ANGELS AT WORK, AFGEKORT : AAW

Association sans but lucratif


Dénomination : ANGELS AT WORK, AFGEKORT : AAW
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 841.227.847

Publication

14/08/2013
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11M1131[IJUI

Ondernemingsar : 0841.227.847

Benaming

(voluit) : Angets At Work vzw

(verkort) : AAW vzw

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Irène Bauwenslaan 15, 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte : Wijziging Statuten Angels At Work vzw m.b.t. adres maatschappelijke zetel

De ondergetekende effectieve leden hebben op de algemene vergadering op datum van 22 juli 2013 met twee derde meerderheid besloten tot een adreswijziging van de maatschappelijke zetel (art.3) en leggen de gecoördineerde tekst voor waarvan de statuten als volgt luiden:

L8enaming, maatschappelijke zetel, duur, doel

Artikel 1 Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna vzw genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (hierna genoemd de VZW-wet)

Artikel 2 Naam

De vzw draagt de naam "Angels At Work vzw " afgekort tot "AAW vzw"

artikel 3 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8660 De Panne, Nieuwpoortlaan 50 bus: B2 gelegen in

het gerechtelijk arrondissement Veurne

artikel 4 duur

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur.

artikel 5 doel en activiteiten

De vzw heeft tot doel: Flet bevorderen van informatie, cultuur, belangenbehartiging en beleving met betrekking tot de wereld van kaartleggen, astrologie, spiritualiteit, het occulte, esoterie, muzikale heling, alternatieve therapieën en geneeswijzen, magie, wicca en alle aanverwanten van de bovenstaande omschrijving.

De vzw mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De activiteiten zijn niet beperkt tot of toegankelijk voor leden alleen, gezien het doel ook een bredere maatschappelijke functie nastreeft dat niet exclusief is voorbehouden voor de leden alleen.

Il.Leden, bijdrage

artikel 6

De vzw bestaat uit effectieve en toegetreden leden. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de

Algemene Vergadering. De toegetreden leden betalen een bijdrage, door het betalen van deze bijdrage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

" MOp 2.2

kunnen zij de vereniging steunen. Een lidmaatschap is evenwel niet altijd verplicht om deel te nemen aan

activiteiten of te kunnen genieten van informatie en beleving, de verantwoordelijkheid daarover ligt bij

de Raad van Bestuur, De effectieve leden betalen geen ledenbijdrage.

artikel 7: effectieve leden

Er zijn minstens drie effectieve leden met alle rechten en plichten zoals omschreven in de VZW-wet

De volgende oprichters zijn de eerste effectieve leden:

1. Christiaens Katrien, woonplaats 8670 Oostduinkerke, Irène Bauwenslaan 15, Belg

2. Huylebroeck Gert Yvonne Constant, woonplaats 8670 Oostduinkerke, Irène Bauwenslaan 15, Belg

3. Masschelein Iris Lieve, woonplaats 8900 Ieper, Elverdingsestraat 90, Belg

Artikel 8

De vzw kan zelf toetredende leden uitnodigen of kandidaat toetredende leden kunnen zich richten tot de Raad van Bestuur of de persoon die de vereniging vertegenwoordigt. Na betaling van de bijdrage wordt het lidmaatschap aanvaard. Om effectief lid te kunnen worden moet het kandidaat-lid voorgedragen warden door 2 leden van de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende vergadering bij 2/3 meerderheid van de stemmen. De beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 9: bijdrage

Effectieve leden zijn niet gehouden tot het betalen van een bijdrage. De toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die door de Raad van Bestuur wordt vastgelegd en die maximum 500,- Euro bedraagt.

artikel 10 : ontslag

Elk effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur kenbaar gemaakt worden. De opzegperiode duurt 3 maanden en gaat in op de eerste dag volgend op de maand waarin het aangetekend schrijven werd ontvangen door de Raad van Bestuur. Een toegetreden lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden op eenvoudig schriftelijk verzoek gericht aan de Raad van Bestuur.

Artikel 11: beëindiging van het lidmaatschap

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derden van de stemmen uitgesproken worden. De uitsluiting van een toegetreden lid is een bevoegdheid van de Raad van Bestuur die dit uitspreekt met een gewone meerderheid van de stemmen. Het lidmaatschap van een toegetreden lid is telkens geldig voor 1 jaar of er moest anders beslist worden door de Raad van Bestuur.

III De Algemene Vergadering

artikel 12: samenstelling

De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit de effectieve leden. Deze kunnen zich laten

vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eén lid kan echter maximaal 2 stemmen uitbrengen.

Artikel 13: bevoegdheden

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

- de ontbinding van de vereniging;

- de uitsluiting van een lid;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

alles wat in de wet of de statuten niet is toegekend aan de algemene vergadering ressorteert onder de

bevoegdheid van de raad van bestuur.

artikel 14: bijeenroeping vergadering

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het

belang van de vereniging dit vereist en tenminste één maal per jaar en ten laatste in het laatste kwartaal van

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD23

het kalenderjaar.

De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile effectieve leden verstuurd per gewone post of per e-mail. De oproeping bevat de agendapunten. Na het kenbaar maken van de dagorde kunnen punten worden toegevoegd mits akkoord van 2/3 van de aanwezige leden.

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen op verzoek van minstens 1/3 van de effectieve leden. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve !eden verstuurd.

artikel 15: quorum en stemming

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 213 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. ingeval op de eerste vergadering minder dan 213 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden die geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 16: inzagerecht

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij zijn voor de leden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen per e-mail.

IV De Raad van Bestuur

artikel 17: samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van maximum 2 personen, lid van de

vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Deze is afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Aan de leden van de Raad van bestuur wordt het dagelijks bestuur opgedragen. De voorzitter is gemachtigd de vzw te vertegenwoordigen.

artikel 18: voorwaarden

Om tot bestuurder te kunnen verkozen worden moet men voldoen aan volgende voorwaarden: de leeftijd hebben van 35 jaar of ouder. Kennis van zaken bewijzen rond het doel en activiteiten van de vzw aan de Algemene Vergadering.

artikel 19: benoeming, ontslag

De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering voor onbepaalde duur. De bestuurders zijn ten alle tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering bij 2/3 meerderheid.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur. Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien.

artikel 24: bevoegdheden

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten. Hij mag onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, vrijwilligers en werknemers aanstellen, vergoedingen en lonen toekennen, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden.

artikel 21: vertegenwoordiging

De voorzitter van de Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij

vertegenwoordigt de vereniging in hoedanigheid als voorzitter en directeur.

De voorzitter van de Raad van Bestuur kan gevolmachtigden van de vzw aanstellen. De gevolmachtigden

verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht.

V.Begroting en rekeningen

í''

MOD2.2

Luik B - Vervolg

artikel 22

Ieder jaar op 31 december wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting

voor het volgend jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter

goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en daarop

toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VLOntbinding en vereffening

artikel 23

Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een vereffenaar aan, waarvan zij de opdracht omschrijft.

Ingeval van ontbinding en vereffening beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de vzw dat zal worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk, werkzaam in België.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de voorwaarden tot vereffening, de benoeming ende beëindiging van het ambt van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd op de griffie en bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad,

Persoon bevoegd de vereniging te vertegenwoordigen:

Christiaens Katrien in hoedanigheid van voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het " Belgisèh Staàtsblad

'4,./7

02/12/2011
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondememingsnr : (~U`7 I -1 g 4 t

Benaming

(voluit) : Angels At Work vzw

(verkort) : AAW VZW

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Irène Bauwenslaan 15, 8870 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte : Statuten Angels At Work vzw

De ondergetelaende eerste en stichtende leden hebben op datum van 1 oktober 2011 unaniem

besloten tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan de statuten als volgt luiden:

t

111111111 111111

*11182011*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

11

u

AI

11

.,R~ _~ Tp+Tt Q,iMtCIL >ltNCHTBA>hi8 VAN HODP9A8iDEi.

2 2' NOV. 2011

vfflgtia

I. Benaming, maatschappelijke zetel, duur, doel

Artikel 1 Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonójkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zo nderwinstoogmerk (hierna vzw genaamd) op grond van de wet van 27 juré 1921 betreffende de verenigingen Zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (hierna genoemd de VZW-wet)

Artikel 2 Naam

De vzw draagt de naam "Angels At Work vzw" afgekort tot "AAW vzw"

artikel 3 Zetel

De maatschappeeijle zetel is gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Irène Bauwenslaan 15 gelegen in

het gerechtelijk arrondissement Veume

artikel 4 duur

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur.

artikel 5 doel en activiteiten

De vzw heefttot doel: Het bevorderen van informatie, cultuur, belangenbehartiging en beleving met betrekking tot de wereld van kaartleggen, astrologie, spiritualiteit het occulte, esoterie, m uzikale heling, alternatieve therapietin en geneeswijzen, magie, wicca en alle aanverwanten van de bovenstaande omschrijving.

De vzw mag aue handelingen verrichten die rechtstreeks of onreditstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideéle niet-winstgevende doelstelóngen, met inbegrip van commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten ten arren tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De activiteiten zijn niet beperkt tot of toegankelijk voor leden alleen, gezien het doel ook een bredere

maatschappelijke functie nastreeft dat niet exclusief is voorbehouden voor de leden alleen.

Il. Leden, bijdrage

artikel

De vzw bestaat uit effectieve en toegetreden leden. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de Algemene Vergadering. De toegetreden leden betalen een bijdrage, door het betalen van deze bijdage kunnen zij de vereniging steunen. Een lidmaatschap is evenwel niet altijd verplicht om deel te nemen aan

Op de laatste blz. van Luik Evermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

activiteiten of te kunnen genieten van informatie en beleving, de verantwoordelijkheid daarover ligt bij de Raad van Bestuur. De effectieve leden betalen geen ledenbijdrage.

artikel 7: effectieve leden

Er zijn minstens drie effectieve leden met alle rechten en plichten zoals omschreven in de VZW-wet

De volgende oprichters zijn de eerste effectieve leden:

1. Christiaens Katrien, woonplaats 8670 Oosiduinkerke, Irène Bauwenslaan 15, Belg

2. Huylebroeck Gert Yvonne Constant, woonplaats 8670 Oostduinkerlre, Irène Bauwenslaan 15, Belg

3. Masschelein Iris Lieve, woonplaats 8900 leper, Elverdingsestraat 90, Belg

Artikel 8

De vzw kan zelf toetredende leden uitnodigen of kandidaat toetredende leden kunnen zich richten tot de Raad van Bestuur of de persoon die de vereniging vertegenwoordigt Na betaling van de bijdrage wordt het lidmaatschap aanvaard. Om effectief lid te kunnen worden moet het kandidaat-Gd voorgedragen worden door 2 leden van de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende vergadering bij 213 meerderheid van de stemmen. De beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 9: bijdrage

Effectieve leden zijn niet gehouden tot het betalen van een bijdrage. De toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die door de Raad van Bestuur wordt vastgelegd en die maximum 500,- Euro bedraagt

artikel 10 : ontslag

Elk effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur kenbaar gemaakt worden. De opzegperiode duurt maanden en gaat in op de eerste dag volgend op de maand waarin het aangetekend schrijven werd ontvangen door de Raad van Bestuur. Een toegetreden Gd kan ten alle tijde uit de vereniging treden op eenvoudig schriftelijk verzoek gericht aan de Raad van Bestuur.

Artikel 11: beéinclgng van het lidmaatschap

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene Vergadering en metmeerderheid van twee derden van de stemmen uitgesproken worden. De uitsluiting van een toegetreden lid is een bevoegdheid van de Raad van Bestuur de dit uitspreekt met een gewone meerderheid van de stemm en. Het lidmaatsdhap van een toegetreden lid is telhens geldig voor 1 jaar of er moest anders beslist worden door de Raad van Bestuur.

III De Algemene Vergadering

artikel 12: samenstelling

De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit de effectieve leden. Deze kunnen zich laten

vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eén lid kan echter maximaal 2 stemmen uitbrengen.

Artikel 13: bevoegdheden

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun

bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

- de ontbinding van de vereniging;

- de uitsluiting van een lid;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

alles wat in de wet of de statuten niet is toegekend aan de algemene vergadering ressorteert onder de

bevoegdheid van de raad van bestuur.

artikel 14: bijeenroeping vergadering

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en tenminste één maal per jaar en ten laatste in het laatste kwartaal van het kalenderjaar.

" M(SU 2.2

De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd per gewone post of per e-mail. De oproeping bevat de agendapunten. Na het kenbaar maken van de dagorde kunnen punten worden toegevoegd m ils akkoord van 2/3 van de aanwezige leden.

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen op verzoek van minstens 1/3 van de effectieve leden. De uitnodiging wordtminstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd.

artikel 15: quorum en stemming

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 213 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden die gelc5g kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordgde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge Artikel 16: inzagerecht

De besluiten van de algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel

van de vereniging. Zij zijn voor de leden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanwaag een afschrift ontvangen per e-mail.

IV De Raad van Bestuur

artikel 17: samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ma dm um 2 personen, lid van de

vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Deze is afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Aan de leden van de Raad van bestuur wordt het dagelijks bestuur opgedragen. De voorzitter is gemachtigd de vzw te vertegenwoordigen.

artikel 18: voorwaarden

Om tot bestuurder te kunnen verkozen worden moet men voldoen aan volgende voorwaarden: de leeftijd hebben van 35 jaar of ouder. Kennis van zaken bewijzen rond het doel en activiteiten van de vzw aan de Algemene Vergadering.

artikel 19: benoeming, ontslag

De bestuurders worden benoemd door een algemene Vergadering voor onbepaalde duur. De bestuurders zijn ten aile tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering bij 2/3 meerderheid.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgevang aan de Raad

van Bestuur. Bij ontslag, schorsing of overiijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien.

artikel 20: bevoegdheden

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten. Hij mag onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan aile andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten alle daden en overeeniaxnsten stellen en afsluiten, schikiringen treffen, compromissen sluiten, vrijwilligers en werlavemers aanstellen, vergoedingen en lonen toekennen, roerende en onroerende goederen verwerven, huilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden.

artikel 21: vertegenwoordging

De voorzitter van de Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij

vertegenwoordigt de vereniging in hoedanigheid ais voorzitter en directeur.

De voorzitter van de Raad van Bestuur kan gevolmachtigden ven de vzw aanstellen. De gevolmachtigden

verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht

V. Begroting en rekeningen

s

Voorbehouden aan het Be lesah Staats b iad

MOD 22

Luik B - Vervolg

artikel 22

leder jaar op 31 decem ber wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting

voor het volgend jaar opgemaakt De Raad van Bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter

goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en daarop

toepasselijk uitvoeringsbesliiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vl.Ontbinding en vereffening

artikel 23

Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een vereffenaar aan, waarvan zij de opdracht omschrijft

Ingeval van ontbinding en vereffening beslist de algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de vzw dat zal worden toegekend aan een andere vereniging onder winstoogmerk, werkzaam in België.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de voorwaarden tot vereffening, de benoeming en de

beëindiging van hetambtvan de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd op de griffie en bekendgemaakt in de bijlage dj het Belgisch Staatsblad.

Persoon bevoegd de vereniging te vertegenwvorchgen:

Christiaens Katrien in hoedanigheid van voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organe me ten aanzien van derden te vertegenw oordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANGELS AT WORK, AFGEKORT : AAW

Adresse
IRENE BAUWENSLAAN 15 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande