APHYACO

NV


Dénomination : APHYACO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 832.764.695

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 02.07.2014 14259-0359-015
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13372-0120-016
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12374-0122-016
24/01/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DIRECT+rte

BELGE

GISCH STAA`i BESrt1,1i;

3E

~ML1Í~,Z P

;:tifeeee

Moa ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

e

11 FI!~

na nee

r

ELEGD TER GRIFFIE VAN DE

NfBANKVAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

91 -12- 2010 N AUWAkRT.

2(

i

Griffie

De griffier.

'11012229"

bel a, BE Ste

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : APHYACO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 504

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 30 december 2010, is opgericht door 1. de heer DE PAUW Dirk Marcel Maria, geboren te Sint-Andries op vijf augustus negentienhonderd negenenveertig en zijn echtgenote mevrouw ROBELUS Micheline Rita Augusta, geboren te Oostende op achttien november negentienhonderd negenenveertig, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 40 en 2. de heer DE PAUW Christophe Leo Marcelle, geboren te Brugge op achttien februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 504, de naamloze vennootschap AHYACO, met zetel te Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 504, voor onbepaalde duur en met als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Het verwerven hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen , alsook het beter beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, deelneming of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderne-mingen.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno consult, assistentie op gebied van management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

Het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen.

De bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen of rechten van derden; het verwerven, het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en onder het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

0 83? 6.46-95.



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te verwezenlijken. Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in den vreemde volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd tweeënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (E 1.292.250,00), vertegenwoordigd door honderd negenentwintigduizend tweehonderd vijfentwintig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénhonderd negenentwintigduizend tweehonderd vijfentwintigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in natura

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jan Degryse  bedrijfsrevisor", met kantoor te Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, heeft op 20 december 2010 een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"6 CONCLUSIES

De inbreng in natura bij oprichting van de vennootschap APHYACO bestaat uit de inbreng van 350 aandelen van de vennootschap NV Apotheek De Pauw  Sint-Andries met maatschappelijke zetel te Gistelsesteenweg 504, 8200 Brugge (Sint-Andries), ondernemingsnummer 0418.488.187 en 25 aandelen van de vennootschap NV Apotheek De Pauw  Varsenare met maatschappelijke zetel onder Dorpsweg 85, 8490 Varsenare, ondernemingsnummer 0429.480.960.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 129.225 nieuwe aandelen van NV APHYACO, zonder vermelding van nominale waarde, met een totale waarde van E 1.292.250,00 die toegekend worden aan de inbrengers als volgt

De heer Dirk De Pauw 110.149 aandelen

Mevrouw Micheline Robelus 16.380 aandelen

De heer Christophe De Pauw 2.696 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen be-

trefende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

op 20 december 2010

(volgt de handtekening)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door J. DEGRYSE : zaakvoerder"

2. De oprichters hebben op 22 december 2010 een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorwerp van de inbreng

De echtgenoten Dirk DE PAUW-ROBELUS Micheline en de heer Christophe DE PAUW, verklaarden over te gaan tot de inbreng van driehonderd vijftig (350) aandelen van de naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - ST-ANDRIES, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelsesteenweg 504, RPR Brugge 0418.488.187 en vijfentwintig (25) aandelen van de naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - VAR-SENARE, met zetel te 8490 Varsenare, Oude Dorspweg 85, RPR Brugge 0429.480.960, en dit als volgt: - door voornoemde heer Dirk DE PAUW: 300 aandelen van voornoemde naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - ST-ANDRIES, met als inbrengwaarde E 1.092.000,00 en 13 aandelen van voornoemde naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - VARSENARE, met als inbrengwaarde E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

9.490,00;

door voomoemde mevrouw Micheline ROBELUS: 45 aandelen van voornoemde naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - ST-ANDRIES, met als inbrengwaarde £ 163.800,00; door voomoemde heer Christophe DE PAUW: 5 aandelen van voornoemde naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - ST-ANDRIES, met als inbrengwaarde E 18.200,00 en 12 aandelen van voornoemde naamloze vennootschap APOTHEEK DE PAUW - VARSENARE, met als inbrengwaarde E 8.760,00.

Vergoeding inbreng

Voormelde totale inbreng ad één miljoen tweehonderd tweeënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (E

1.292.250,00), werd vergoed als volgt:

A. door toekenning aan voornoemde heer Dirk DE PAUW van 110.149 volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

B. door toekenning aan voornoemde mevrouw Micheline ROBELUS van 16.380 volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

C. door toekenning aan voornoemde heer Christophe DE van 2.696 volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Het mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden. Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Hij kan onder zijn leden een ondervoorzitter kiezen. De raad van hestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen. De oproeping wordt door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders ondertekend. De oproepingen moeten tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering worden verstuurd. Bij hoogdringendheid kan hiervan afgeweken worden en kunnen bijeenroepingen op kortere termijn gedaan worden. De oproepingen vermelden dag, uur, plaats en agenda van de vergadering. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping. Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de bestuurder belast met het dagelijks bestuur, of, bij ontstentenis van deze, door de in leeftijd oudste bestuurder. De raad kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere bestuurder kan, zelfs met gewone brief, per fax, telex, telegrafisch of enig ander telecommunicatiemiddel, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De volmachtgever wordt dan geacht aanwezig te zijn. Geen enkele mandataris mag meer dan één bestuurder vertegenwoordigen. De raad mag slechts beslissen over de punten die op de agenda zijn vermeld. De beslissingen worden bij meerderheid van de stemmen genomen. ln geval van staking van stemmen is de stem van diegene die voorzit, doorslaggevend. Indien in deze raadszitting waarbij de meerderheid, die nodig is om op geldige wijze te beraadslagen, aanwezig is, één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen opdragen, die naargelang zijn beslissing alleen kan optreden.

De raad bepaalt hun bevoegdheid en de vergoeding, die als algemene kost wordt aangerekend, van de personen aan wie delegatie wordt verleend.

De vennootschap wordt ten opzichte van derden in rechte vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking, door de raad van bestuur, door een bestuurder belast met het dagelijks bestuur (ook "gedelegeerd bestuurder" genoemd), door de voorzitter van het directiecomité, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend. De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur.

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen de derde zaterdag van de maand mei van ieder jaar om elf uur. Ingeval deze dag een feestdag is, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar. Het positief balanssaldo, na aftrek van alle algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De rest wordt verdeeld onder de aandeelhouders, naar rato van het aantal aandelen

"

" Voor- die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders. De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht. Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

behouden In geval de vennootschap om welke reden ook wordt ontbonden, dan zal de vereffening gebeuren door toedoen van de leden van de op dat ogenblik fungerende raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering te dien einde één of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheid en vergoedingen bepaalt. De netto activa, na aanzuivering van heel de maatschappelijke passiva, worden gebruikt voor de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo van de netto activa wordt eveneens onder elk maatschappelijk aandeel verdeeld. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2011.

aan het De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

Belgisch Het aantal bestuurders werd vastgesteld op drie en werden benoemd tot bestuurders voor de termijn van zes jaar: de heer Dirk DE PAUW, mevrouw Micheline ROBELUS en de heer Christophe DE PAUW.

Staatsblad Werd aangesteld tot bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en tot voorzitter van de raad van bestuur, die de titel van gedelegeerd bestuurder, bestuurder gelast met het dagelijks bestuur of voorzitter zal dragen, voornoemde heer Dirk DE PAUW.

Volmacht werd gegeven aan "VGD Kortrijk", met kantoor te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door de heer Filip Viaene, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, verslag oprichters, verslag revisor Dit uittreksel is afgeleverd vôér registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APHYACO

Adresse
GISTELSE STEENWEG 504 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande