ANNITA VRYGHEM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANNITA VRYGHEM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.785.665

Publication

25/10/2013
ÿþ~

DralffED

Mai Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16, 11 2013

IfflipANK KOIJFI-iANIJEL KORTRIJK

NIN

Voor behouc aan h Belgis Staatsti

Ondernemingsnr : 0521.785.665

Benaming

(voluit) : Annita VRYGHEM VOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Blokellestraat 36 - 8550 ZWEVEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 25 september 2013 blijkt het ontslag van de heer Thierry CREPEL als zaakvoerder en dit met ingang van 1 oktober 2013.

Ais nieuwe zaakvoerder wordt benoemd en dit met ingang van 1 oktober 2013, mevrouw Annita VRYGHEM. Dit mandaat is bezoldigd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2013
ÿþ(prTI\ Asod Word 11.1

~~ I ) i # ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

*130512 ILI

NEERGELEGD

2 I 03. 2013

RECHTBA~~~~PHANDEL

K RTfii

Ondernemingsnar : 0521.785.665

Benaming

(voluit) : Annita VRYGHEM VOF

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Blokellestraat 36 - 8550 ZWEVEGEM

(voifedig adres)

Onderwerp akte: Wijziging zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 19 maart 2013 blijkt het ontslag van mevrouw Annita VRYGHEM als zaakvoerder en dit met ingang van 28 maart 2013.

Ais nieuwe zaakvoerder wordt benoe Dit mandaat is onbezoldigd. md en dit met ingang van 28 maart 2013, de heer Thierry CREPEL.







f

15/03/2013
ÿþ Mal Word 11,1

t7A iT 14~e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3 43939



N E__ :-.-0:1-î~- L._ c:: :74. D

-- 6. th:i, 1013

RECHei.j'ffi ..ur ,, ':;:,~,~,El-

KORTRIJK

Ondernemingsar : >'( 9-8S- 663-

Benaming

(voluit) : Annita VRYGHEM VOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Blokellestraat 36 - 8550 ZWEVEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte, verleden op 1 februari 2013 blijkt dat er een vennootschap onder firma "Annita VRYGHEM VOF" werd opgericht met zetel te 8550 ZWEVEGEM - Blokellestraat 36 voor onbepaalde duur door: 1) mevrouw Annita VRYGHEM wonende te 8550 ZWEVEGEM - Blokellestraat 36 en 2) de heer Thierry CREPEL wonende te 8552 MOEN - Sint-Hubertusstraat 8.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening,

evenals in naam en voor rekening van eniof in samenwerking met derden:

1.Het uitoefenen van verpleegkundige zorgen en alles wat er direct en indirect aan verwant is.

2.1-let bieden van administratieve hulp en alles wat er direct en indirect aan verwant is.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tot alle onroerende, roerende, burgerlijke, commerciële en financiële verrichtingen overgaan, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van de doelen van de vennootschap of die dit kunnen bevorderen of vergemakkelijken, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap wordt opgericht op 1 februari 2013 en dit voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering overeenkomstig de hierna bepaalde voorwaarden.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de kapitaalrekening van ieder der vennoten. Het minimum kapitaal bedraagt ¬ 2.000,00. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 200 deelbewijzen, alle op naam en zonder nominale waarde. De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendomsrecht in de vennootschap, Op dit kapitaal wordt als volgt ingetekend: mevrouw Annita VRYGHEM - ¬ 1.990,00 waarvoor 199 deelbewijzen worden tcegekend en de heer Thierry CREPEL - ¬ 10,00 waarvoor 1 deelbewijs wordt toegekend.

De oorspronkelijke oprichters en de natuurlijke personen zijn vennoten van de vennootschap, een persoon kan slechts toegelaten worden als vennoot op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt bij meerderheid van stemmen, de titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot en kan slechts in overeenstemming met het Inwendig Reglement onder levenden of ingevolge overlijden overgedragen worden. Bij het overlijden, het ontslag, de verplichte uittreding zal een persoon ophouden met de hoedanigheid van vennoot, maar noch de vennoot zelf, noch zijn rechtshebbenden zullen aanspraak mogen maken op een andere vergoeding dan deze voorzien door het Inwendig Reglement. Zijn hierbij opgetreden als vennoot: mevrouw Annita VRYGHEM wonende te 8550 ZWEVEGEM - Blokellestraat 36 en de heer Thierry CREPEL wonende te 8552 MOEN - Sint-Hubertusstraat 8.

De algemene vergadering der vennoten, de raad van beheer en de commissaris-revisor vormen de beheersen controleorganen van de vennootschap. De algemene vergadering der vennoten heeft verscheidene bevoegdheden zoals de wijziging van de statuten, goedkeuring van de jaarrekening, beslissen over de winstverdeling en het Inwendig Reglement opstellen en wijzigen. De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal binnen de zes maanden na afsluiten van het boekjaar gehouden worden en dit de laatste zaterdag van de

maand juni. Op verzoek van één vennoot mag er te allen tijden een buitengewone algemene vergadering der

Op de laatste blz. van _Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennoten gehouden worden. Een schriftelijke kennisgeving van de datum, plaats en uur van elke vergadering' zal aan ledere vennoot worden afgegeven tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering, de oproepingsbrieven zuilen de volledige agenda's bevatten.

iedere vennoot beschikt over één stem voor het geheel van de deelbewijzen waarvan hij eigenaar is, elke stemming van een vennoot mag persoonlijk uitgebracht worden of kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van een lasthebber die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Behoudens een uitdrukkelijke tegenstrijdige beschikking van de wet, van de onderhavige statuten of van het Inwendige Reglement, zal elke beslissing van de vennoten geldig worden, op voorwaarde dat zij aangenomen wordt door de meerderheid der stemmen. De raad van beheer wordt samengesteld uit één of meerdere vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering, ledere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen enfof de gedane benoemingen warden vermeld. De Raad Van Beheer wordt samengesteld uit één of meerdere vennoten, ze zijn gelast met het algemeen beheer van de vennootschap. De Raad Van Beheer mag de reglementen met betrekking tot zijn organisatie en zijn verrichtigen opstellen en wijzigen. De vennootschap wordt ten opzichte van derden geldig vertegenwoordigd door hetzij de beheerder-zaakvoerder(s), hetzij door een andere persoon, voor de handelingen waarvoor hij een bijzondere machtiging van de Raad Van Beheer heeft ontvangen, Er wordt besloten om als zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen: mevrouw Annita VRYGHEM, 8550 ZWEVEGEM - Blokellestraat 36.

Aangezien er mag van uitgegaan worden dat de grenzen bedoeld in artikel 15 vennootschappenwet niet zullen overtreden worden, is de benoeming van een commissaris-revisor niet vereist.

Het boekjaar begint elk jaar op 1(één) januari en eindigt op 39 (eenendertig) december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal een einde nemen op 31 december 2013,

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste 2 (twee) dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering er vennoten beschikbaar gesteld zijn.

Bij ontbinding van de vennootschap regelt de algemene vergadering de wijze van vereffening. Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald, zullen de vereffenaars de overblijvende gelden verdelen volgens de schriftelijke instructies van de vergadering van de vennoten. Alle officiële kennisgevingen zullen aan de vennoten worden overgemaakt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

In overeenstemming met art.60 van de vennootschappenwet worden alle verbintenissen die sinds 9 november 2012 zijn gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap, overgenomen.

De oprichters verlenen hierbij bijzonder volmacht aan Fiskaal Buro FIDESA bvba met zetel te 9000 GENT, Martelaarslaan 408 evenals haar bedienden een aangestelden ter vervulling van de formaliteiten inzake rechtsperonenregister, BTW en Kruispuntbank Ondernemingen.

Annita VRYGHEM

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANNITA VRYGHEM

Adresse
BLOKELLESTRAAT 36 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande