ANNA - SOFIA.COM

Société en commandite simple


Dénomination : ANNA - SOFIA.COM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.522.879

Publication

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 13.08.2012 12409-0019-010
17/02/2011
ÿþMaa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGFL-EGD

-4. 02, 2011

RECHiefiffe!JOPHANDEL

KOFT:;I,jK

Ondernemingsnr : O f 33. 522- Sgi

Benaming

(voiul) ; ANNA - SOFIA.COM

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kleine Izegemsestraat 5 - 8880 S1NT-ELOOIS-WINKEL

Onderwerp akte : Oprichting

+11026883*

Voor-

behouden aan hot Belgisch _

Staatsblad

Op heden, 18 december 2010, zijn samengekomen te Sint-Eloois-Winkel, Kleine Izegemsestraat 5, volgende personen:

1.Mevr. Liesbeth VERDONCK met als nationaal nummer 83.05.17-066-36, gecommanditeerde vennoot en inschrijver op 25 aandelen voor een bedrag van 250,00 ¬

en

2.Dhr. Lieven MAES, met als nationaal nummer 75.09.16-101-87, commanditaire vennoot en inschrijver op 25 aandelen voor een bedrag van 250,00 ¬ .

Zij beslissen een gewone commanditaire vennootschap op te richten bij onderhandse akte waarvan de statuten de volgende zijn:

STATUTEN

ARTIKEL 1  NAAM

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap met als naam: ANNA  SOFIA.COM

Alle documenten uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de rechtsvorm (eventueel in het kort Comm. V.), de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel en het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8880 Sint-Eloois-Winkel, Kleine Izegemsestraat 5. Hij mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden, overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of door een beslissing van de vennoten welke daarover beraadslagen zoals voorzien voor een wijziging van statuten.

Iedere verandering van maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Op de ;watste blz van Luik 8 vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

-het ontwerpen, vervaardigen, bewerken, het onderhoud en de handel, in al haar vormen, waaronder aan-en verkoop, detailhandel, import en export, huur en verhuur, van (niet-limitatief): juwelen, goudsmeedwerk, edelstenen, halfedelstenen, sieraden, uurwerken, fantasiejuwelen, goud-en zilverwerk en parels;

-hel ontwerpen, vervaardigen, bewerken, het onderhoud en de handel, in al haar vormen, waaronder aan-en verkoop, detailhandel, import en export, huur en verhuur, van (niet limitatief): geschenkmaterialen, kunst-en decoratievoorwerpen, munten, souvenirs, optische artikelen, laboratorium-en precisie-instrumenten;

-overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.;

-detailhandel in tweedehandsgoederen in winkels, m.u.v. tweedehandskledij.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor een statutenwijziging.

Het overlijden van één van de vennoten heeft niet automatisch de vereffening van de vennootschap tot gevolg.

ARTIKEL 14  BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

Mevr. Liesbeth VERDONCK is gecommanditeerde vennoot en in die functie onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk. Zij is statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De andere vennoot, Dhr. Lieven MAES, eveneens voornoemd, is stille vennoot die slechts zijn inbreng verbindt.

De gecommanditeerde vennoot die aandelen bezit, kan alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. In alle akten die de aansprakelijkheid van de vennootschap inhouden moei de handtekening van de optredende zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan door de woorden "Voor de COMM. V. de (een) zaakvoerder". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt.

De zaakvoerders mogen zich van deze handtekening enkel bedienen voor zaken die de vennootschap aanbelangen, op straffe van afzetting en schadevergoeding zo misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap.

Liesbeth VERDONCK

Zaakvoerder

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ern) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
ANNA - SOFIA.COM

Adresse
KLEINE IZEGEMSESTRAAT 5 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande