ANJER VERZEKERINGEN OOSTENDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANJER VERZEKERINGEN OOSTENDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.889.535

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 17.07.2014 14318-0239-016
21/11/2011
ÿþMod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr ; ©gC1- 2g3. 53.5

Benaming

(voluit) . ANJER VERZEKERINGEN OOSTENDE Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8400 Oostende, Mercatorlaan, 17A

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 04.11.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1° De Heer DESPIERRE Arne Karel Albert, geboren te Roeselare op 22 mei 1972, rijksregisternummer 720522 087-24, echtgenoot van Mevrouw LUST Arne, wonende te 8460 Oudenburg, Polder, 23; 2° De Heer MISSAULT Tom Freddy Marie-Louise, geboren te Brugge op 26 juni 1980, rijksregisternummer 800626 021-48, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge, Petegemstraat, 17;

- Naam: "ANJER VERZEKERINGEN OOSTENDE'

- Zetel: 8400 Oostende, Mercatorlaan, 17A;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

1. Op te treden als verzekeringstussenpersoon voor de verzekeringsonderneming DIB NV (ook gekend onder de handelsnaam "DW verzekeringen"), gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, en dit in overeenstemming met de bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zal worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap.

2. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a.

- Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sektoren uit de nijverheid en dienstensector (o.a. alle op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking werkzaamheden van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

- Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

- Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

- Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

- Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

- Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het sekretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

- Het optreden van tussenpersoon in de handel.

3. Voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland.

Dit behelst onder meer ook. :

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in Op de laatti blz. van LUiIÇ E; vermeiden z Recto : sttaarn e hoe; anigheid van ea instrumenterende rafar3s, he?Zii var dl.) persolc,,n en)

bes'oegd de rechtspersoon ten aanzien 'Jan derden te vertegenwoordigen

Verso ' Maam en handtekeffirrc.

Voor-

behouden

aC n het

l ltgisch

Staatsblad

Neaergetegd ter griffie ve n rechtbank van koophandel Brugge afdei'

111











+1117A765



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde aktiviteiten

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

- Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- Duur: Voor onbeperkte duur vanaf heden;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (Dexia Bank) ten belope van 4.650,00 EUR door de Heer DESPIERRE Arne die intekent op 225 aandelen en aldus nog 9.300,00 EUR dient te volstorten en 1.550,00 EUR door de Heer MISSAULT Tom, die intekend op 75 aandelen en aldus nog 3.100,00 EUR dient te volstorten.

- Boekjaar: van 1 januari tot en niet 31 december van elk jaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 4" zaterdag van de maand juni om 10H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd niet of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

In afwijking van het voorgaande, doch slechts in het geval er twee of meerdere zaakvoerder benoemd zijn, dienen twee zaakvoerders op te treden in geval van:

- de aankoop of verkoop van onroerende goederen;

- het aangaan van huurcontracten, het beëindigen ervan en alle aangelegenheden welke verband houden met de huur of verhuur van gebouwen of lokalen, of van de huurkoop of leasing ervan;

- de aankoop van roerende goederen, uitrusting, roerende algemeenheden, informatica, rollend materieel en het afsluiten van leasing-contracten voor zover de transactiewaarde de 2.500 EUR overschrijdt;

- de aanwerving en de afsluiting van arbeidsovereenkomsten en samenwerkingscontracten, zowel in vast als in los verband. De bezoldiging van dezelfde;

- de opening van bankrekeningen en alle bankverrichtingen welke de 2.500 EUR per transactie overschrijven;

- de opening of sluiting van bijhuizen.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds ééretiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op hel tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

:

.-, i ïfanr- i behovcien aan he Belgisch Staatsbied

,

~

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de nodige stukken op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de vierde zaterdag van de maand juni 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1° De Vennootschap Onder Firma ARNE DESPIERRE, met maatschappelijke zetel te 8460 Oudenburg,

Polder, 23;

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0840.276.653;

Opgericht ingevolge onderhandse akte de dato 12 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch

Staafblad op 26 oktober 2011, onder het nummer 11162492;

Waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden;

Alhier vertegenwoordigd, conform artikel 9 der statuten, door haar zaakvoerder de Heer DESPIERRE Arne

Karel, geboren te Roeselare op 22 mei 1972, rijksregistemummer 720522 087-24, echtgenoot van Mevrouw

LUST Arne, wonende te 8460 Oudenburg, Polder, 23, dewelke tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger

teneinde hef bestuursmandaat op te nemen;

Benoemd tot zaakvoerder in voormelde onderhandse akte, gepubliceerd als voormeld;

De VOF ARNE DESPIERE, vertegenwoordigd als voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat, en

bevestigt de aanstelling van de voormelde vaste vertegenwoordiger;

2° De Commanditaire Vennootschap TOM MISSAULT, met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge,

Petegemstraat, 17;

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0840.445.216;

Opgericht ingevolge onderhandse akte de dato 12 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch

Staatblad op 3 november 2011, onder het nummer 11165542;

Waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden;

Alhier vertegenwoordigd, conform artikel 9 der statuten, door haar zaakvoerder de Heer MISSAULT Tom

Freddy, geboren te Brugge op 26 juni 1980, rijksregisternummer 800626 021-48, ongehuwd, wonende te 8310

Brugge, Petegemstraat, 17, dewelke tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger teneinde het

bestuursmandaat op te nemen;

Benoemd tot zaakvoerder in voormelde onderhandse akte, gepubliceerd als voormeld;

De Comm. V. TOM MISSAULT, vertegenwoordigd als voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat, en

bevestigt de aanstelling van de voormelde vaste vertegenwoordiger.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraag/wijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: Vercruysse & Partners BVBA, te 8400 Oostende, Lijsterstraat, 15, vertegenwoordigd door de Heer Jan Vercruysse of de Heer Pascal Tourlernain

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste biz van. Luik B verrnaiden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende natans, hetzij van de pers¬ to'r.en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veregerwr crdigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Ei

~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NA~~II~9111N~Ifll

111

isItEi;GELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 6 MEI 2015

GentAfde g

ue.-Triffier

ende







Ondernemingsnr : 0840.889.535

Benaming

(voluit) : ANJER VERZEKERINGEN OOSTENDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mercatorlaan 17A, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt beslist de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen van Mercatoriaan 17A te 8400 Oostende naar Gistelsesteenweg 417 te 8400 Oostende, met ingang van 15 mei 2015.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ame Despierre VOF

zaakvoerder

vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger

Arne Despierre





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0083-016

Coordonnées
ANJER VERZEKERINGEN OOSTENDE

Adresse
GISTELSESTEENWEG 417 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande