APOTHEEK DE VOLDER

Divers


Dénomination : APOTHEEK DE VOLDER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 898.945.619

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 23.04.2014 14096-0412-014
21/10/2014
ÿþ NI «I Wood 11.1

rbî In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111M1111e)11111

MON1T

ik

BELG1SC



:U1-<9-ELL:4_ la- inriffie

STA! NEERGELEGD

._ Rechtbank Koophandel

TSBL A 07 OKT 2014

Griffie

r',.,-.4.

Ondernemingsnr 0898.945.619 Benaming

(voluit) APOTHEEK DE VOLDER

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8750 Wingene (Zwevezele), Lichterveldestraat 8

(volledig adres)

onderwerp akte: statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 30 september 2014, neergelegd véér registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK DE VOLDER", met zetel te 8750 Wingene (Zwevezele), Lichterveldestraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0898.945,619.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1.1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de gewone zaakvoerder, te weten: mevrouw DE VOLDER Hilde, wonende te 8750 Wingene, Lichterveldestraat 8, met ingang vanaf heden.

1.2. De algemene vergadering beslist volgende personen te benoemen als gewone zaakvoerder, voort onbepaalde duur, met ingang vanaf heden:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILIP DEMYTTENAERE", met zetel te 8750 VVingene, Tieltstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0449.353.686, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEMYTTENAERE, Filip Omer Léo Paul, rijksregistemummer 62.11,09 199-37, wonende te 8750 Wingene, Tieltstraat 18;

mevrouw DE LOORE, Hilde Sylve Geert Maria, geboren te Gent op 21 januari 1967, rijksregistemummer 67.01.21 026-79, wonende te 8750 Wingene, Tieltstraat 18,

2. Wijziging van de benaming van de vennootschap naar "APOTHEEK DE LOORE ZWEVEZELE", met ingang vanaf heden,

3. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de

"corporate govemance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de duur, de zetel, het doel, het

kapitaal, de externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte,

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "APOTHEEK DE LOORE ZWEVEZELE".

ZETEL

8750 Wingene (Zwevezele), Lichterveldestraat 8,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De oprichting, overname en uitbating van één of meerdere apotheken en drogisterijen, de groot en

kleinhandel, de aan- en verkoop en de bereiding van aile soorten specifieke magistrale in verband met de apotheek, chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische of hygiënische producten en specialiteiten, inclusief cosmetica, parfumerie en andere drogisterij- en verzorgingsartikelen, alsmede baby-, dieet-, kinder- en: natuurvoeding en natuurproducten, alsook de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en: reparatie van aile soorten medische apparaten en hulptoestellen, inclusief gezichts- en hoorapparaten, van aile', soorten artikelen en producten, toestellen en voorwerpen in verband met bandagisterie en orthopedie en in verband met het uitvoeren van klinische analyses, alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder enige beperking. Deze opsomming is niet limitatief doch geldt enkel ten titel van inlichting en dient in de meest uitgebreide zin geTnterpreteerd te worden.

De samenstelling, instandhouding en het beheer van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of, anderzijds het verkopen, het ruilen, het bouwen en het verbouwen .. van onroerende goederen, alsmede de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.C....,.; b handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Het geven van adviezen, bijstand en het verzorgen van alle mogelijke administratieve diensten in de meest ruime zin,

Dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden.

De vennootschap kan zich borgstellen ten voordele van derden mits vergoeding.

Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetei van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op I oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-VMSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 24.04.2013 13097-0107-014
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 25.04.2012 12095-0475-015
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0026-015
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 22.04.2010 10096-0450-018

Coordonnées
APOTHEEK DE VOLDER

Adresse
Zetel 8750 Wingene (Zwevezele), Lichterveldestraat 8

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande