APOTHEEK DEGROOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK DEGROOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.204.471

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 18.07.2014 14313-0322-013
01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.09.2013, NGL 30.09.2013 13599-0062-012
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 06.07.2012 12261-0037-011
12/07/2011
ÿþf ,---

41i ~

Ltilsa In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

0832.204.471

APOTHEEK DEGROOTE

Besloten Vennootschap met Beperke Aansprakelijkheid Brugseweg 207 te 8920 Langemark-Poelkapelle

Neerlegging verslag revisor met betrekking tot de quasi-Inbreng en neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

11Il Il 1111111111 IlI 11111 IIl Ill 1111 Ill

x11105685'

bei

ae

Be

Sta;

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Ieper :

1. Verslag quasi- inbreng opgemaakt te Wevelgem dd. 12/05/2011 door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, 1BR-nummer B00179, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin &

2. Bijzonder Verslag van de zaakvoerder in uitvoering van art. 220-222 W. Venn., opgemaakt te Langemark-Poelkapelle dd. 24/01/2011.

Getekend,

Rebecca Degroote,

zaakvoerder

04/01/2011
ÿþ ,. -,. __........ .. Mod 2.1

P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

r w ~ TES GRIFFIE

l'CECHTBiv,NK VAN KOOPHANDEL IEPER

°p 2 if DEC. 2010

III 1II lID 1111 III DII III IlD II II

" 11001456"

Griffie

-

Ondernemingsnr : o $ 12.104. -

Benaming

(voluit) : APOTHEEK DEGROOTE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugseweg 207, 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE (POELKAPELLE)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op 22 december 2010 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door Mevrouw DEGROOTE Rebecca Godelieve Franciska, echtgenote van de Heer Soenens Stijn, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), Brugseweg 207.

- De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur onder de naam "APOTHEEK DEGROOTE", met maatschappelijke zetel te Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), Brugseweg 207.

- De vennootschap heeft tot doel:

*Het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het: wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder: meer als taak: de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fytofarmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne- en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle: activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld. van de apotheker.

*Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

*Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend: patrimonium.

*Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen. en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de: herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

*Het beheer van haar roerend of onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende; goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van. andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld. worden.

De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk. doel wijzigen of uitbreiden.

- Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00' EUR) en is volstort ten belope van één/derde of zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van, één/driehonderdste ieder.

.1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge - De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Y De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

De gewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen véór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bewoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

- Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden door de statuten of door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Tot niet-statutair zaakvoerder werd benoemd Mevrouw Rebecca DEGROOTE voornoemd.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

- De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

- De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

- Bijzondere machtiging wordt verleend aan de BVBA Accofisc, met kantoor te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, en de BVBA Luminad, met kantoor te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

Voor ontledend uittreksel.

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

NOTARIS J. VANDENWEGHE Berten Netraat. 9

8980 ZONNEBEKE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.09.2015 15601-0235-016

Coordonnées
APOTHEEK DEGROOTE

Adresse
BRUGSEWEG 207 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande