ANTOON ALLOSSERY

Société en commandite simple


Dénomination : ANTOON ALLOSSERY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.342.341

Publication

09/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0833.342.341

Benaming

(voluit) : ANTOON ALLOSSERY

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bakkerhoekstraat 15 8890 Dadizele

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke sIuiting van de vereffening

Blijkens een uittreksel van het verslag der buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap Antoon Allossery gehouden ten maatschappelijke zetel wordt in aanwezigheid van alle vennoten volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen :

-De vennootschap wordt vanaf heden vervroegd ontbonden

-Er wordt geen vereffenaar aangesteld daar alle schulden van de vennootschap inmiddels vereffend zijn

-De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard blijven te 8890 Dadizele,

Bakkerhoekstraat 15 .

-Alle vereffeningskosten, die mogelijks nog zouden volgen, door de vennoten persoonlijk zullen gedragen

worden.

Dadizele, 22 september 2014

Allossery Antoon

Zaakvoerd er

Tegelijk hiermee neergelegd : notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 26.09.2014 samen met de staat van actief en passief

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedánigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod Word 11.1

In de bijsagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LLI'~~~~

. 1111111n1.1111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OndeBeenin nng-8333 42 341" tvoluit) : ANTOON ALLOSSERY

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bakkerhoekstraat 15 8890 Dadizele

1111

" 11.Oi3493*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar tweeduizend en elf

Op 1 februari

Zijn samengekomen:

1.De heer Antoon Allossery, boekhouder  fiskalist , wonende te 8890 Dadizele,

Ba kke rhoekstraat,15,

2.Mevrouw Linda Desimpelaere, bediende, wonende te 8890 Dadizele,

Bakkerhoekstraat,15,

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken voor de gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.) die zij oprichten onder de naam "Antoon Allossery", onder de volgende bedingen.

1.Gecommanditeerde vennoot

De heer Antoon Allossery, comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

2.Maatschappelijk doel

-De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgevingen daaromtrent;

-Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-Het belastingsadvies; bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

-Het verzorgen van de loonadministratie voor cliënteel, waarvan tevens activiteiten conform het Reglement van Plichtenleer wordt uitgevoerd;

-Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiele, fiscale en sociale aangelegenheden; -Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

-De vennootschap mag belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere rechtspersonen;

-Alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder zoals die blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen;

-De vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen, met begrip van financiele, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de

biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtleer die geldt voor her beroep van boekhouder.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voormeld doel voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder - fiskalist.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van boekhouder.

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 6890 Dadizele, Bakkerhoekstraat,15. De gecommanditeerde vennoot kan (of zo er meer zijn: kunnen) hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op 1 februari tweeduizend en elf.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro, in te brengen als volgt:

-door de Heer Antoon Allossery, negenhonderd negentig euro (990,00 EUR)

-door Mevrouw Linda Desimpelaere: tien euro (10,00 EUR)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over honderd deelbewijzen met een nominale waarde van 10,00 euro elk. Als vergoeding voor deze inbrengen heeft de heer Allossery Antoon recht op negenennegentig (99) maatschappelijke deelbewijzen en Mevrouw Desimpelaere Linda recht op één (1) deelbewijs.

6. Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

7. Overdracht van deelbewijzen

Buiten het éénpang akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien aile andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

8. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

9. Boekjaar  Algemene Vergadering

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31.12.2011. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni van ieder jaar, om 14 u, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in juni tweeduizend en twaalf,

10. Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten is vereist.

11. Handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die reeds door de gecommanditeerde vennoot, comparant onder punt 1, voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan worden hierbij door de vennootschap overgenomen. Voormelde verbintenissen warden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

12. Benoeming tot zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf 1 februari 2011, voor onbepaalde tijd, de heer Allossery Antoon, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Zijn bezoldigingen zullen vastgesteld worden door de algemene vergadering.

Gedaan te Dadizele, 1 februari 2011

En na gedane lezing hebben partijen genaamtekend op twee originelen.

Antoon Allossery, Linda Desimpelaere,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ANTOON ALLOSSERY

Adresse
BAKKERHOEKSTRAAT 15 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande