ANVA CONSLUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANVA CONSLUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.472.993

Publication

24/12/2013
ÿþMod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t'AM

u

u

NEERGELEGD

1z12,2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

Grit~í~l3l~iS_

Ondernemingsnr : 0542.472.993

Benaming

(voluit) : ANVA CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8551 Heestert - Charles Decockstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting

In de titel van het uittreksel van de oprichtingsakte verleden voor notaris Leen Coppejans te Oudenaarde op 20/11/2013 neergelegd op de griffie van de recht van koophandel te Kortrijk op 26/11/2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 06/12/2013 onder nummer 13183160 werd per vergissing de naam verkeerdelijk vermeld. De juiste benaming is ANVA CONSULT.

In eerste zin van voormeld uittreksel werd de oprichtingsdatum verkeerdelijk vermeld. De juiste oprichtingsdatum is twintig november tweeduizend dertien in plaats van één oktober tweeduizend dertien. VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris:

Mr. Leen Coppejans

notaris te Oudenaarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2013
ÿþMod Word 11.1

1941,e +~ a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rr



NEERGELEGD









6. 11. 2013



13 83160





I=l1=CeEskNK KCº%t~r}IMDf±L

njfàijle





Ondernemingsnr : D ef2.1/72.egete

Benaming

(voluit) : ANVA CONSLUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8551 Heestert - Charles Decockstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde op één oktober tweeduizend en dertien werd door : mevrouw VANDENABEELE Ann Julienne Anna, geboren te Waregem op vierentwintig juli negentienhonderd drieënzeventig (730724 256 24), echtgescheiden, wonende te Heestert, Charles Decockstraat 20, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANVA CONSULT" opgericht.

Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ANVA CONSULT".

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8551 Heestert, Charles Decockstraat 20.

De zaakvoerders hebben elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen in het Vlaamse of Brusselse gewest mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

- het verlenen van advies aan derden, het besturen van organisaties en vennootschappen, het verlenen van consultancy diensten, en dit In de meest uitgebreide zin van het woord.

- het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar of analoge opdrachten en functies en het directie voeren over andere vennootschappen, ondernemingen, of organisaties. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke wijze ook, in ondernemingen, verenigingen, vennootschappen of organisaties die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn of kunnen zijn voor de verwezenlijking van het gehele of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- het beheer, het verwerven, en in standhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen zoals ondermeer het onderhoud, het valoriseren, verbouwen, verfraaien, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen alsook het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het verwerven, opwaarderen en aanhouden van roerende waarden, beleggingen en investeringen;

- het aankopen, valoriseren en verhandelen van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, verzamelobjecten en collectiestukken,

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en handelsvertegenwoordiging van om het even welke goederen,

Het uitoefenen van alle activiteiten als tussenpersoon in de handel, onder welke vorm ook.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en commercialiseren van brevetten, octrooien, licenties en andere intellectuele rechten.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, organisaties of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie ondernemingen of het bankwezen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties,

vermogensbeheer_en.beleggingsadvies.___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en in het bijzonder voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

- Alle verrichtingen van commerciële-, industriële-, onroerende-, roerende-, handels-, nijverheids- of financiële aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel verwant zijn en of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd te rekenen van twintig november tweeduizend dertien.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en is verdeeld in tweehonderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mevrouw VANDENABEELE Ann verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is, waarvoor haar tweehonderd vijftig aandelen worden toegekend.

De aandelen volgestort worden ten belope van vijftienduizend euro.

Welk bedrag overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voer de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Argenta onder nummer 973-103130-54, zoals blijkt uit een bewijs van deponering.

Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt het bestuursorgaan onder de vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Eet bestuursorgaan is bevoegd om de vaste vertegenwoordiger te allen tijde te ontslaan. In dat geval is zij verplicht tezelfdertijd te voorzien in zijn vervanging.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Interne bevoegdheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college van de zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen,

externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

Tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijk aard heeft, dat strijdig is met een besluit of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is hij gehouden te handelen conform artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Indien hij de enige zaakvoerder is mag de beslissing slechts genomen of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Een zaakvoerder, die de bovenvermelde regels miskent, kan aansprakelijk gesteld worden.

Ontslag door de zaakvoerder

De zaakvoerder die vrijwillig ontslag wil nemen moet ten minste twee maanden op voorhand, op straffe van schadevergoeding, zijn voornemen te kennen geven aan de eventuele andere zaakvoerders en aan de vennoten.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien en hij is daartoe op straffe van schadevergoeding verplicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het ontslag behoeft geen aanvaarding.

Opvolging van de zaakvoerder

Wanneer wegens overlijden of om een andere reden, de zaakvoerder zijn functie neerlegt of moet

neerleggen, zal de vennoot, die het grootst aantal aandelen bezit, binnen de maand na het overlijden of het

neerleggen van de functie, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die ofwel een nieuwe

zaakvoerder zal benoemen.

Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te

geven in de jaarrekening, wordt, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien

opgedragen aan ten minste één commissaris-revisor, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn

van drie jaar.

Indien geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controle bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een

accountant.

Jaarvergadering

leder jaar zal op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur een jaarvergadering gehouden worden op

de zetel of op elke andere plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur

gehouden worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van

de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf per aangetekend schrijven verstuurd aan de vennoten,

de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s).

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachten het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikkinig gesteld.

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aan de vergadering deelnemen kunnen de

convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts

geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn;

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Door de zaakvoerders kunnen bijzondere algemene vergaderingen worden belegd zo dikwijls als zulks

nodig blijkt en telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over een

wijziging van de statuten te beraadslagen.

Deze vergaderingen worden gehouden op plaats en uur, vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordiging op de vergadering

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager al

dan niet vennoot, mits voorlegging van een bijzondere geschreven volmacht.

De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor

onbekwamen, de afwezigen en diegenen die tegenstemden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke eniof statutaire beperkingen.

Wijze van stemmen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders, of anders door de

oudste vennoot.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen,

wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondetekend vooraleer de vergadering aanvangt.

Ieder vennoot heeft het recht zijn stem schriftelijk uit te brengen.

De vennoot die zijn stem per brief wil uitbrengen, zal ln een aangetekende brief, die ten laatste de dag

voorafgaand aan de dag van de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel moet toekomen, de

agenda overnemen en naast elk punt van de agenda antwoorden met "aanvaard" of "verworpen" of

"onthouding".

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen met de gewone meerderheid

van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van de algemene vergaderingen worden tijdens de vergadering notulen gemaakt die ondertekend worden

door de aanwezige vennoten. Afschriften en uittreksels voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

Boekjaar - inventaris -jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder,

overeenkomstig de wet, een inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze laatste bestaat uit de balans, de

resultaatrekening en de toelichting, die één geheel vormen. Deze stukken worden neergelegd en eventueel

bekendgemaakt overeenkomstig de alsdan geldende wetten.

De zaakvoerder stelt bovendien, indien vereist, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn

beleid.

De jaarrekening wordt goed- of afgekeurd door de algemene vergadering.

Daarna besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de zaakvoerder(s)

en eventueel commissarissen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van de akte en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

B. Benoemingen

1) Wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap r mevrouw Ann Vandenabeele, voornoemd, die verklaart dat geen maatregel zich hiertegen verzet.

2) Overeenkomstig de vennootschappenwet wordt er geen commissaris benoemd.

C. Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vbár de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris:

Mr. Leen Coppejans

notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 22.07.2015 15334-0370-009

Coordonnées
ANVA CONSLUT

Adresse
CHARLES DECOCKSTRAAT 20 8551 HEESTERT

Code postal : 8551
Localité : Heestert
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande