APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.008.777

Publication

15/06/2012
ÿþ Nad 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NlvERâgg430 te WRIFFiÏ agi

Re{fgANK VAN K00PHANt7El. ii. R.

BRe-àIx vapltng Br41161

op: Greft Ale,tti

1

Vo beha aan Belç Staat

" iaioseao*

111I

I

Ondernemingsnr : 0g. 4/4 .. o,

(rs-i 771

Benaming

(voluit) : APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8301 Knokke-Heist, De Klerckstraat 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het formulier 1, luik B neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge (afdeling Brugge)

op 21/02/2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2012 onder nummer

12058829, inhoudende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN, vermeldt verkeerdelijk:

"Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op 16 februari 2012 om te eindigen op 31 december 2012."

en moet als volgt worden gelezen:

"Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op 16 februari 2012 cm te eindigen op 31 december 2013."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend notaris Liesbeth Matthys)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2012
ÿþme 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

2012 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T'

ATSBLAD BRUGGE (Afdeling Brugse,

11D: 2 1 FEB. 2012

4~000

Ondernerningsnr . 08

4

Benaming

(voluit) : APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : 8300 Knokke-Heist, De Klerckstraat 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth MATTHYS, notaris ter standplaats KRUISHOUTEM, op 16 februari 2012, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN", opgericht is geworden met als :

1. Vennoten :

De heer PARYS Laurent André Camiel, geboren te Gent op acht juli negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 830708-043-54, en zijn echtgenote mevrouw DEBRUYNE Ellen Angela Rachel, geboren te Brugge op vijftien mei negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 840515-066-22, samen wonende te 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 230.

2. Naam :

De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN".

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, De Klerckstraat 1.

4. Doel :

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

De uitbating van één of meerdere oftic'sna-apotheken, omvattende de aan- en verkoop en de bereiding van alle producten die worden beschouwd als ressorterende onder het beroep van apotheker onder meer:

-De drogisterijen, substanties, bereidingen of samenstellingen voor farmaceutisch gebruik;

-Alle geneesmiddelen alsook de producten die in het algemeen in de geneeskunde worden gebruikt alsmede de producten voor dewelke de apotheker de toelating heeft tot verkoop ingevolge de wetten en' verordeningen.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

5. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 16 februari 2012.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

6. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van VIJFENZEVENTIG DUIZEND (75.000,-) EURO vertegenwoordigd door zevenduizend vijfhonderd (7500) aandelen zonder nominale waarde die eik één/zevenduizend vijfhonderdste (1/7500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt integraal geplaatst en in speciën volgestort als volgt:

1) door de heer Parys Laurent voornoemd wordt ingeschreven op zevenhonderdvijftig (750) aandelen of voor zevenduizend vijfhonderd (7.500,-) euro;

2) door mevrouw Debruyne Ellen voornoemd wordt ingeschreven op zesduizend zevenhonderdvijftig (6.750) aandelen of voor zevenenzestigduizend vijfhonderd (67.500,-) euro.

Hetzij samen de zevenduizend vij 'onderd (7500) aandelen of bet vo4tiedig maatstnappelijk kapitaal van vijfenzeventigduizend (75.000,-) Euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

I~N~II~~I~I~M~I~I~IN

" iaoseaav

0 9 -03-

GISCH STA

7 7 7 Griffie ree ereler

Bijlagen-bij-hetáelgiscbrStantsülud 19/03/2012 _ Affiro é clü`Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De heer Parys Laurent voormeld verklaart de zevenhonderdvijftig (750) door hem geplaatste aandelen te hebben volgestort in speciën ten belope van zevenduizend vijfhonderd (7.500,-) euro, hetzij meer dan één/vijfde.

Mevrouw Debruyne Ellen voormeld verklaart de zesduizendzevenhonderdvijftig (6.750) door haar geplaatste aandelen te hebben volgestort in speciën ten belope van zevenenzestigduizend vijfhonderd (67.500,-) Euro, hetzij meer dan één/vijfde.

Hetzij samen vijfenzeventigduizend (75.000,-) euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda en Co te Antwerpen met rekening nummer 645 1039400 80 op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voorncemde instelling op 15 februari 2012 dat mij, notaris, overhandigd is, en in mijn dossier zal bewaard blijven.

De verschijners stellen vast dat aldus het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en volgestort is in speciën ten belope van vijfenzeventigduizend (75.000,-) euro, som welke vanaf heden ter beschikking staat van de vennootschap.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Vervroegde volstorting van de aandelen is toegelaten. De venncot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder zal een intrest gelijk aan de wettelijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven zal het de zaakvoerder vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

7. De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

8. De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitcefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door elke zaakvoerder afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van hun bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van hun keuze, waarvan zij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zullen vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) mag in de vennootschap gelijktijdig bekleed worden met een bediening beheerd door een dienst- of werkkontrakt, en deze werkzaamheid mag afzonderlijk bezoldigd worden.

Bij overlijden, ontslag of uitsluiting van een zaakvoerder, zal een buitengewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder.

10. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op 20 juni om 18.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2013.

Indien deze dag valt op een zondag en/of op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen,

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag ais lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

11. Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op 16 februari 2012 om te eindigen op 31 december 2012.

12. Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerder(s) een inventaris opgemaakt samen met de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Binnen de dertig dagen na goedkeuring zal de jaarrekening neergelegd worden door de zorg van de zaakvoerder(s) op de wijze voorzien door de wet.

Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

13.0e vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot,

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de ' vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

14. ledere zaakvoerder, vennoot en gebeurlijk commissaris, zal geacht worden woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel, voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1) Alle handelingen verricht op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN" in oprichting sedert 1 januari 2012, worden geacht gedaan ten zijn voor rekening van de vennoctschap, die bij deze werd opgericht.

2) Het bestuursorgaan geeft volmacht aan DPO-Accountancy Noord nv, Kleemstraat 84, 9041 Oostakker (Gent) teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het . oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de administratie van de ondernemings- en inkomstenfiscaliteit en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN', ' die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder;

b) dat als zaakvoerder mevrouw Debruyne Ellen voormeld aangesteld wordt, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling;

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

Daarop wordt de vergadering geheven.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend notaris Liesbeth Matthys

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van oprichting, vóór registratie

Voor, Éaelouden aan list Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK DEBRUYNE ELLEN

Adresse
DE KLERCKSTRAAT 1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande