ANTOJA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANTOJA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.762.319

Publication

01/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

;11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch ..._. Staatsblad

IIM1111111M111111

ve:aerc~ele~3ct ter é~rsi~i+e van tee

rechtban

Bru s" e -- afdeling ta ()entone

op

Griffie

unifier

Ondernemingsnr : © S3. 74 a . 51,5 Benaming

(voluit) : Antoja

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Veldstraat 8, 8430 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 09 februari 2012 blijkt:

OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWALF

Op negen februari

ZIJN VERSCHENEN:

1, De heer DEBEUCKELAERE TOM , geboren op 05 mei 1974, rijksregisternummer 74.05.05-123.55, wonende te 8430 Middelkerke, Veldstraat 8.

2., Mevrouw BERNAERT ANNICK, geboren op 12 oktober 1975, rijksregistemummer 75.10.12-098.23, wonende te 8430 Middelkerke, Veldstraat 8.

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

A. VERKLARING VAN OPRICHTING

De verschijners verklaren op te richten een vennootschap onder firma onder de naam " Antoja", met zetel te 8430 Middelkerke, Veldstraat 8,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

B. PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De verschijners verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van duizend euro (1000,00 EUR) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste elk.

Op de laatste blz. van Lujj. BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng in geld

1. De heer DEBEUCKELAERE Tom, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw BERNAERT Annick, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Totaal: loet volledige kapstaal van v'sjftlg euro, vertegenvaoordlgd door honderd aasdelen.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van duizend euro (1000,00 EUR).

C. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Il. DE STATUTEN

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A. NAAM- DUUR- ZETEL - DOEL

Artikel 1: Naam

De vennootschap wordt als vennootschap onder firma opgericht onder de naam "Autoja".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vennootschap onder firma" of door de afkorting "Vof', met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 8430 MIDDELKERKE, Veldstraat 8.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Zelfde zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht bestuurlijke zetels in het binnen- en buitenland op te richten.

Artikel 4: Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

De vennootschap heeft tot doel:

Reclamebureau

Het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkantjes en dergelijke

Dagbladhandel

Kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften,

Kleinhandel in spellen en speelgoed

Kleinhandel in souvenirs

Kleinhandel in cd's en dvd's

Kleinhandel in tabaksproducten

Kleinhandel in (alcoholische)dranken, speelgoed

Kleinhandel in gadgets

Activiteiten ivm de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren, enz.

Aan- en verkoop van onroerende goederen

Verhuur van onroerende goederen

Handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

B, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste ieder.

Artikel 6: Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot een kapitaalvermindering. De reële kapitaalvermindering is deze die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is deze die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 8; Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 9: Overdracht van aandelen onder de levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met de unanieme instemming van de vennoten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is steeds vereist zelfs wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

Artikel 10: Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met unanieme instemming van de vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is steeds vereist zelfs wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging

Een niet statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Artikel 12: Salaris

, ' ` t

Het mandaat van deze zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Artikel 13: Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 15: Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alteen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D, CONTROLE

Artikel 16: Benoeming en bevoegdheid

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

Da gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 18: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: Besluitvoering in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij eenparigheid van stemmen.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE -WINSTVERDELING

Artikel 20: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertlg december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het college van zaakvoerders of zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening

Artikel 21: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 22: Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Ingevolge eenparige beslissing van alle vennoten, kan de vennootschap worden ontbonden.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij eenparigheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

IIL OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december tweeduizend en twaalf.

B. Eerste Saarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand mei tweeduizend en dertien om tien uur ter zetei,

C. Aanstelling niet-statutaire zaakvoerders

Wordt voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd:

- mevrouw BERNAERT Annick, voornoemd.

De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

D. Aanstelling bijzondere volmachtdrager

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

SLOTVERKLARINGEN

1) De verschijners verklaren dat zij tot op heden niet in faling werden verklaard of een gerechtelijk akkoord hebben aangevraagd, noch een verzoekschrift hebben ingediend tot het bekomen van een collectieve schuldenregeling.

WAARVAN AKTE.

Gedaan te Middelkerke, op bovenvermelde datum.

vpolc~ beho"deo

aan het Belgisch Staatsblad

`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

_ _ ._

Op de laatste biz.van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2015
ÿþL Y ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C?1,.:+err prrlrngsrlr : 0843.762.319 r c;nui,-oir19

Antoja

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1?tiaf.! slsvor In : Vennootschap onder firma

Zetel Veldstraat 8, 8430 Middelkerke

(1roll4 rf gdres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel - doeluitbreiding - coördinatie van de statuten

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 01/06/2015 blijkt;

1,Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8430 Middelkerke, Veldstraat8 naar 8432 Leffinge, Vaartdijk Noord 19 C bus 0201.

2.Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden met de

volgende activiteiten

- café

- tearoom

- brasserie

- snackbar/ sandwichbar

3.. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om onderstaande gewijzigde statuten goed te keuren;

"Antoja VOF"

Vennootschap onder firma

met zetel te 8430 Middelkerke, Veldstraat 8.

OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWALF

Op negen februari

ZIJN VERSCHENEN;

1, De heer DEBEUCKELAERE TOM , geboren op 05 mei 1974, rijksregisternunimer 74.05.05-123.55,

wonende te 8430 Middelkerke, Veldstraat 8.

2. Mevrouw BERNAERT ANNICK, geboren op 12 oktober 1975, rijksregisternummer 75.10.12-098.23,

wonende te 8430 Middelkerke, Veldstraat 8.

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

A. VERKLARING VAN OPRICHTING

De verschijners verklaren op te richten een vennootschap onder firma onder de naam " Antoja", met zetel te

8430 Middelkerke, Veldstraat 8.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

B, PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De verschijners verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van duizend euro (1000,00 EUR)

volledig geplaatst is,

c1r, :r I,~ c.;l.,: ,, ,rat, : .:,' ri r;r,,:tnc.n " Fti,?.. r;t0 f" +':nin hoe,r?IIto11N1ti u.,11 d Ir1 rclmentr-rrruit: rlolalïs. hel:~t~ v.-to rt c;c- persoÍo}rsíer ;

I. p5'.~if! L`F, rJ,,r,JCol lC trF11t" c'gr11,.+nr1rr110,aY1 ~<r,TgC, ~ f,l " -~1 r" ,~ i]~f,r'Vsa+?~,,t~C~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde

van één/honderdste elk.

Inbreng in geld

1, De heer DEBEUCKELAERE Tom, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van

vijfhonderd euro (500,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen warden toegekend.

2. Mevrouw BERNAERT Annick, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Totaal: het volledige kapitaal van vijftig euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van duizend euro (1000,00 EUR).

C. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Il. DE STATUTEN

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A. NAAM- DUUR- ZETEL - DOEL

Artikel 1: Naam

De vennootschap wordt als vennootschap onder firma opgericht onder de naam "Antoja".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

"vennootschap onder firma" of door de afkorting "Vof", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de

vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door

het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welk

rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2; Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3; Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 8430 MIDDELKERKE, Veldstraat 8,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Zelfde

zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht bestuurlijke zetels in het binnen- en buitenland op te richten.

Artikel 4:Doel

De vennootschap heeft tot doel;

Reclamebureau

Het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkantjes en dergelijke

Dagbladhandel

Kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften,

Kleinhandel in spellen en speelgoed

Kleinhandel in souvenirs

Kleinhandel in cd's en dvd's

Kleinhandel in tabaksproducten

Kleinhandel in (alcoholische)dranken, speelgoed

Kleinhandel in gadgets

Activiteiten lvm de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren, enz.

Aan- en verkoop van onroerende goederen

Verhuur van onroerende goederen

Handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

Café

Tearoom

Brasserie

Snackbar! sandwichbar

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en aile waarborgen, zelfs zakelijke,

verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar deel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend eura (1000,00

EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde

van één/honderdste ieder.

Artikel 6: Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone

algemene vergadering en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de

evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 7: Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot een kapitaalvermindering. De reële

kapitaalvermindering is deze die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of

gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is deze die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een

reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies,

Artikel 8: Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. In het register van

aandelen wordt aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen,

Artikel 9: Overdracht van aandelen onder de levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met de unanieme instemming van de vennoten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is steeds vereist zelfs wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

Artikel 10: Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met unanieme instemming van de vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is steeds vereist zelfs wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater,

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene

vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag

van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Artikel 12: Salaris

Het mandaat van deze zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 13: Intern bestuur - Beperkingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

a

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 15: Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. CONTROLE

Artikel 16: Benoeming en bevoegdheid

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover

de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten

bijstaan door een accountant.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien

die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 18: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 19: Besluitvoering in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij eenparigheid van

stemmen.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE -WINSTVERDELING

Artikel 20: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het college van

zaakvoerders of zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 21: Bestemming van de winst- Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de

aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot Ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

G, ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 22: Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Ingevolge eenparige beslissing van alle vennoten, kan de vennootschap worden ontbonden.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is (zijn) van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tilde en bij eenparigheid van

stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

III, OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31

december tweeduizend en twaalf,

B. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand mei tweeduizend en

dertien om tien uur ter zetel.

C. Aanstelling niet-statutaire zaakvoerders

Wordt voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd:

- mevrouw BERNAERT Annick, voornoemd.

De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de

vennootschap ter griffie,

D. Aanstelling bijzondere volmachtdrager

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou

Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling

SLOTVERKLARINGEN

1) De verschijners verklaren dat zij tot op heden niet in faling werden verklaard of een gerechtelijk akkoord hebben aangevraagd, noch een verzoekschrift hebben ingediend tot het bekomen van een collectieve schuldenregeling.

WAARVAN AKTE.

Gedaan te Middelkerke, op bovenvermelde datum.

Niets meer op de dagorde hebbende, wordt de vergadering geheven om 14h00.

Middelkerke, 1 juni 2015

Annick BERNAERT

Zaakvoerder

L'i": ~. 'EI L411_i_i=. ci,YFt.i.k--IS Recto 4C!'_fi=,lq,,./11g5d e`âCi de III;.~tiliuGnPG3f:}li:e nC3tarf5. hez1[ ,.i111 LiG F.leYSe(oli~(E'.1)

r,`fill.,7peSo('tt te,7 rar;;_,cI1 rlcrde+l ke t" " ?rte4erï'.vG(ir,lICi(-'n

11L:7sG " " ffl119

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANTOJA

Adresse
VELDSTRAAT 8 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande