ANOHID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANOHID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.186.959

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 16.05.2014 14123-0478-016
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.04.2013, NGL 02.05.2013 13105-0326-016
13/01/2012
ÿþr4

In de bijkagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl Word 11.t

E,

"Griffie

--~

j`jj`lj ~DIRECTlp~l ~

l l lllllll~

-01. 5 y`1 11

. U

y 11 111~~11~111

11~~11

*12011725*zofz

L

gE-GrBCH STAATS

STII JR g> " ar)

Ondernemingsnr :  Ige 9519

Bettanting

(voluit) ' ANOHfD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk-Marke, Gladiatorenstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Daels, notaris te Kortrijk, tweede kanton, op 22 december 2011, ter

registratie, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

1. VENNOTEN:

1. De heer BAERT Thierry Jos geboren te Kortrijk op 14 oktober 1965, thans ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Gladiatorenstraat 1;

2. Mevrouw GUNST Stephanie Mariette Martha geboren te Roeselare op 04 oktober 1983, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Gladiatorenstraat 1.

2. NAAM : ANOHID

3. RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4. ZETEL : 8510 Kortrijk-Marke, Gladiatorenstraat 1

5. DOEL :

De vennootschap heeft tot doet, zowel in en buiten België :

- alle activiteiten van schrijnwerk en houtbewerking, en onder meer het vervaardigen van stijlwanden, gyprocwanden, binnendeuren (specialiteit pivoterende deuren), voordeuren en poorten, evenals alle aanverwante activiteiten;

- alle activiteiten van interieurinrichting evenals de design, het uitvoeren en de verkoop van meubelen en mobilaire voorwerpen in de ruimste zin, en bureelinrichting;

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, ontwerp, fabricatie, aanneming, constructie, herstelling, restauratie, plaatsing en afbraak van voormelde goederen;

- aile activiteiten van transport in binnen- en buitenland;

- alle activiteiten in de landbouwsector;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De als belegging aangekochte onroerende goederen mogen tevens verhuurd worden aan derden. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij mag optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor, derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten, en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich evenwel onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam vn hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vt

baht

aar

Bel£

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

in de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel ot gedeeltelijk in verband staan met het doel, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL :

Dat op de honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, werd ingeschreven in geld als volgt :

- door voornoemde heer BAERT Thierry op eenenvijftig (51,00) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend vierhonderd zesentachtig (9.486,00) euro, volledig volstort bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Brussel, kantoor KBC Bank Kortrijk-Zuid;

- door voornoemde mevrouw GUNST Stephanie op negenenveertig (49,00) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend honderd veertien (9.114,00) euro, volledig volstort, bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Brussel, kantoor KBC Bank Kortrijk-Zuid.

8. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

9.a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER :

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één en tot deze functie worden met eenparigheid van stemmen benoemd, voor de duur van de vennootschap : de heer BAERT Thierry, voornoemd, die zijn opdracht aan-va a rdt.

9.b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER EN WIJZE WAAROP HIJ DEZE UITOEFENT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van

hetzelfde jaar.

11. JAARVERGADERING :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 21 april om tien uur (10u00).

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die hiel overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

4

r--"

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt " van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vôôr de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

12. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, , zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

" het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag "

" van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de .

aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal.

VOOR GELIJKVORMING ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam hoedanigheid vara de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)a(en)

bevoegd de rechtspersoon ter, aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ANOHID

Adresse
GLADIATORENSTRAAT 1 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande