ANMIGO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANMIGO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.759.623

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 06.05.2014 14116-0572-014
18/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 14.05.2013 13120-0036-014
18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 11.05.2012 12114-0485-011
12/03/2012
ÿþ~ r mod 11.1

~.-

i11umu~mau~~~muuum

*12053933

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergelegd ter griffie ven

rechtbank v-n ~ ~

B ge  afdeling te Oce'

P 2 $ FEB, 2012

rM.1~P

Ondernemingsnr : 0436.759.623

Benaming (voluit) : ANM1G0

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ooststraat 60 bus 4

8400 OOSTEN DE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris te 9402, Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op eenentwintig februari tweeduizend en twaalf, neergelegd; ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van naamloze; vennootschap "ANMIGO", met zetel te Oostende, Ooststraat 60 bus 4, ingeschreven in hetj rechtspersonenregister te Brugge met als ondernemingsnummer 0436.759.623, is bijeengekomen en; dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen: il En, onmiddellijk nadien, neemt de vergadering met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten over de agendapunten:

1) Rekening houdende met de bepalingen van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder (B.S. 23 december 2005, erratum 6 februari 2006), i verbeterd en aangevuld door wetten van 25 april 2007 en 21 december 2007, houdende diverse bepalingen (B.S. 8 mei 2007 en 31 december 2007), besliste de vergadering de effecten aan Ë; toonder om te zetten in gedematerialiseerde effecten.

Op 22 december 2011 vond deze omzetting plaats door vernietiging van de toen bestaande effecten aan toonder en inschrijving ervan op effectendossier bij Dexia nummers 056-2828424-86 en 056-2833156-65; onder archiveringsnummer 050812BCM 1 B 006.

Kopie van de inschrijving van deze effecten en dematerialisatie wordt aan deze akte gehecht. De vergadering besluit op heden de statuten aan te passen aan de verdwenen effecten aan toonder en derhalve artikel 8 van de statuten in zijn geheel te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 8: Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen op naam

1. De volgestorte aandelen zijn op naam, of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door de overdrager en overnemer en hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan ;; worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2012

et

u

et

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in de gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de rekende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

In overeenstemming van het bestaan van gedematerialiseerde effecten besluit de vergadering artikel 23 van de statuten in zijn geheel te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 23: Algemene vergadering  oproeping en toelating

I . aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

2. de raad van bestuur kan eisen dat, teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam tenminste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen tenminste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die zijn aangegeven in de oproeping, en door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

2) a. Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar 8400 Oostende, Ooststraat 60 bus 4.

De vergadering beslist de statuten te actualiseren in dit opzicht. Derhalve wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst.

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Ooststraat 60 bus 4".

b. de vergadering beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de recente bepalingen aangaande de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Derhalve wordt titel zes van de statuten, omvattende artikel 34 en 35 in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"TITEL ZES : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 34.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t I mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 35.- Ontbinding -- Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 36.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

3) De vergadering verleent machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot hernummering en vaststelling van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Aangezien de agenda aldus afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, Daisy Bracke, geassocieerd notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 01.06.2011 11144-0492-011
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 17.05.2010 10119-0308-011
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 03.06.2009 09159-0184-012
16/10/2008 : OO044664
06/06/2008 : OO044664
13/06/2007 : OO044664
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 10.06.2015 15164-0516-014
03/08/2005 : OO044664
20/07/2015
ÿþ Mod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

be a B~ St~

1IIlI111iim~m~m1iuuWiin~ui

1 104647

17,1-5,-ER-G-EFEG D

Griffie Rechtbank Koophandel

9 JUL 2015

Gent Afdelinedteftende





4.,1ri! #Je





Ondernemingsnr: 0436.759.623

Benaming

(voluit) : ANMIGO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ooststraat 60 bus 4, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 04/05/2015, werd met algemeenheid van stemmen het volgende beslist:

- ontslag van meur, Godelieve Arnout, wonende in de Plasveldlaan 37 te 9400 Ninove, als gedelegeerd; bestuurder van de vennootschap.

verlenging van het mandaat van mevr. Sienaert Valérie, wonende in de Edingsesteenweg 341 te 9400 Ninove, als bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar eindigend onmiddellijk na de. jaarvergadering van 2021.

- benoeming van dhr. Steven Ruysseveldt, wonende in de Edingsesteenweg 341 te 9400 Ninove, als', bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021.

- benoeming van mevr. Sienaert Valérie, wonende in de Edingsesteenweg 341 te 9400 Ninove, als gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021.

De wijzigingen gaan in op 04/05/2015

Sienaert Valérie

Gedelgeerd-bestuurder

09/06/2004 : OO044664
22/07/2003 : OO044664
03/07/2003 : OO044664
24/08/2002 : OO044664
29/08/2001 : OO044664
12/07/2001 : OO044664
16/05/2000 : OO044664
01/09/1999 : OO044664
12/07/1995 : OO44664
04/03/1989 : OO44664

Coordonnées
ANMIGO

Adresse
OOSTSTRAAT 60, BUS 4 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande