AONA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AONA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.428.587

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.04.2014, NGL 06.05.2014 14119-0048-018
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 16.04.2013 13090-0548-018
04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.04.2012, NGL 27.04.2012 12102-0238-018
23/04/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

E

St

~

NEERGELEGD

ilECKMANIteeelANDEL

--'-------'-------'--'-----'--- -'--'--'-----

Ondernemingsnr : 0883.428.587

Benaming

(voluit) : AONA

(verkort):

RmohÓsvonn: bvba

Zetel : Rumbeeksesteenweg 289 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - DOELUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit he besloten vennootsczetel*,~ovwnp~~~/wv,.'

beperkte aansprakelijkheid .~ "AONA", maatschappelijke ~ Rumbeeksesteenweg 289, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte,notaris met; standplaats te R000e|arw, op dertig maart tweeduizend en bwmalf, neergelegd ter mglatrsÓio, dat met; eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA A) Lezing en onderzoek van de verslagen vernield in de agenda. Verslag bedrijfsrevisor

De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujondin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujandin,

nwoordigd door de heer Piet Dujardin bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in nature, waarvan reeds sprake hiervoor.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA AONA door inbreng in nature van een deel van de schuldvordering in lopende rekening van de heer Renoldus PATOOR en zijn echtgenote mevrouw Kirina GALLE, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisorennndoódezamk000rdemvandevennuotonhop ~wo~w/~vm verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.:

2.Dabemch/ijving van de inbreng aan da normale vereisten van nauwkeurigheid enduideUkhedvoldoet.

3.De voor de kapitaalverhogingdoor nbnynQ in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende

A.De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen, Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dmn ook ais een

h atnuo~ ~Q \baoch~u~~~evmmJ~n.Deounhnu~~

avonde- -ng op middellange termijn is afhankelijk van het verdere welslagen van de genomen herstructureringsmaatregelen.

B.Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de BVBA AONA op middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de aohuldeioem, met name voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeisers de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennuotschop, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de betreffende schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op Korte termijn niet in gevaar is, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden onder voorbehoud van het welslagen van de genomen herstructureringsmaatregelen.

4.Dewmon1ebæpal|ngmn waartoe deze methoden van waardering |ei6t, komt tenminste overeen met de totaliteit van de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

-------'----------'--------  '----'---'--'----'------'-------'-'-

Op de faatsteLlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

f 4 5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit een toename van de

~~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 50.000,00 EUR, stemt overeen met de totale

! inbrengwaarde,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld,

Wevelgem op 28 maart 2012,

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

Verslag van het college van zaakvoerders

De zaakvoerders hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van achtentwintig

februari laatstleden.

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een omstandige

verantwoording van de voorgestelde kapitaalsverhoging.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd

worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na onderzoek stelt de vergadering dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het verslag

van het college van zaakvoerders, enige opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

B) De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00) door de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering die de zaakvoerders, de heer Renoldus PATOOR en zijn echtgenote mevrouw Kirina GALLE, beiden voornoemd, hebben In lopende rekening ten aanzien van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AONA", voornoemd, ten bedrage van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). De vergoeding voor deze inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen. Bijgevolg worden voor voormelde inbreng geen nieuwe aandelen uitgegeven.

C) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werd verhoogd tot achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00), verdeeld over zestig (60) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zestigste (1/60ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN

De vergadering beslist om over te gaan tot een kapitaalsverhoging door inbreng in speciën ten belope van dertig duizend euro (¬ 30.000,00), om het kapitaal te brengen van achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00) op achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

a) Besluit omtrent het voorkeurrecht voorzien door de wet,

De vennoten verklaren met betrekking tot deze kapitaalsverhoging het hen verleende voorkeurrecht uit te

oefenen.

b) Plaatsing en afbetaling van de kapitaalsverhoging.

De kapitaalsverhoging door inbreng in speciën wordt volledig onderschreven door de huidige vennoten, in verhouding tot hun aandelen.

De inschrijvers, hier aanwezig, verklaren dat deze kapitaalsverhoging werd volstort ten belope van dertig duizend euro (¬ 30.000,00), door storting in geld gedaan op een bijzondere rekening met nummer BE95 731023899 458 op naam van de vennootschap bij KBC Bank Rumbeke.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door voormelde bank, en blijft door de instrumenterende notaris in het dossier bewaard.

De leden van de vergadering besluiten dat de gelden die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

c) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt werd.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverhoging volledig geplaatst is, dat deze kapitaalsverhoging volstort werd ten belope van dertig duizend euro (¬ 30.000,00), en dat het kapitaal werd verhoogd tot achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00), verdeeld over zestig (60) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zestigste (1/60ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING; LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VERMELD IN DE AGENDA WIJZIGING DOEL

De voorzitter leest het bijzonder verslag van de zaakvoerders voor, opgesteld op 28 februari 2012 Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. De vergadering neemt kennis van de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2011.

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat van actief en passief, enige opmerkingen worden gemaakt. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit om de bestaande doelsomschrijving uit te breiden door toevoeging van de volgende tekst in artikel 3 van de statuten:

"De uitbating, houden en verzorgen van één of meerdere apotheken, met inbegrip van het zelf ver iaardigen van geneesmiddelen, schoonheids- en alle aanverwante producten.

-Elke activiteit die met het vorenstaande kan verband houden in de meest ruime zin van het woord, zoals het aan- en verkopen, verhandelen, in omloop brengen, ontwerpen en uitgeven van alle producten of aanverwante, zo voor zichzelf en/of voor derden.

-De uitoefening van de volledige praktijk apotheker door één of meerdere apothekers in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de regels van de plichtenleer qua uitoefening van het beroep als apotheker.

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de apotheker(s).

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of dienstig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

-De aankoop, huur en invoer van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk en/of met het oog op de verhandeling ervan,

-Het aanleggen van reserves, indien nodig, ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn voor het bovenstaande, aan te schaffen.

-Het bevorderen en verwezenlijken van de studie in verband met het beroep van apotheker, onder meer door het bijwonen van congressen en colloquia.

Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel,

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.".

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 20 van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met het huidige domicilie-adres van de statutaire zaakvoerders. Schrapping van de laatste alinea om deze te vervangen door devolgende zin: "Worden tot statutair zaakvoerders benoemd de heer Renoldus Patoor en zijn echtgenote mevrouw Kirina Galle, wonende te 8800 Roeselare, Mandelstraat 2."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist tot vervanging van artikel 29 door volgende tekst, om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wir bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering,

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan. de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle maohten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal de dato 30 maart 2012 - verslag bestuursorgaan -

verslag van de bedrijfsrevisor - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dan hel, Belgisch Staatsblad

04/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE

"

URBELGETNJEEE DIRECTION NEERGELEGD

2 6 -09-2011 12. 09. 2011

_GISC STAATSBLA

R

HT8ANK KOOPHANDEL

1e KORTRIJK



III11n~nwui~n~i~iwi~nNh

*111Q9503

V beft aa Bel Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0883.428.587

Benaming

(voluit) : AONA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Rumbeeksesteenweg 289, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : ONTSLAG NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Op 29/07/2011 besliste de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders tot ontslag met ingang

van 30/07/2011 van niet-statutaire zaakvoerders:

Mevr Verfallie Steffie , David Teniersstraat 56, 8800 Roeselare

Dhr De Smidt Kurt, David Teniersstraat 56, 8800 Roeselare

Statutairzaakvoerder

PatoorRenoldus

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.04.2011, NGL 28.04.2011 11096-0342-018
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.04.2010, NGL 17.05.2010 10120-0511-018
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 04.04.2009, NGL 30.04.2009 09130-0236-018
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 30.04.2008 08129-0331-018

Coordonnées
AONA

Adresse
RUMBEEKSESTEENWEG 289 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande