te splitsen vennootschap 05 juli 2013 waaruit de activa en passiva blijkt, zonder dat de opsomming limitatief is, en de toekenning van het vermogen aan de verkrijgende vennootschap. Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

B.- OVERDRACHT ONROERENDE GOEDEREN

Een deel van het vermogen van de vennootschap waarvan afgesplitst werd bevat onroerende goederen.

Deze onroerende goederen zijn een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen,

VIERDE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAG BEDRIJFSREVISOR EN VERSLAG BESTUURSORGAAN BVBA ANDWV1

De vergaderingen hebben kennisgenomen van het verslag van de bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de bvba Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, van 27 januari 2014 met betrekking tot de afsplitsing van alle activa en passiva, zoals vermeld in de staat van actief en passief van 05 juli 2013, door de vennootschap waarvan afgesplitst wordt, en de inbreng van deze activa en passiva in de verkrijgende vennootschap.

De besluiten van dit revisoraal verslag luiden als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA ANDIV! in het kader van de partiële splitsing met ©eerdracht van de bedrijfstak bestaande uit de exploitatie en beheer van verschillende campings door de NV DOMAINE DE LA CHAVAY naar de bestaande BVBA ANO!VI, kan ik besluiten hetgeen volgt

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen door inbreng in natura; de zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV DOMAINE DE LA CHAVAY volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap BVBA ANDIV1.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen NV DOMAINE DE LA CHAVAY zijn gebaseerd op het boekhoudrechtelijk continurteitsprincipe en houden bijgevolg geen rekening met de reële waarden van de aandelen van de betrokken vennootschappen. Bij mijn onderzoek stelde ik geen belangrijke afwijkingen tussen de boekwaarde en de reële waarden van de ingebrachte activa en passiva. De fractiewaarde van aandelen van inbrenggenietende vennootschap sluit mijn inziens bovendien goed aan bij de rëele waarde van deze aandelen. Verder rekening houdend met het akkoord van de aandeelhouders van bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen kan ik besluiten dat de weerhouden waarden passend en aanvaardbaar zijn.

4. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

5. Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouder An het Belgisch

Staatsblad

6. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV DOMAINE DE LA CHAVAY leidt volgens het boekhoudkundig continuifeitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA ANDIVI voor een bedrag van 608.415,95 EUR, bestaande uit 89.120,56 EUR kapitaal en 519.295,39 EUR andere eigen vermogensbestanddelen.

7. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 6.084 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de BVBA ANDIVI, die zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV

DOMAINE DE LA CHAVAY;

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevefgem, 27 januari 2014

(getekend)

BVBA Bedrjfsrevísorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrlfsrevisor."

Tevens hebben de vergaderingen kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder van de bvba Andivi,

voornoemd, in het kader van artikel 313 van het wetboek van Vennootschappen, opgemaakt op 23 januari

2014.

VIJFDE BESLUIT

In overeenstemming met het voorgaande, hebben de vergaderingen gesteld dat de splitsing van rechtswege

en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft:

a.- de aandeelhouders van de vennootschap waarvan afgesplitst werd, werden vennoten van de verkrijgende vennootschap voor zesduizend vierentachtig (6.084) aandelen;

b.- het volledige afgesplitste vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, werden aan de verkrijgende vennootschap overgedragen.

ZESDE BESLUIT

De vergaderingen hebben notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, verzocht te akteren dat het vermogen van de vennootschap waarvan afgesplitst werd, werd overgedragen tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de vennootschap waarvan afgesplitst werd, zoals hierboven gemeld.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die tot de splitsing heeft besloten, hebben verklaard op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 05 juli 2013 (hierin zijn de bestanddelen vermeld die afgesplitst worden), de activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de verkrijgende vennootschap over te dragen, zoals vermeld in de staat van actief en passief.

Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van de onroerende goederen.

Algemene overdrachtsvoorwaarden die gelden

1,- De verkrijgende vennootschap verkrijgt de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen, zoals vermeld in de staat van actief en passief van 05 juli 2013, en wordt vanaf de datum van de splitsing, in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de vennootschap waarvan afgesplitst wordt, overgedragen, gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhemiéuwing tot stand kan komen. Zij krijgen het genotsrecht vanaf heden.

2.- Met ingang vanaf 31 januari 2014 draagt de verkrijgende vennootschap alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, alsook alle lasten van welke aard ook, met inbegrip van de gewone en buitengewone lasten van de mede-eigendommen, die de aan hen overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

3.- De verkrijgende vennootschap neemt de aan haar overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de vennootschap waarvan afgesplitst wordt uit welke hoofde ook, zoals bouwgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4.- Wat betreft de passiva gaat enkel de hypothecaire inschrijving betrekking hebbende op de goederen gelegen te 8450 Bredene, Danckaertstraat +8.

5.- De verkrijgende vennootschap moet, voor wat het aan haar overgedragen deel van het vermogen betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de vennootschap waarvan afgesplitst wordt, werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en aile contracten en verbintenissen aangegaan met het door de vennootschap waarvan afgesplitst wordt tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de splitsing.

6, Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschap, voor wat het aan haar overgedragen deel van het vermogen betreft, die de voordelen ervan zal genieten of de gevolgen ervan zal dragen tot volledige ontlasting van de vennootschap waarvan afgesplitst wordt.

7.- De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de vennootschap waarvan afgesplitst wordt, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b) de last van alle activa en passiva van de vennootschap waarvan afgesplitst wordt tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan voor datum van deze notulen, alsook de uitvoering van aile verbintenissen die de vennootschap waarvan afgesplitst wordt om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;







$'rjlagen-bti-het-Belgtseh-6taatsblad-Y 2410-2/2014 ÿÿA-nnExesdu Moniteurireíge-

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c) de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, cnder de verplichting voor de verkrijgende vennootschap om deze archieven en documenten te bewaren.

ZEVENDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING BVBA ANDIVI:

- Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd ais volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeëndertigduizend honderd twintig euro zesenvijftig cent (¬ 132.120, 56). Het is verdeeld in zesduizend vijfhonderd veertien (6.514) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizend vijfhonderd veertiende (1/6.514de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

" Voor de vennootschap waarvan afgesplitst wordt:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BELASTINGVRIJE RESERVES De vergadering heeft vastgesteld dat het minimumkapitaal van de vennootschap waarvan afgesplitst werd gedaald is tot vijfendertigduizend achthonderd negenenzeventig euro vierenveertig cent (¬ 35.879,44), gelet op de afgesplitste vermogensbestanddelen,

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen, om het te brengen van vijfendertigduizend achthonderd negenenzeventig euro vierenveertig cent (¬ 35.879,44) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), door incorporatie van belastingvrije reserves bij het kapitaal, ten bedrage van vijfentwintigduizend zeshonderd twintig euro zesenvijftig cent (¬ 25.620,56), zonder creatie van nieuwe aandelen maar door de verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ZOALS GEMELD IN HET VOORGAANDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

- De eerste zin van artikel 5 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Het kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00)."

" Voor de verkriigende vennootschap:

EERSTE BESLUIT: UITBREIDING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd het verslag door de zaakvoerder de dato 23 januari 2014 opgemaakt, in uitvoering van het

artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de

vennootschap, afgesloten per 02 januari 2014, hetzij minder dan drie maanden véér de datum van dit verslag.

Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering heeft beslist het lopend boekjaar, dat eindigt op eenendertig augustus tweeduizend en

veertien, ten uitzonderlijke titel te verlengen tot dertig september aanstaande.

Vanaf dan zal ieder boekjaar lopen van één oktober van ieder jaar tot dertig september van het

daaropvolgende jaar.

De gewone algemene vergadering zal gehouden wor len op de vierde zaterdag van de maand februari om elf

uur dertig minuten (11u30).

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus doorgaan op de vierde zaterdag van de maand februari

tweeduizend en vijftien.

DERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

- Artikel 3 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. VOOR EIGEN REKENING.

1,Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7. Het oprichten, inrichten en uitbaten van camping- en weekendverbl jfparken in de ruimste zin van het woord, dit omvat onder andere het oprichten en uitbaten van café, tea-room, restaurant en hotel, het oprichten en uitbaten van amusements- en recreatie-aangelegenheden zoals caféspelen, manège, zwembad, minigolf, enzovoort.

!I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN.

a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, hef aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van

Voo r-

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11.1

onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zen bij wijze van inbreng, splitsing, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak"

- De eerste zin van artikel 15 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de vierde zaterdag van de maand februari om elf uur dertig minuten (11,30u)."

- Artikel 19 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar,"

SLOTBESLUIT VOOR BEIDE VENNOOTSCHAPPEN: MACHTIGING:

De beide bestuursorganen, met macht tot in de plaatststelling, werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren en alle verdere formaliteiten voor de partiële splitsing te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Madou Vandromme Acountancy, met zetel te 8670 Koksijde, Albert (laan 174, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de' kruispuntbank voor ondernemingen en 'de bijhorende ondememingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Vogr, bejiouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag bedrijfsrevisor dd. 27 januari 2014

" verslag bestuursorgaan dd. 23 januari 2014 (NV Domaine de la Chavay)

" verslag bestuursorgaan dd. 23 januari 2014 (BVBA Andivi)

" verslag bestuursorgaan dd. 30 januari 2014 (BVBA Andivi)

Dirk Hendrickx, Notaris

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 22.01.2013, NGL 03.02.2014 14026-0073-011
18/09/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei DN1TEUR BFL zen_11113ANKVAN KOOPHANDEL Tt: 3RUGGE (Afdelin rugos)

11 -ü9- X413 C 4 SEP. Zu1

G1SCH STA

4TSBLAD dfifleeide.

SEL

M

be a B st;

~0

*13142540*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0829.941.205

Benaming

(voluit) : ANDIVI

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : POPSTAELSTRAAT 68 - 8490 JABBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL D.D. 30 AUGUSTUS 2013

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge splitsingsvoorstel conform artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen

Het splitsingsvoorstel kan geraadpleegd worden op:

http://www.lievens.be/documents/splitsingsvoorstelandivi.pdf

De heer Lieven VITSE

Zaakvoerder

14/05/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DI

11

Mod Ward 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie ya Lcte.akte

e~ ter GR~"

eelefeel Yeat2I-iPee~t~

2beie

Ondernemingsnr : 0829.941.205 Benaming

(voluit) : ANDIVI

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : POPSTAELSTRAAT 68 - 8490 JABBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL D.D. 19 APRIL 2013

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge splitsingsvoorstel conform artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het splitsingsvoorstel kan geraadpleegd worden op:

http:llwww.lievens.beldocumentslsplitsingsvoorstelandivi.pdf

De heer Lieven VITSE Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111iiiiiiiaui

i3 ~saoa*

II

be a B st~

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 09.12.2015, NGL 23.12.2015 15702-0549-016

Coordonnées
ANDIVI

Adresse
POPSTAELSTRAAT 68 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande