APIS INVESTMENT, AFGEKORT : APIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APIS INVESTMENT, AFGEKORT : APIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.652.226

Publication

07/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bouwen en verbouwen, bouwpromotie, de huurfinanciering, leasing van roerende en onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwwerken voor eigen rekening en voor derden, voor onderaannemers;

- Het bemiddelen als agent of als makelaar, het inrichten en houden van voordrachten, cursussen, seminaries en bijeenkomsten;

- Het opstarten of overnemen van franchise in verband met vastgoedbemiddeling;

- Het beheer van haar patrimonium, dat zowel roerende als onroerende goederen kan bevatten, en alle hierbij uit te voeren werken, zowel aan roerende als onroerende goederen, bij de oprichting ingebracht of later verkregen;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies;

- Publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en alle werken voor verwezenlijking ervan, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

- Het voeren van alle financiële verrichtingen en financiële handel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

En in het algemeen zal de vennootschap alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of die de verwezenlijking kunnen bevorderen.

Zij zal belangen kunnen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen,verenigingen of vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen dienen in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd zonder dat deze beperkend wezen.

De vennootschap mag zowel haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Artikel vier  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf  KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen werd door de oprichter ingeschreven a pari en in speciën. De oprichter verklaart dat de aandelen volgestort zijn ten belope van de geheelheid, zodat de som van 18.600 Euro ter beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening nummer BE50 3631 3624 4018 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België NV (zelfstandig agent bvba Finakor).

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal eveneens in het dossier bewaard blijven.

Artikel negen  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Staatsblad

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf  ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van juni om tien (10.00) uur. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel zestien  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien  VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minsten één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien  ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doek, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten. BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder werd aangesteld:

Mevrouw Lucie Desimpel, voornoemd, wonende te 8610 Kortemark, Ellestraat 16, die verklaard heeft

dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht werd verleend, met macht van indeplaatsstelling, aan Fiduciaire du Coq, burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een bvba, kantoor te De Haan, eveneens aan haar bedienden,

aangestelden, en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervullingen van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 3/7/2014

Coordonnées
APIS INVESTMENT, AFGEKORT : APIS

Adresse
NIEUWSTRAAT 38 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande