APOTHEEK ANNE-SOPHIE MULLIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK ANNE-SOPHIE MULLIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.402.125

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 11.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0345-016
27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.02.2014, NGL 21.02.2014 14047-0559-016
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 13.09.2012, NGL 12.11.2012 12636-0209-014
15/02/2011
ÿþijexAbo.À1a.cL

Motl 2.1

Ondememingsnr : Dne_4oz.,te Benaming

(voluit) : Apotheek Anne-Sophie Mullie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Stan DEVOS, te Zwevegem, op zesentwintig januari tweeduizend en elf,;

ter registratie blijkt dat : "

Mevrouw MULLIE Anne-Sophie Marie geboren te Kortrijk op 5 september 1981 (nationaal nummer: 81.09.05-184.72), ongehuwd, wonende te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Streyestraat 24, een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Apotheek Anne-Sophie Mullie", met maatschappelijke zetel te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 1, waarvan het geplaatste maatschappelijk: kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van honderd euro (100,00¬ ) per aandeel, volledig volstort, en bijgevolg voor een totaal bedrag van achttienduizend! zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

De comparant verklaart en bevestigt :

Dat de inschrijving volledig volstort is zodat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van; achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) ter beschikking heeft;

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóór de oprichting van de vennootschap: werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij KBC: BANK onder nummer 738-0322350-41.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een éénpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Apotheek Anne-Sophie Mullie".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met'. Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 1.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig" landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de" vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren,: bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- de oplichting, de uitbating en het overnemen van apotheken en/of drogisterijen;

-het leveren van diensten als apotheker en als farmaceutisch technisch assistent, het leiden en begeleiden van apotheken

-de handel onder al zijn vormen en de fabricatie van scheikundige, farmaceutische, parafarmaceutische en, homeopatische producten;

-de handel onder al zijn vormen in fytofarmaceutische producten en cosmetica, parfumerie, bandagisterie,. dieet, veeartsenij, laboratorium, medische en onderhoudsproducten en van alle artikels in verband met optiek; en macrobiotiek , alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met voorgaande verband houden;

-het opnemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses; -iedere bedrijvigheid die met gezondheidszorg, in de ruimste zin, verband houdt ondermeer en zonder dat" deze opsomming beperkend is : diëtist, kinesitherapeut

-de studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, know-how en: rechten van het intellectuele patrimonium. De handel, onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong; vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten;

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen; . _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ECRTIppNt`

 f~IEERGELt=CiU

31" 01,2011

BELGISCE- STAATS$ BESTUUR

TB ANKKOOPHANDEL ~- " --~Lrt11" ,CJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

-774.Leedelari

-de organisatie en uitvoering van sport- ,cultuur- en andere evenementen en ondersteunende diensten in verband hiermee;

-de algemene vergadering mag het maatschappelijk doel uitbreiden, beraadslagend of stemmend op de wijze zoals voorzien voor statutenwijzigingen.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap heeft daarenboven ook nog als doel :

het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader :

a)het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b)zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c)alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij mag haar doel vervullen hetzij voor zichzelf hetzij voor rekening van derden.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oplichting is het bedrag van het kapitaal volledig volstort hetzij voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ).

Artikel 8 : Aard van de aandelen - Register van vennoten

De aandelen zijn altijd op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

De vennoot of elke belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat :

1.de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke huidige of oud - vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden), ingeval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap. In geen geval mogen deze getuigschriften opgemaakt worden aan order of aan toonder.

Artikel 9. : Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

A)Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 302 Wetboek van vennootschappen.

In geval van agio op nieuwe aandelen, moet het volledig gestort worden bij de inschrijving.

B)De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden warden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Artikel 10. : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van artikel 316 tot en met 318 Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11. : Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan

de personen voorzien in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens

overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij

gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt

gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de

evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt

bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet,

blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met

een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen,

totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Mevrouw Mullie Anne-Sophie, voornoemd, apotheker, wordt aangesteld als "statutaire zaakvoerder' voor de

duur van de vennootschap.

Artikel 13. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 14.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op iedere tweede donderdag van september om 14 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 29. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende

jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen

ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing,

en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan

een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van

de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese

is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de

vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris-

revisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering: Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 maart

2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede donderdag van september om 14 uur in het jaar

2012.

3) Commissaris: Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste

maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vernield in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek

van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

Juady_ Lceeki)ed

4) Bezoldiging

Het mandaat van de voormelde statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van

de algemene vergadering.

5) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan:

-Accountancy KOVAG-BOA met zetel te 9000 Gent, Nieuwebosstraat 5, of haar afgevaardigde, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondememingsloketten en de Kruispuntbank voor'. Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

6) Overname verbintenissen: Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2011 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de

" vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Stan Devos, notaris te Zwevegem, met standplaats Sint-Denijs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 11.07.2016, NGL 13.07.2016 16332-0135-017

Coordonnées
APOTHEEK ANNE-SOPHIE MULLIE

Adresse
ENGELANDLAAN 1 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande