ANTERMOIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTERMOIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.980.559

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0148-010
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 29.10.2013 13644-0150-010
05/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302024*

Neergelegd

03-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0844980559

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vorm en benaming :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ANTERMOIA".

Zetel :

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge, Betferkerklaan 158.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel: Begeleiding en adviesverlening, in de meeste ruime zin van het woord, van ondernemingen, vennootschappen en particulieren in alle domeinen waarin zij competent is en voor zover als wettelijk toegelaten. Daartoe behoort onder andere, maar niet limitatief, het verlenen van assistentie, advies en beheer op het gebied van Human Resources, communicatie, management, verkoop, marketing, administratie, productie, aankoop, veiligheid en preventie, juridische advies, risico management, informatica, kwaliteit en financieel beheer, alsook het ter beschikking stellen en verhuren van personeel; Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, lid van het directiecomité of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordelen van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren; Het uitvoeren of doen uitvoeren van studies en onderzoeken die betrekking hebben op de werking van organisaties, markten, tevredenheid van klanten of medewerkers, potentieel, imago, communicatie, etc.; Alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord, onder meer de aankoop, verkoop, het huren, verhuren, het onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten en valoriseren en het uitbaten, onder alle vormen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en het opstellen van de daarmee gepaard gaande contracten; Het patrimonium van de vennootschap in de meest ruime zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden; De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in

Benaming (voluit): ANTERMOIA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Betferkerklaan 158

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 2 april 2012, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ANTERMOIA , werd opgericht door Mevrouw DE BACKER Beatrijs Lea Frans, wonende te 8200 Brugge, Betferkerkelaan 158:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen; Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur :

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. onderschreven in speciën en ten belope van twee/derden volgestort door Mevrouw DE BACKER Beatrijs. De aandelen zijn steeds op naam en dienen voorzien te zijn van een volgnummer.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien. De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Artikel 15: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag of rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 27: Schriftelijke procedure.

Met uitzondering van: - de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Maatschappelijk boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een april en eindigt op eenendertig maart.

Winstverdeling :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding-Vereffening :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTER

1) Afsluiting eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in september 2013 gehouden worden.

2) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Werd aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: Mevrouw DE BACKER, Beatrijs Lea Frans, bediende, rijksregister nummer 700415-350-19, wonende te 8200 Brugge, Betferkerklaan 158. Haar opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Werd benoemd tot zaakvoerder-opvolger, bij toepassing van artikel 11 van de statuten: de Heer ORLENT, Hans Hugo Godelieve Herman Anna Maria, wonende te 8200 Brugge, Betferkerklaan 158, nationaal nummer 71.08.09-245.62. Deze zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

3) Overname van verbintenissen

De oprichter heeft verklaard dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één april tweeduizend en twaalf. Deze overname van verbintenissen zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, te worden bekrachtigd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Bart van Opstal Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 21.09.2015 15594-0192-012

Coordonnées
ANTERMOIA

Adresse
BETFERKERKLAAN 158 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande