APOTHEEK COLPAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK COLPAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.626.204

Publication

26/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0845.626.204

Benaming

(voluit) : Apotheek Colpaert

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Hippodroomstraat 3, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor met betrekking tot de quasi-inbreng en neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

1° Verslag quasi-inbreng opgemaakt te Wevelgem dd. 22/10/2012 door de BVBA, Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door Dhr. Plet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, IBR nr. B 00179;

2° Bijzonder verslag van de zaakvoerder in uitvoering van art. 220-222 W. Venn., opgemaakt te Harelbeke dd. 10/07/2012

Getekend,

Mevr. Saskia Vandendriessche

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

~ t ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 ififi ~ ~i~~ i~~ ~niui

+131 741*

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

30. 04. 2012

RECHTBANK NOOP HANDEL

ÿriffïe KtFlii ll jK

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" azoesaes

Ondernemingsnr : 8 ~bq

Benaming

(voluit) : APOTHEEK COLPAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hippodroomstraat 3 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 26 april 2012 :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : Apotheek Colpaert.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Ha-relbeke, Hippodroomstraat 3.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1/ de heer COLPAERT Bruno Dries Steven, geboren te Kortrijk op vijf december negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8530 Harelbeke, Hip-podroomstraat 3, intekenend op honderdvijftig (150) aandelen voor een bedrag van veertigduizend euro (40 000,00 E), volstort tot beloop van tienduizend euro (10 000,00 E); 2/ mevrouw VANDENDRIESSCHE Saskia Paula Gérard, geboren te Kortrijk op zeventien juni negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8530 Harel-beke, Hippodroomstraat 3, intekenend op honderdvijftig (150) aandelen voor een bedrag van veertigduizend euro (40 000,00 ¬ ), volstort tot beloop van tienduizend euro (10 000,00 E).

5) Kapitaal: tachtigduizend euro (80 000,00 ¬ ) volstort in speciën ten belope van twintigduizend euro (20 000,00 ¬ )

6) . .

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld on-der al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich In geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

s

Op de laatste blz. van Luik ES vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

l

t ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon

1. Het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder meer als taak : de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne- en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld van de apotheker.

2. Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

3. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

5. Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

6. De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

7. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8. De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders ais zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

9. De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

10. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

12) Jaarvergadering : leder jaar, op éénendertig mei om twintig uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ledere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin ais het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug td sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten warden op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : mevrouw VANDENDRIESSCHE Saskia, voornoemd en hier aanwezig, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Zij zal over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc Kortrijk, met zetel te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67 vertegenwoordigd door de heer Gunther Kerkhof, alsook aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, wonende te 8560 Gullegem, Hoge Voelweg 14, evenals hun bediendes, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk hande-lend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, alsook ten aanzien van de diensten in het ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Er wordt tevens een bijzondere volmacht verleend door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc Kortrijk, met zetel te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door de heer Gunther Kerkhof, evenals zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend niet de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen voor de Administratie der Directe Belastingen en Indirecte Belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 26 april 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK COLPAERT

Adresse
HIPPODROOMSTRAAT 3 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande