APOTHEEK MANITOBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK MANITOBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.939.140

Publication

20/08/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v n de a

"

tERGELEGD

Gt iffleHUFfitbank Koophandel

Ondernemingsnr : 5 5

ONITgUR EELG1

0'6 AUG 2014

12-08-2014

939h1

1915 629* BEL

ISCH STA TSBLAD_Gent Afdeling efigprugge

Dee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) ; APOTHEEK MANITOBA

fj

Onderwerp akte ; Oprichting (uit splitsing)

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Vanj Damme - Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); j op drieëntwintig juli tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat ed een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd «APOTHEEK; jj MANITOBA ».

Identificatie der partijen

De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APTOHEEKj CANNAERT", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Legeweg 231, BTW BE 0479.211.276 RPR Gent afdeling Brugge, zijnde :

ij De heer CANNAERT Frederik Marcel Arseen, geboren te Oostende op negentien augustusi jj negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw BERKEIN Jennifer Yolande Adolf,, samenwonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 55.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CANNAERT HOLDING", met; maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Legeweg 231.

Hier vertegenwoordigd door de heer CANNAERT Frederik, voornoemd, in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Overhandigen aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreden als, oprichters en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële; splitsing rechtvaardigen.

Het splitsingsvoorstel werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling; Brugge) neergelegd op drie juni tweeduizend en veertien, en werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juni daarna, onder nummer 2014-06-13 / 0116045, Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortijkstraat 12 vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op datum van; elf juli 2014 schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het: kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA jj APOTHEEK MANITOBA middels partiële afsplitsing van de actief- en passiefbestanddelen van dë BVBA APOTHEEK CANNAERT naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA APOTHEEK MANITOBA, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut dek' Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de

jj waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en dé

fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd; met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing var

activa en passiva vanuit de BVBA APOTHEEK CANNAERT volgens het boekhoudkundig;; continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Gistelse Steenweg 223

8200 Brugge (Sint-Andries)

mod 11.1



3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter' bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA APOTHEEK CANNAERT zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk con tinuîteltsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht afwijkt van de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap. Bovendien dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor de waarde van de voorraad t.b.v. 169.721,19 EUR, dit gezien ik pas werd aangesteld na afsluitdatum van de staat van activa en passiva, waardoor ik niet in de mogelijkheid was om over te gaan tot het uitvoeren van fysische tellingen op de voorraad. Daarnaast dien ik principieel een voorbehoud te maken voor het bedrag in kas per 31/12/2013 t.b.v. 6.678,24 EUR, gezien ik omwille van voormelde reden niet in staat was om de kas fysisch te tellen op 31/12/2013.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA APOTHEEK CANNAERT leidt' volgens het boekhoudkundig continuTteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 118.757,99 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 55.279,09 EUR verhoogd met 63.478,90 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 186 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 55.279,09 EUR, verhoogd met

63.478,90 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA}

APOTHEEK CANNAERT.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen)

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden ,opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het, kader

van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld,

Wevelgem, 11 juli 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Comparanten verklaren dat het overgedragen vermogen is samengesteld als volgt:

De volgende activa en passiva, zonder dat deze opsomming limitatief is :

ACTIVA

Vaste activa

I. OPRICHTINGSKOSTEN :

II. IMMATERIELE VASTE ACTIVA :

III. MATERIELE VASTE ACTIVA : 9.369,25

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA :

Vlottende activa

V. VORDERINGEN VAN MEER DAN EEN JAAR : 183.322,51

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING : 169.721,19

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR : 89.673,00

VIII. GELDBELEGGINGEN :

IX. LIQUIDE MIDDELEN : 7.671,94

X. OVERLOPENDE REKENINGEN : 918,18

TOTAAL ACTIVA : 460.676,07

PASSIVA

Eigen vermogen

I. KAPITAAL : 55.279,09

A. Geplaatst kapitaal 58.262,15

B. Niet opgevraagd kapitaal -2.983,05

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN

IV. RESERVES

A. Wettelijke reserves 894,92

B. Onbeschikbare reserves 0,00

C. Belastingvrije reserves 18.042,67

D. Beschikbare reserves 44.541,31

V. OVERGEDRAGEN WINST :

VI. KAPITAALSUBSIDIES

mod 11.1



II. UITGIFTEPREMIES :

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

63.478,90

341.918,08

460.676,07

VII. VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN

A. Voorzieningen voor risico's en kosten :

B. Uitgestelde belastingen Schulden

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR :

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

X. OVERLOPENDE REKENINGEN : TOTAAL PASSIVA :

Alle contracten en vergunningen van de BVBA APOTHEEK CANNAERT met betrekking tot de af te splitsen bestanddelen worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA APOTHEEK MANITOBA.

Het partiële splitsingsvoorstel vermeldt betreffende eventuele latenties m.b.t. mogelijke geschillen, waarborgverplichtingen, ... het volgende:

"Er wordt tevens expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak met als voorwerp de uitbating van de apotheek gelegen in de Gistelsesteenweg 223, 8200 Sint-Andries ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA APOTHEEK MANITOBA.

Er wordt bovendien expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak met als voorwerp de uitbating van de apotheek gelegen in de Torhoutsesteenweg 356, 8200 Brugge ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA APOTHEEK TILLEGEM.

Anderzijds blijven de financiële gevolgen naar aanleiding van alle overige hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2014 integraal ten laste van de BVBA APOTHEEK CANNAERT,"

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap worden toebedeeld als volgt:

1/ aan de heer CANNAERT Frederik, voornoemd: een (1) aandeel

2/ aan de BVBA "CANNAERT HOLDING", voornoemd: honderdvijfentachtig (185) aandelen. Overeenkomstig het splitsingvoorstel de dato drieëntwintig mei tweeduizend en veertien. De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap in de winst deelnemen vanaf datum van hun uitgifte, overeenkomstig het splitsingsvoorstel. Alle verrichtingen vanaf een januari tweeduizend en veertien, uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Statuten

Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij draagt de benaming "APOTHEEK MANITOBA".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 223.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

a) de oprichting, overname en uitbating van één of meer apotheken en drogisterijen, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop en de bereiding van alle soorten specifieke magistralen in verband met de apotheek, chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische, _parafarmaceutischt,_.__veeartsenijkundige,.___,homeopatische____of____byg.iënische__producten.__.en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad



specialiteiten, inclusief cosmetica, parfumerie en andere drogisterij- en verzorgingsartikelen, alsmede baby-, dieet- kinder- en natuurvoeding en natuurproducten, alsook de groot' en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en reparatie van alle soorten medische apparaten en hulptoestellen, inclusief gezicht- en hoorapparaten, van alle soorten artikelen, producten, toestellen en voorwerpen in verband met bandagisterie en orthopedie en in verband met het uitvoeren van klinische analyses, alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder enige beperking. Deze opsomming is niet limitatief doch geldt enkel ten titel van inlichting en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

b) De samenstelling, instandhouding en het beheer van een eigen onroerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderzijds, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

c) De samenstelling, instandhouding en het beheer van een eigen roerend vermogen.

d) Het geven van adviezen en bijstand, het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en aile technieken, dit alles in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard,

e) Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is.

f) Alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen ook in naam en voor rekening van om het even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of in gelijk welke naam.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermee associëren, inbrengen doen, participeren in het kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen of leningen toestaan, en er waarborgen, zowel persoonlijke als zakelijke, voor verstrekken,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt, en dit zowel in België als in het buitenland,

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluiten beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereist vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenvijftigduizend tweehonderdtweeënzestig euro vijftien cent (C 58.262,15), Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien (31/12/2014).

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod tt.i

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad





Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gestelde

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere' vereffenaars bij ontbinding met vereffening, De vereffenaars treden evenwel pas in ftinctie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot.de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen, Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Commissaris

De comparanten verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld, De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om 20 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van -deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien (2015)

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen),

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, warden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ' aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf een januari tweeduizend en veertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan, dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de comparanten besloten te benoemen tot eerste niet-statutair zaakvoerder:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CANNAERT MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 55, RPR Brugge, BTW BE 0891.381.203, met als vaste vertegenwoordiger de heer CANNAERT Frederik, voornoemd, in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket, BTW administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan Accountantskantoor Verbeke-Sanders kantoor houdende te 8301 Knokke-Heist, Heldenplein 20, en aile aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de oprichters

Verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme- Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 31.08.2016 16513-0069-015

Coordonnées
APOTHEEK MANITOBA

Adresse
GISTELSE STEENWEG 223 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande