APOTHEEK CANNAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK CANNAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.211.276

Publication

24/04/2014 : BG097361
13/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ter vergoeding van de inbreng van de activa- en passivabestanddelen - die gerelateerd zijn aan de uitbating van de apotheek gelegen in de Gistelsesteenweg 223, 8200 Sint-Andries van de overdragende vennootschap - die de BVBA APOTHEEK MANITOBA verwerft  worden aan de vennoten van de overdragende vennootschap, de BVBA APOTHEEK CANNAERT, in ruil voor 1 aandeel van de BVBA APOTHEEK CANNAERT, 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap, de BVBA APOTHEEK MANITOBA, toegekend; er worden bijgevolg in globo

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14116045*

N EERG ELEG D

Griffie Rechtbank Koophandel

03 JUN 2014

Griffie

II







Gent Afdeling Brugge- -





Ondernemingsnr 0479.211.276 De griffier

Benaming

(voluit) : APOTHEEK CANNAERT

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel LEGE WEG 231 - 8200 SINT-AN DRIES

(volledig adres)

Onderwerp akte SPLITSINGS VOORSTEL





Uittreksel uit het splitsingsvoorstel opgesteld op 23 mei 2014 door het bestuursorgaan van de bij de verrichting betrokken vennootschap, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:





Bij de verrichting betrokken vennootschappen:

1. de BVBA APOTHEEK CANNAERT, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8200 Sint-Andries, Lege weg 231, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Brugge) met ondernemingsnummer 0479.211.276 (de partieel te splitsen vennootschap); en

2. de op te richten BVBA APOTHEEK MANITOBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke. zetel gevestigd te 8200 Sint-Andries, Gistelsesteenweg 223 (de verkrijgende vennootschap 1); en

3, de op te richten BVBA APOTHEEK TILLEGEM, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 356 (de verkrijgende vennootschap 2).

Ingevolge de partiële splitsing van de BVBA APOTHEEK CANNAERT zal de overdracht geschieden van aile hierna opgesomde activa- en passivabestanddelen gerelateerd enerzijds aan de exploitatie van de apotheek met vergunningsnummer 312802 van de overdragende vennootschap naar de BVBA in oprichting APOTHEEK: MANITOBA hierna ook genoemd "de verkrijgende vennootschap 1" en anderzijds aan de exploitatie van de, apotheek met vergunningsnummer 313108 van de overdragende vennootschap naar de BVBA in oprichting APOTHEEK TILLEGEM hier ook genoemd "de verkrijgende vennootschap 2", waarbij de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de vennoten van de overdragende vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschappen.

Voorafgaandelijk aan de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA APOTHEEK CANNAERT worden verhoogd met een bedrag van 102.492,44 EUR middels incorporatie van de beschikbare reserves in het, kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal van de BVBA APOTHEEK CANNAERT zal na voormelde kapitaalsverhoging aldus 121.092,44 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 11

186 van van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Ruilverhouding:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

II

1 bel az Be Sta,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

186 aandelen in de BVBA APOTHEEK MANITOBA, toegekend aan de vennoten van de BVBA APOTHEEK CANNAERT.

Ter vergoeding van de inbreng van de activa- en passivabestanddelen die gerelateerd zijn aan de uitbating van de apotheek gelegen in de Torhoutsesteenweg 356, 8200 Brugge van de overdragende vennootschap - die de BVBA APOTHEEK TILLEGEHEM verwerft  worden aan de vennoten van de overdragende vennootschap, de BVBA APOTHEEK CANNAERT, in ruil voor 1 aandeel van de BVBA APOTHEEK CANNAERT, 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap, de BVBA APOTHEEK TILLEGHEM, toegekend; er worden bijgevolg in globo 186 aandelen in de BVBA APOTHEEK TILLEGHEM, toegekend aan de vennoten van de BVBA APOTHEEK CANNAERT.

De inbreng van het naar de BVBA APOTHEEK MANITOBA en naar de BVBA APOTHEEK TILLEGEHEM af te splitsen deel van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA APOTHEEK CANNAERT gebeurt overeenkomstig het boekhoudkundig continutteitsprincipe tegen boekwaarde.

Uit de toebedeling van het actief en passief van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA APOTHEEK CANNAERT, zoals bliikt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 (gevoegd in bijlage bij het splitsingsvoorstel), volgt een afsplitsing van vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NBVBA APOTHEEK CANNAERT naar de verkrijgende vennootschap BVBA APOTHEEK MANITOBA ten belope van 118.757,99 EUR.

Uit de toebedeling van het actief en passief van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA APOTHEEK CANNAERT, zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 (gevoegd in billage bij het splitsingsvoorstel), volgt een afsplitsing van vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NBVBA APOTHEEK CANNAERT naar de verkrijgende vennootschap BVBA APOTHEEK TILLEGHEM ten belope van 90.156,32 EUR.

De 186 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA APOTHEEK MANITOBA, die aan de vennoten van de overdragende vennootschap worden toegekend in ruil voor de partiële splitsing, zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap 1. De 186 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennotschap BVBA APOTHEEK TILLEGHEM, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap 2,

Overige bepalingen:

Na de oprichting in het kader van de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA APOTHEEK MANITOBA als volgt zijn samengesteld:

Kapitaal n.a.l.v, partiële splitsing 58.262,15 EUR

Het kapitaal van de BVBA APOTHEEK MANITOBA zal na de partiële splitsing bijgevolg 68.262,15 EUR bedragen. Het kapitaal van 58.262,16 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde Van 1 / 186e9 van het maatschappelijk kapitaal.

Na de oprichting in het kader van de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA APOTHEEK TILLEGHEM als volgt zijn samengesteld:

Kapitaal n.a.l.v. partiële splitsing 44.230,29 EUR

Het kapitaal van de BVBA APOTHEEK TILLEGHEM zal na de partiële splitsing bijgevolg 44.230,29 EUR bedragen. Het kapitaal van 44.230,29 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 186ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal van de BVBA APOTHEEK CANNAERT zal ingevolge de voorgenomen partiële splitsing worden gebracht op 18.600,00 EUR.

Boekhoudkundige retroactiviteit

De handelingen door de vennootschap gesteld sedert 1 januari 2014 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA APOTHEEK MANITOBA zullen boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de BVBA APOTHEEK MANITOBA.

De handelingen door de vennootschap gesteld sedert 1 januari 2014 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA APOTHEEK TILLEGEM zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA APOTHEEK TILLEGEIVL

4

Voonj

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle contracten en vergunningen van de BVBA APOTHEEK CANNAERT met betrekking tot het af te splitsen vermogen worden onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap 1 BVBA APOTHEEK MANITOBA en de verkrijgende vennootschap 2 BVBA APOTHEEK TILLEGHEM.

In het kader van de onderliggende partiële splitsing worden navolgende onroerende goederen overgedragen naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA APOTHEEK TILLEGEM:

Het vruchtgebruik (1/1 15J) gevestigd op een commerciële ruimte met kelder in een appartementsgebouw gelegen te Brugge, Torhoutsesteenweg 356, gekadastreerd Div, 24 E. afdeling SM, sectie A, nummer 210/Y/7, met een totale oppervlakte volgens huidig kadaster van 1.638 m2.

Met betrekking tot voormeld perceel werd een vruchtgebruik afgesloten tussen de BVBA APOTHEEK CANNAERT, als vruchtgebruiker, en de heer Frederik Cannaert, als naakte eigenaar, en dit blijkens akte verleden voor notaris Michel Van Damme, met standplaats te Sint-Andries, met tussenkomst van notaris Pascal Vandemeulebroecke, te Sint-Martens-Latem op 8 september 2010. Voormelde overeenkomst wordt, ingevolge de partiële afsplitsing van de uitbating van de apotheek gelegen in de Torhoutsesteenweg 356, 8200 Brugge, mee overgedragen naar de nieuw op te richten vennootschap.

Met betrekking tot voormelde onroerend goed met nummer 0210/00Y007 vermeld het onderliggende bodemattest afgeleverd door OVAM dd. 2 december 2013 hierbij het volgende:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling www overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer

Informatie www, ovam.be/ grondverzet

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen 0212.2013"

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak met als voorwerp de uitbating van de apotheek gelegen in de Gistelsesteenweg 223, 8200 Sint-Andries ten faste komen van de nieuw op te richten BVBA APOTHEEK MANITOBA,

Er wordt bovendien expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak met als voorwerp de uitbating van de apotheek gelegen in de Torhcutsesteenweg 356, 8200 Brugge ten leste komen van de nieuw op te richten BVBA APOTHEEK TI LLEGEM.

Anderzijds blijven de financiële gevolgen naar aanleiding van alle overige hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014 integraal ten laste van de BVBA APOTHEEK CANNAERT,

Aanstelling bedrijfsrevisor

De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te ' 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, werd belast met het opstellen van de revisorale verslaggeving overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichtte prestaties.

Aldus getekend:

de heer Frederik Cannaert, zaakvoerder van de BVBA APOTHEEK CANNAERT

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel dd. 23 mei 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014 : BG097361
20/08/2014 : BG097361
27/08/2013 : BG097361
27/11/2012 : BG097361
01/06/2012 : BG097361
05/09/2011 : BG097361
25/08/2010 : BG097361
07/08/2009 : BG097361
03/09/2008 : BG097361
25/02/2008 : BG097361
07/09/2007 : BG097361
18/07/2006 : BG097361
03/05/2005 : BG097361
17/01/2005 : BG097361
13/01/2003 : BGA019212
02/09/2016 : BG097361

Coordonnées
APOTHEEK CANNAERT

Adresse
LEGE WEG 231 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande