ANTOON & C°

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTOON & C°
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 408.337.732

Publication

16/01/2014
ÿþmod 11.1

z y = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

INGEKOMEN TER GRIF» Lui RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-6 JAN. 2014

GtifftraNE

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr: 0408.337.732

Benaming (voluit) ; ANTOON & C°

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lekedorpstraat 50

8600 Diksmuide (Leke)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

:,Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 21 december 2013, geregistreerd te Diksmuide (vijf bladen, één verzending) op 26 !december 2013, boek 433, blad 14, vak 3, ontvangen vijftig euro (50-EuR), getekend de e.a. Inspecteurs; Koen BAERT, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Antoon & C° en dat onder meer volgende beslissingen;; werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: beslissing tot uitkering van een dividend zoals bedoeld in artikel 537 WIB 1992 De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om;

 aan alle vennoten samen een tussentijds dividend van vierhonderd veertigduizend (440.000), euro toe te kennen door onttrekking aan de bestaande beschikbare en belaste reserves vermeld; in de jaarrekening afgesloten op 31 december 2012, hetzij een (bruto) dividend van vierhonderd veertig (440) euro aan de heer Antoon Dulst, en een (bruto) dividend van vierhonderdi!

negenendertigduizend vijfhonderd zestig (439.560) euro aan de heer Dieter Dulst. !!

de roerende voorheffing op dit dividend werd ingehouden en aan de Schatkist betaald binnen dei;

wettelijke termijn (vijftien dagen na toekenning of betaalbaarstelling van dit dividend), berekend; aan het in artikel 537 WIB92 bedoelde tarief van 10%, in acht genomen voormeld engagement;; van alle vennoten om op de hierna vermelde kapitaalverhoging in te schrijven door de heni toegekende vordering (afkomstig van de belaste reserves) geheel aan te wenden voor de!. volstorting daarvan.

het saldo van voormeld dividend, bedragende driehonderd zesennegentigduizend (396.000) euro (zijnde het gedecreteerde dividend verminderd met voormelde ingehouden roerender, voorheffing), niet effectief uit te keren doch betaalbaar te stellen door toekenning aan allerï vennoten samen, van een vordering op de vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit, hetzij een (netto) dividend van driehonderd zesennegentig (396) euro aan de heer Antoon Dulst, r! en een (netto) dividend van driehonderd vijfennegentigduizend zeshonderd en vier (395.604);; euro aan de heer Dieter Dulst.

tot honderd vijfennegentigduizend zevenhonderd vijftig (195.750) euro, door inbreng in natura,; van de  zekere, vaststaande en opeisbare  vorderingen van alle vennoten op de vennootschap (ontstaan ingevolge de betaalbaarstelling van het -- bij toepassing van artikel 537 WIB 1992  !! toegekende dividend).

 als gevolg van deze kapitaalsverhoging duizend zeshonderd en tien (1.610) nieuwe aandelen teer

creëren, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande',. aandelen, en in de winsten zullen delen vanaf hun creatie, met dien verstande dat later;';

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

sr y

i; Tweede besluit: kapitaalverhoging

a) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen:

het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met honderd twintigduizend; zevenhonderd vijftig (120.750) euro, om het te brengen van vijfenzeventigduizend (75.000) euro

mod 11.1

doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het in artikel 537 WIB1992 bedoelde regime, en dat de nieuw gecreëerde aandelen (zonder daardoor een afzonderlijke categorie van aandelen te creëren) het label B toegekend krijgen, terwijl de bestaande aandelen voortaan "A-aandelen" worden genoemd.

- dat alle nieuwe aandelen werden uitgegeven tegen de globale prijs van driehonderd zesennegentigduizend (396.000) euro (hetzij afgerond tweehonderd vijfenveertig komma negen zes twee zeven drie twee negen &&n negen twee vijf vier zeven (245,9627329192547) euro per aandeel), zijnde de fractiewaarde van alle nieuw uitgegeven aandelen, bedragende honderd twintigduizend zevenhonderd vijftig (120.750) euro, vermeerderd met een globale uitgiftepremie van tweehonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd vijftig (275.250) euro, te boeken op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken. Deze waarborg zal slechts verminderd of afgeschaft kunnen worden door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering die beslist met de vereisten van aanwezigheid en meerderheid zoals bij een kapitaalvermindering.

-- Ieder nieuw aandeel en daarbijhorende uitgiftepremie dient volledig volgestort te worden.

b) verslag van de bederevisor

De voorzitter verwees naar de overeenkomstig artikel 313 Wetboek Vennootschappen opgemaakte

verslagen, en meerbepaald naar:

- het verslag van bedriifsrevisor CVBA Auditas Bedrjjfsrevisoren te Roeselare, gedateerd op 9 december 2013, met beschrijving van de in te brengen vorderingen en de toegepaste waarderingsmethode

- het bijzonder verslag van de zaakvoerders gedateerd op 9 december 2013, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Alle vennoten erkenden kennis te hebben genomen van deze verslagen en daarvan een afschrift te hebben ontvangen.

Br werd akte genomen van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat letterlijk luidt ais volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Antoon & C° met zetel te Lekedorpstraat 50, 86000 Leke, RPR Veume 0408.337.732,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 440.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen.

Indien alle vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot voormelde dividenduitkering en tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 396.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 1.610 aandelen van de BVBA Antoon & C° zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen label B" zullen dan als volgt worden toegekend:

> de heer Dieter Dulst 395.604, 00 EUR 1.608 aandelen;

> de heer Antoon Dulst 396,00 EUR 2 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 471.000, 00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 1.000 + 1.610 z" 2.610 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet voor het volle bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het nettodividend waarvoor de betrokken vennoten we! wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging. Brt' het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

" dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

r 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Einnëxës dü-1VÏóriiteur belge

mod 17.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten."

c) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Op alle nieuw uitgegeven aandelen werd onmiddellijk ingeschreven door voornoemde vennoten door inbreng in natura van hun- zekere, vaststaande en opeisbare -vorderingen ten opzichte van de vennootschap (ontstaan ingevolge de betaalbaarstelling van het - bij toepassing van artikel 537 WIB 1992 - toegekende dividend).

Als vergoeding voor de inbreng van deze (dividend)vordering werden

- aan de heer Antoon Dulst, die aanvaardde, twee (2) nieuwe volledig volgestorte B-aandelen toegekend, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen (die voortaan A-aandelen worden genoemd), en in de winsten zullen delen vanaf hun creatie, terwijl een bedrag van driehonderd eenenveertig komma drieënnegentig (341,93) euro geboekt zal worden op de onbeschikbare reserve uitgiftepremies,

- aan de heer Dieter Duist, die aanvaardde, duizend zeshonderd en acht (1.608) nieuwe volledig volgestorte B-aandelen toegekend, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen (die voortaan A-aandelen worden genoemd), en in de winsten zullen delen vanaf hun creatie, terwijl een bedrag van tweehonderd vierenzeventigduizend negenhonderd en acht komma nui zeven (274.908,07) euro geboekt zal worden op de onbeschikbare reserve uitgiftepremies.

De kapitaalverhoging is dus volledig volgestort.

d) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweehonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd vijftig (275.250) euro om het te brengen van honderd vijfennegentigduizend zevenhonderd vijftig (195.750) euro tot vierhonderd éénenzeventigduizend (471,000) euro, door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van tweehonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd vijftig (275.250) euro, dat zal worden afgenomen van voormelde onbeschikbare reserve uitgiftepremies,

Deze kapitaalsverhoging gebeurde zonder creatie van nieuwe aandelen en met verhoudingsgewijze verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

e) De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te wiizigen om in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, en met de gewijzigde historiek van de kapitaalsvorming.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;;

- aangehechte volmacht;

- verslag zaakvoerder;

- verslag bedrijfsrevisor;

- coordinatie van de statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 02.07.2013 13244-0014-014
26/10/2012
ÿþ moi 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

INGEK'OMENTER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1=7 OKT. 2012

<12176933

VEII1311PBe

Ondernemingsnr : BE0408.337.732

Benaming (v)luit) : Beenhouwerij Antoon & C°

i.

II

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te: Diksmuide, op 3 oktober 2012, geregistreerd te Diksmuide (negen bladen, geen verzendingen) op 4; oktober 2012, boek 429, blad 25, vak 11, ontvangen vijfentwintig euro (25,00-EuR), getekend de e.a.; ;;Inspecteur BAERT K, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Beenhouwerij Antoon & C° en dat onder meerli ;volgende beslissingen werden genomen met éénparigheld van stemmen:

1 wijziging van het doel van de vennootschap

De algemene vergadering besliste om de integrale tekst van artikel 2 van de statuten te vervangend

;;door de volgende bepaling: ,,

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor;; !: rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

l Specifieke activiteiten

De handel, zowel groot- als kleinhandel, van allerlei vleeswaren zowel vers, diepgevroren;;

als enigerlei andere vorm en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De handel in allerlei levende dieren

Het slachten van alle dieren

- De handel in benodigdheden voor de bereiding van vleeswaren evenals conserven.

- Alle activiteiten van een beenhouwerij in de meest ruime zin van het woord

- De uitbating van een handel van algemene voeding, dranken, slagersartikelen, traiteur-: en aanverwante artikelen, gebruiksklare gerechten, zowel voor groot- als kleinhandel.

- Het uitgaten, inrichten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden van;; ;! restaurants, bistro's, spijshuizen, hotels, motels, snackbars, verbruiksalons, tearooms, cafés,,: bars, bodega's en tavernes, evenals alle drankgelegenheden dienaangaande, met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in,,

de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord; ;;

- De inrichting, uitbating en organisatie van traiteurdiensten en catering;

;: - De bereiding, handel, invoer en uitvoer van alle koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, bereide vis- en vleeswaren, roomijs, chocoladehoudende producten,;: biscuits, confituren, allerhande eetwaren en rookwaren;

- Het organiseren en commercialiseren, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening; : van derden, van alle evenementen en feestelijkheden, allerhande banketten en barbecues met alles wat erbij hoort in de ruimste zin van het woord.

- De verhuur van zalen, benodigdheden, horecamaterieel; :,

De organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries, vergaderingen, tentoonstellingen en beurzen;

Het optreden als tussenpersoon in de handel;

- De groot- en kleinhandel in voedingsproducten en hun derivaten, vleeswaren, vis wild en; gevogelte, horecabenodigheden en dergelijke meer, zowel in België als buiten België.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek,;; promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van;, management, engeneering en consulting, technisch, commercieel, administratief, fiscaal en economisch beheer en advies;

Op de laatste biz, van luik B vCrmetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lekedorpstraat 50

8600 Diksmuide (Leke)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

mod 11.1

- Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten. Kortom het uitbaten van een bed and breakfast.

ll. Algemene activiteiten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het optreden als makelaar.

Ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

1 naamswiiziging van de huidige naam "BEENHOUWERIJ ANTOON & C°"in "Antoon & C°", en overeenkomstige aanpassing van de statuten.

Aanneming van nieuwe statuten om deze te vereenvoudigen en in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en met het wetboek van vennootschappen. In kader van deze actualisering werden onder meer de modaliteiten geherformuleerd inzake de uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; uitgifte, volstorting, vorm en ondeelbaarheid van effecten; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerders) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening; omzetting; geschillenbeslechting.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

'''4./oor-

i...

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

-Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Hendrik DBBUCQUOY, notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag zaakvoerders;

- staat van actief en passief;

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 30.07.2012 12348-0240-015
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 11.07.2011 11273-0234-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 01.07.2010 10242-0478-013
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 30.06.2009 09309-0400-014
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 25.07.2008 08456-0124-015
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 03.07.2007 07326-0055-015
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 19.07.2006 06510-2045-015
08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 01.08.2005 05628-3616-016
06/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 24.06.2004, NGL 29.06.2004 04368-3211-016
11/07/2003 : OO028176
25/09/2002 : OO028176
10/08/1999 : OO028176
01/01/1986 : OO28176

Coordonnées
ANTOON & C°

Adresse
LEKEDORPSTRAAT 50 8600 LEKE

Code postal : 8600
Localité : Leke
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande