ANOU

Société en commandite simple


Dénomination : ANOU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.896.195

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1: Rechtsvorm - benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap en draagt de benaming  ANOU .

Artikel 2: Beherende vennoot - Stille vennoot

Artikel 3: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 4: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Eikenstraat 21.

Artikel 5: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Mevrouw Stefanie Follens, wonende te 8530 Harelbeke, Eikenstraat 21 - hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot

2. De heer Bjorn Allegaert, wonende te 8530 Harelbeke, Eikenstraat 21 - stille vennoot

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 23 juni 2015 dat:

Mevrouw Stefanie Follens neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot. De heer Bjorn Allegaert treedt op als stille vennoot.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ANOU

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Eikenstraat 21

*15311070*

Luik B

8530

België

0632896195

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Harelbeke

Griffie

Neergelegd

30-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 6: Kapitaal

Artikel 7: Bestuur

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Artikel 11: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 12: Algemene vergadering

onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. - Alle schrijnwerkersactiviteiten in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, beherende vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om 18 uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 14: Bestemming resultaat

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 15: Vereffening

Mod PDF 11.1

§1. De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars en stelt de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2/ Handelingen voor de vennootschap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle eventuele verbintenissen, door hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die daaruit voortvloeien.

4/ Benoeming zaakvoerder

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Stefanie Follens, voornoemd, die verklaart dit

mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Opgemaakt te Harelbeke, op 23 juni 2015.

Getekend:

Mevrouw Stefanie Follens

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk en zal eindigen op 30 juni 2016.

3/ Aanvang activiteiten

De vennootschap zal haar activiteiten pas aanvangen op 1 juli 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december 2016 om 18 uur.

Coordonnées
ANOU

Adresse
EIKENSTRAAT 21 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande